سر تیتر خبرها

نجواهای روز به روز ماه مبارک رمضان با صدای محمد نوری زاد(9)

… دعاهایی که در آن نه به خود که به مسئولانمان پرداخته ام.

خدایا مسئولان مارا پایداری و درستی و هوشمندی عطا فرما .

خدایا با چرخش قلمشان و با امضاهایشان و با فرامین و بایدها و نبایدهایشان ترس از خودت را بیامیز.

خدایا پشت مسئولان ما را به افق های وسیع و نورانی بگشا.خدایا آنان را از گرفتاری و روزمرگی و سراسیمگی و در افتادن به ورطه ی تصمیم های انفعالی باز بدار.

خدایا قرار بود ما و کشور ما و نظام ما اول مردم دنیا باشیم ، قرار بود بدرخشیم و فرهنگ و افتخار بیافرینیم و نمونه باشیم.قرار بود چشم همه ی دنیا را در درستی و عدالت و رفاه و فرهنگ و پایداری به تماشای خود فرا بخوانیم.خدایا آنچنان …

لینک غیرمستقیم شماره1 MP3

http://www.4shared.com/audio/VeDe5Xgz/RAMEZAN_9__nurizadcom_.html

لینک غیرمستقیم شماره 2 ZIP

http://www.4shared.com/file/Y6SK31Uy/_____9.html

در صورت تمایل دریافت فایل های صوتی و آخرین مطالب در جیمیل خود ، می توانید در جی گروه سایت رسمی عضو گردید.

Share This Post

درباره محمد نوری زاد

با کمی فاصله از تهران، در روستای یوسف آباد صیرفی شهریار به دنیا آمدم. در تهران به تحصیل ادامه دادم. ابتدایی، دبیرستان، دانشگاه. انقلاب فرهنگی که دانشگاهها را به تعطیلی کشاند، ابتدا به آموزش و پرورش رفتم و سپس در سال 1359 به جهاد سازندگی پیوستم. آشنایی من با شهید آوینی از همین سال شروع شد. علاوه بر فعالیت های اصلی ام در جهاد وزارت نیرو، شدم مجری برنامه های تلویزیونی جهاد سازندگی. که به مناطق محروم کشور سفر می کردم و برنامه های تلویزیونی تهیه می کردم. طوری که شدم متخصص استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان. در تابستان سال 1361 تهران را رها کردم و با خانواده ی کوچکم کوچیدم به منطقه ی محروم بشاگرد. به کوهستانی درهم فشرده و داغ و بی آب و علف در آنسوی بندرعباس و میناب. سال 1364 به تهران بازآمدم. درحالی که مجری برنامه های روایت فتح بودم به مناطق جنگی می رفتم و از مناطق عملیاتی گزارش تهیه می کردم. بعد از جنگ به مستند سازی روی بردم. و بعد به داستانی و سینمایی. از میان مستندهای متنوع آن سالهای دور، مجموعه ی “روی خط مرز” و از سریالهای داستانی: پروانه ها می نویسند، چهل سرباز، و از فیلمهای سینمایی: انتظار، شاهزاده ی ایرانی، پرچم های قلعه ی کاوه را می شود نام برد. پانزده جلدی نیز کتاب نوشته ام. عمدتاً داستان و نقد و مقاله های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی. حوادث خونین سال 88 بساط فکری مرا درهم کوفت. در آذرماه همان سال بخاطر سه نامه ی انتقادی به رهبر و یک نامه ی انتقادی به رییس قوه ی قضاییه زندانی شدم. یک سال و نیم بعد از زندان آزاد شدم. اکنون ممنوع الخروجم. و نانوشته: برکنار از فعالیت حرفه ای ام.

یک نظر

  1. لطفا لینک ها را اصلاح بفرمایید. امکان دانلود وجود ندارد. مطالب فقط برای رمضان آن سال که نبود!

    …………………………..

    سلام علی آقای عزیز
    بله این دعاها مربوط به ایامی بود که آقای نوری زاد به زندان برگشت و ناقص ماند وبعدها هم کارنشد. به همین مختصربسنده کنید

    پشتیبانی سایت نوری زاد

    .

     

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نمیشود.

 سقف 5000 کاراکتر

Optionally add an image (JPEG only)

77 queries in 0787 seconds.