سر تیتر خبرها

نجواهای روز به روز ماه مبارک رمضان با صدای محمد نوری زاد(4)

نجواهای روز به روز ماه مبارک رمضان با صدای دکتر محمد نوری زاد

روز چهارم ماه مبارک رمضان

پس این من کیست که هیاهوی او سقف آسمان را شکافته و پهنای زمین را لایق خود نمی داند؟ به راستی من کیست؟ رانده شده! یا به آغوش خدا فراخوانده شده؟….

زمان :  “4:54

نیایش های من درسال گذشته ناتمام ماند و درنیمه راه انتشار به سرانجام ناخواسته ای مبتلا شد. امید دارم ما بقی این نیایش ها را بنویسم و بخوانم. اگر که مرا توفیقی باشد و چشمی از لطف حضرت حق

لینک غیرمستقیم شماره 1 (4shared)

http://www.4shared.com/file/m28SHJeZ/RAMAZAN_4.htm

لینک غیرمستقیم شماره 2 (mediafire)

http://www.mediafire.com/?of3b1uliinj29if

در صورت وجود مشکل در دانلود فایل صوتی ، به بخش پشتیبانی سایت به آدرس nurizad.info@gmail.com مکاتبه فرمایید.

Share This Post

درباره محمد نوری زاد

با کمی فاصله از تهران، در روستای یوسف آباد صیرفی شهریار به دنیا آمدم. در تهران به تحصیل ادامه دادم. ابتدایی، دبیرستان، دانشگاه. انقلاب فرهنگی که دانشگاهها را به تعطیلی کشاند، ابتدا به آموزش و پرورش رفتم و سپس در سال 1359 به جهاد سازندگی پیوستم. آشنایی من با شهید آوینی از همین سال شروع شد. علاوه بر فعالیت های اصلی ام در جهاد وزارت نیرو، شدم مجری برنامه های تلویزیونی جهاد سازندگی. که به مناطق محروم کشور سفر می کردم و برنامه های تلویزیونی تهیه می کردم. طوری که شدم متخصص استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان. در تابستان سال 1361 تهران را رها کردم و با خانواده ی کوچکم کوچیدم به منطقه ی محروم بشاگرد. به کوهستانی درهم فشرده و داغ و بی آب و علف در آنسوی بندرعباس و میناب. سال 1364 به تهران بازآمدم. درحالی که مجری برنامه های روایت فتح بودم به مناطق جنگی می رفتم و از مناطق عملیاتی گزارش تهیه می کردم. بعد از جنگ به مستند سازی روی بردم. و بعد به داستانی و سینمایی. از میان مستندهای متنوع آن سالهای دور، مجموعه ی “روی خط مرز” و از سریالهای داستانی: پروانه ها می نویسند، چهل سرباز، و از فیلمهای سینمایی: انتظار، شاهزاده ی ایرانی، پرچم های قلعه ی کاوه را می شود نام برد. پانزده جلدی نیز کتاب نوشته ام. عمدتاً داستان و نقد و مقاله های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی. حوادث خونین سال 88 بساط فکری مرا درهم کوفت. در آذرماه همان سال بخاطر سه نامه ی انتقادی به رهبر و یک نامه ی انتقادی به رییس قوه ی قضاییه زندانی شدم. یک سال و نیم بعد از زندان آزاد شدم. اکنون ممنوع الخروجم. و نانوشته: برکنار از فعالیت حرفه ای ام.

3 نظر

  1. در برابر این یازده شاهکاری که شما از زیر خیل تحلیل و تفسیر و اخبار جنبش سبز با هزار چون و چرا درآوردید همون یک شاهکار کشف معمای قتل ندا برای ما کافیه که ادعا کردید با دستگاه !! به روی صورتش خون می ریخته.

     
  2. بازهم زیبا بود
    چقدر کار خوبی کردین.با شنیدن فایل های صوتی انگار فاصله ها برداشته میشند.
    نماز و روزه هاتون هم قبول باشه.
    ——-
    یه انتقاد و درخواست… تایید نظر آقای سید یاسین کار درستی نبود.ایشون تو وبلاگشون یک سمفونی توهین و بی فرهنگی راه انداختند.درسته که نظری که نوشتند خالی از توهینه اما درواقع هدف ایشون گذاشتن آدرس حرف های اصلی و شرم آورشون بوده.من اینجا رو و قبل تر وبلاگ آقای نوری زاد رو به فرهنگ و ادب میشناختم و به هوای روح فرهنگی و هنری مطالب و نوشته هاشون به اینجا میام اما با تایید نظراتی چون نظر آقای سیدیاسین این فضا رو آلوده می کنید.لطفا دیگه این نظرات رو تایید نکنید ما صدا و سیما و وبلاگ ها و وبسایت های این ها رو طرد نکردیم که درآخر سر از وبسایت آقای نوریزاد دربیارند.

     
  3. سلام محمد جان
    پيشنهاد مي كنم براي آهنگ هاي شروع يا پس زمينه از تك نوازي هاي سنتور يا قانون استفاده نماييد كه سوزناك تر است و با حال و هواي دعاي موانست بيشتري دارد
    آهنگ استفاده شده در اين كليپ صوتي بيشتر حماسي و شورانگيز است.
    البته به محضر جنابعالي كه كارگردان و اهل هنر هستيد جسارت كرده ام و پيشاپيش عذرخواهي مي كنم
    بدرود

     

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نمیشود.

 سقف 5000 کاراکتر

Optionally add an image (JPEG only)

77 queries in 0877 seconds.