سر تیتر خبرها

پیام نوروزی محمد نوری زاد به مردم خوب ایران

خانواده ی محمد نوری زاد پس از سه هفته بی خبری از وی، عصر دیروز، جمعه 27 اسفند با او ملاقات کردند.و همچنین در چندخط ، فرارسیدن نوروز را به مردم ایران تبریک گفته است.

خانواده ی محمد نوری زاد پس از سه هفته بی خبری از وی، عصر دیروز، جمعه 27 اسفند با او ملاقات کردند.

محمد نوری زاد همچنان در بند دوالف به سر می برد. خانواده ی وی اگرچه از روحیه ی عالی او خبر دادند، ولی یادآور شدند که این آزاده ی دربند بدلیل وضعیت وخیم دندانها، اگزمای پوستی و سنگ کلیه، باید از ماهها پیش تحت درمان جدی قرار میگرفت. محمد نوری زاد همچنین در چندخط ، فرارسیدن نوروز را به مردم ایران تبریک گفته است.

او اینچنین نوشته است:

ایرانیان، لبخندهای دیرآمده گوارای چهره تان… نوروز از راه رسید. عیدتان مبارک. روزی که فریدون، این شاهزاده ی اساطیری ایران زمین، ضحاک را در دامنه ی دماوند به بند کشید و با گرز گاوپیکرش بر سر او کوفت و سلطه ی ظالمانه و هزارساله ی او را برانداخت، شادمانی رفته، بازآمد. لب ها به خنده باز شد و چهره های به ماتم نشسته را تبسم پرکرد. و ما مردمان ایران زمین، چقدر به این تبسم و شادمانی ملی محتاجیم. کجا خدای متعال، گِلِ ما را با اندوه خواری سرشته است؟ خدا با هر پدیده اش بشر را به شادمانی فرامیخواند.

با شکوفه های بهاری اش. با طلوع و غروب شکوهمند خورشیدش. با دانه های برف و زوزه ی بادش. با تولد یک کودک. با بارش بارانش. و حتی در زلزله ها و طوفان ها و مرگ و میر خدا، آنچه که برآمدنی است، “عبرت” است. و این عبرت، هرگز به پافشاری اندوه، اصرار ندارد.

ایرانیان، لبخندهای دیرآمده گوارای چهره هایتان. ما را نیز در این غربت زندان یاد کنید. ما نیز در زندان ، سفره ی هفت سینی خواهیم چید و قرآن خواهیم خواند و دعا خواهیم کرد.

هفت سین ما اما تماشایی است؛ روی هفت تکه کاغذ جداجدا می نویسیم:

سپاس شایسته ی خدا و مردم است،

سرمایه ی ما، آزادگی تاریخی و

سربلندی، گره خورده ی طبع والای ماست،

سلامتی جسم از آنِ ماست، اگر قرین سلامت روح باشد،

سازندگی، آنچنان که یک کشور را شایسته ی زیستن کند، به دست ماست،

سحر نزدیک است و سبزینگی با ماست؛ به یقین نوروز گوارایتان.

محمد نوری زاد- زندان اوین- اسفند 89

.

.

.

.

Share This Post

درباره محمد نوری زاد

با کمی فاصله از تهران، در روستای یوسف آباد صیرفی شهریار به دنیا آمدم. در تهران به تحصیل ادامه دادم. ابتدایی، دبیرستان، دانشگاه. انقلاب فرهنگی که دانشگاهها را به تعطیلی کشاند، ابتدا به آموزش و پرورش رفتم و سپس در سال 1359 به جهاد سازندگی پیوستم. آشنایی من با شهید آوینی از همین سال شروع شد. علاوه بر فعالیت های اصلی ام در جهاد وزارت نیرو، شدم مجری برنامه های تلویزیونی جهاد سازندگی. که به مناطق محروم کشور سفر می کردم و برنامه های تلویزیونی تهیه می کردم. طوری که شدم متخصص استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان. در تابستان سال 1361 تهران را رها کردم و با خانواده ی کوچکم کوچیدم به منطقه ی محروم بشاگرد. به کوهستانی درهم فشرده و داغ و بی آب و علف در آنسوی بندرعباس و میناب. سال 1364 به تهران بازآمدم. درحالی که مجری برنامه های روایت فتح بودم به مناطق جنگی می رفتم و از مناطق عملیاتی گزارش تهیه می کردم. بعد از جنگ به مستند سازی روی بردم. و بعد به داستانی و سینمایی. از میان مستندهای متنوع آن سالهای دور، مجموعه ی “روی خط مرز” و از سریالهای داستانی: پروانه ها می نویسند، چهل سرباز، و از فیلمهای سینمایی: انتظار، شاهزاده ی ایرانی، پرچم های قلعه ی کاوه را می شود نام برد. پانزده جلدی نیز کتاب نوشته ام. عمدتاً داستان و نقد و مقاله های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی. حوادث خونین سال 88 بساط فکری مرا درهم کوفت. در آذرماه همان سال بخاطر سه نامه ی انتقادی به رهبر و یک نامه ی انتقادی به رییس قوه ی قضاییه زندانی شدم. یک سال و نیم بعد از زندان آزاد شدم. اکنون ممنوع الخروجم. و نانوشته: برکنار از فعالیت حرفه ای ام.

11 نظر

  1. سپاس از همه شما خوبان
    پشتیبانی سایت رسمی دکتر محمد نوری زاد

     
  2. اندکی‌ صبر سحر نزدیک است،

     
  3. درود بر تو ای صبور مرد…..ازادی

     
  4. سلام به ثانیه های بهاریتون.الآن ساعت 3 و 44 صبحه سال تحویل است. به امید اینکه شروع این سال پیام آور شورانگیزترین لحظه ها برای عزیزانی چون شما باشه.
    راستی نوروزتان پیروز

     
  5. سلام

    . آقای نوریزاد عزیز عید شما مبارک. همیشه به یاد شما و دوستانتان در آنجا خواهیم بود.

     
  6. بعضی وقتها فکر می کنم این ملت شایستگی تلاش و رنج کشیدن بزرگ مردانی همچون شما را دارد یا نه؟

     
  7. بگذزداین روزگارتلخ تراززهر بار دگرروزگارچون شکرآید؟

     
  8. آقای نوری‌زاد خیلی بهت مدیونم

     
  9. آزاد مرد بزرگ،سال نو مبارک

     

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نمیشود.

 سقف 5000 کاراکتر

Optionally add an image (JPEG only)

72 queries in 0830 seconds.