خانم ملکی اجازه یافت با همسرش محمد نوری زاد به صورت تلفنی گفتوگو نماید که در این تماس همسر محمد نوری زاد از وی می خواهد که برای حفظ سلامتی خود و نیز به درخواست فعالان سیاسی اعتصاب غذای خود را بشکند…
مهدی کروبی صبح امروز برای عیادت و دلجویی از همسر محمد نوری زاد، به منزل وی رفت.
به گزارش سحام نیوز، آقای کروبی در این دیدار از برخوردهای صورت گرفته با جامعه هنری ایران و به ویژه آقای محمد نوری زاد و خانوادهی وی ابراز تاسف کرد.
آقای کروبی همچنین ضمن ابراز نگرانی نسبت به وضعیت زندانیان ابراز امیدواری کردند شرایط و رفتارها به گونه ای شود که زندانیان سیاسی از روی اجبار دست به اعتصاب غذا و این شیوه های اعتراضی نزنند.
در ادامه این دیدار، فاطمه ملکی همسر محمد نوری زاد نیز ضمن تشکر از آقای کروبی، به شرح آنچه بر او و خانواده اش در روز عاشورا گذشته بود، پرداخت و گفت: در حالی که با نماینده نیروی انتظامی مشغول گفتوگو بودیم، نیروهای امنیتی حمله ور شده و متأسفانه صحنه هایی به وجود آمد که هیچ یک از ما تصورش را هم نمی کردیم.
خانم نوری زاد همچنین ابراز امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک شاهد آزادی تمامی زندانیان سیاسی از زندان باشیم.
لازم به توضیح است خانم ملکی (همسر نوری زاد) زینب، فائزه و علی نوری زاد (فرزندانش) پدر و مادر آقای نوری زاد و برادرانش به همراه فخر السادات محتشمی پور همسر مصطفی تاجزاده که با آنها جلوی زندان اوین بود بازداشت شدند. نیروهای امنیتی به این خانواده و همراهانشان که چشم انتظار و نگران حال محمد نوری زاد بودند، حمله و با بدرفتاری و خشونت همه آنها را دستگیر کردند که متاسفانه هنگام این اقدام خانم ملکی از ماشین به بیرون پرت شده بودند. لذا وی که سابقه فشار خون بالا دارد، به دلیل فشارهای و آسیب های وارده در بازداشتگاه دچار حالتی اورژانسی شده و به مدت چهار روز در سی سی یو بستری شد.
پس از این حادثه و در پی نگرانی ماموران امنیتی از وخیم تر شدن اوضاع، خانم ملکی اجازه یافت با همسرش محمد نوری زاد به صورت تلفنی گفتوگو نماید که در این تماس همسر محمد نوری زاد از وی می خواهد که برای حفظ سلامتی خود و نیز به درخواست فعالان سیاسی اعتصاب غذای خود را بشکند.

درود بر شیخ اصلاحات. پاینده ایران،
کیارش منتظر جنازه ای? منتظر جنازه معاویه باش اونم مثل تو و ضحاک فقط با جنازه آروم میشه
استاد عزيز دكتر نوریي زاد عزيز ايستاده بمان چرا كه به تو نيازمنديم.
نيازمنديم تا توهين هاي خامنهاي كه منطقش زبانش است و نه عقلش را با متانت ادب هميشگيتان پاسخ دهيد.
استاد عزيز بمان چرا كه نيازمنديم با آن دوربين بر كتوان سوارنت نشان دهي 9 دي حماسه نبود زوري بود براي امدن و الا گر نروي حكم حقوقيت لغو ميشود و يا نمره انضباط درسيت صفر ميشود بيا نشان بده تا همه ببينيد كه دروغ تمام رنگ است و صداقت روشن.
بيا تا ثابت كنيم اما همه سهتيم براي ازادي ايران در كنار هم.بيا و بمان
چند روزی هست از آقای نوریزاده خبری نداریم.
ما واقعاً نگرانیم
خواهش میکنم آخرین وضعیت ایشون رو به اطلاع برسونید
هر روز و در هر نماز صبر و استقامت وانسانیت جناب نوری زاد را یاد می کنم و برایشان دعا می کنم
خيلي بد بخت و قابل ترحم شديد كه دل به امسال كروبي بسته ايد
لياقت شما عقده اي ها همين كروبي و رهنورد و موسوي است
راستي از جنازه خبري نشد؟