نیمساعت نیست که از دیدار با جناب مسعود لدنی بازآمده ام. مردی که سلامتش را، پاکی اش را، علمش را، وطن دوستی اش را، انسان بودنش را، لبخندش را، و ادبش را بر نام آوران بد خُلق و بد دهان و کج فهم عرصه ی حاکمیت ترجیح می دهم. من مسعود لدنی را مردی یافتم بشدت خواستنی. نه به این خاطر که وی مسلمانی پاک نهاد است و یک عمر تلاش و مبارز کرده و در راه رهایی و رشد مردم وطنش رنج ها کشیده و آسیب ها دیده و اکنون از زندانِ بی دلیل بدر آمده. بل به این خاطر که: او یک انسان است. با مختصاتی که همه ی ما بدان رغبت داریم.
دلیل و مطلع سفرهای من ” رهایی زندانیان سیاسی” است. از این که در اهوازم و با این مرد رهیده از زندان مخوف کارون اهواز دیدار کرده ام خود را یکقدم به خواسته های سبز مردم نزدیک می بینم. به امید رهایی دیگر فرزندان خوبمان که بی دلیل همچنان زندانیِ عصبیت های کور کسانی هستند که به دروغ خود را آگاه و عاقل و مسلمان می نامند.
ببخشید دکتر فکر کردم سفر جدید آغاز کردید.کم دقتی مرا بر عهده فرسودگی در تنهایی بگذارید.
با سلام بر مرد بزرگ در راه
خوشحالم که می بینم همچنان در راه سفر صلح و دوستی هستید. امیدوارم با این کار با ارزشتان، در تداوم سفر به اهداف و ارزشهای والایی که دارید و سربلندی کشور و ملت را دنبال می کنید هرچه زودتر نائل آیید.
آقاى نوريزاد
در تيتر نوشته تان گفته ايد ايشان بى دليل در زندان است و بعد در سطر اول، تيتر خود را نقض كرده ايد و دلائل محكمى را بر شمرده ايد كه براى زندانى كردن يك شخص در جمهورى اسلامى كافيست:
سلامت ، پاکی، علم ، وطن دوستی، انسان بودن، لبخند و ادب. هر يك از اين صفات به تنهايى در اين نظام جرم محسوب مى شود چه برسد به ايشان كه همه را با هم دارد و از اين قرار پرونده اش خيلى سنگين است.
جواب آقای علی111در نامه شیخ شجاع درسال1384 بعد ازدخالت مجتبی درانتخابات به ابوی محترمشان داده شده است با مدارک کامل!
من میخواهم به جای شما جواب علی آقای گل را بدهم. علی آقا اگر شما به غیر از تلویزیون ایران، اخبار سایر کشورهای جهان را هم دنبال میکنید حتما مطلعید که درترکیه رسوایی مالی بزرگی رخ داده که متهم اول آن آقای رضا ضراب پسر یک سرمایه دار ایرانی است. اتهام آقای ضراب در ترکیه انتقال غیرقانونی ۸۷ میلیارد یورو پول معادل ۳۴۹۰۰۰ میلیارد تومان از ایران به ترکیه است. توجه فرمایید از ایران به ترکیه و نه از ترکیه به ایران پس ربطی به دور زدن تحریم ها و از این جور توجیهات بی معنی ندارد. در هر حال سوال اینجاست که در کشور ما که ولی فقیه آن قدر اقتدار دارد که از خصوصی ترین فعالیتهای مخالفان خود نیز اطلاع دارد و هر از چند گاه یکی از آنان را بدلیل نگارش یک وبلاگ با نام مستعار به زندان میندازد چگونه ممکن است این مقدار پول بدون اطلاع رییس گمرک ، فرمانده سپاه ، رییس بانک مرکزی ، رییس قوه قضاییه و وزیر اطلاعات از ایران و بیت معظم له از کشور عزیز ما ایران که در شرایط وخیم اقتصادی به سر میبردخارج شده باشد؟ اگر این پول را به فرض با تریلی هم بخواهند جابجا کنند تصدیق میفرمایید که چندین تریلی برای انتقال آن لازم است ؟ وانگهی این پول زمانی در ایران نگهداری میشده و سوال اینجاست که این مقدار ارز کجا ذخیره شده بوده است؟ کدام سرمایه دار در ایران امروز این مقدار پول که قدر بودجه بعضی کشورهای اروپایی است دارد و اجازه انتقال آن از ایران به سایر کشورها را دارد؟ اگر این پول از کاری به غیر از دزدی و فساد به دست آمده است و ربطی به بیت رهبر و بنیاد های وابسته به او ندارد محل کسب این درآمد چه بوده و مالیات بر درآمد این پول کی و کجا به خزانه دولت پرداخت شده است؟ قوه قضاییه تابع ولایت چرا تا کنون در مقابل چنان فساد بزرگی ساکت بوده است؟ چرا امروز مقامات عالی کشور از جمله رهبری دستور اکید نمیدهند که مقامات و نیروهای امنیتی و نظامی که در آن فساد دست داشته اند شناسایی و محاکمه شوند و مانند بقیه کسانی که به فساد اقتصادی متهم شده اند به اشد مجازات محکوم شوند؟
// قوه قضاییه هم تو سر قوه قضائیه ما
برمه همه زندانیان سیاسی اش را آزاد می کند
http://melimazhabi.com/?p=57305
میانمار روز سه شنبه مدعی شد دیگر هیچ زندانی سیاسی ندارد.
یه هتوت سخنگوی رئیس جمهور میانمار در صفحه فیس بوک خود اعلام کرد: «به لطف دو دستور عفو که رئیس جمهور روز دوشنبه صادر کرد، دیگر هیچ زندانی سیاسی در این کشور وجود ندارد».
تین سین رئیس جمهور میانمار وعده داده بود همه زندانیان سیاسی را تا پایان سال ۲۰۱۳ آزاد کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از یانگون، هتوت مشخص نکرد چند زندانی سیاسی در زندان بودند و دقیقا چه زمانی آزاد شدند اما گفت: «می خواهم بگویم رئیس جمهور به وعده ای که به مردم داده بود عمل کرد و در پایان سال ۲۰۱۳ دیگر هیچ زندانی سیاسی وجود ندارد».
از سوی دیگر، آسوشیتد پرس به نقل از یکی از اعضای کمیته بررسی وضعیت زندانیان سیاسی در میانمار اعلام کرد در چارچوب وعده رئیس جمهور به آزاد کردن همه زندانیانیان سیاسی تا پایان سال ۲۰۱۳ پنج زندانی سیاسی روز سه شنبه آزاد شدند و انتظار می رود بقیه آنها در هفته اول ژانویه آزاد شوند.
.به گزارش شبکه تلویزیونی ای پی تی ان، میانمار روز سه شنبه، پنج زندانی سیاسی را در این کشور آزاد کرد. هفته آینده نیز قرار است در راستایی تحقق وعده رئیس جمهور میانمار برای آزادی همه زندانیان سیاسی تا پایان سال ۲۰۱۳ میلادی، عده دیگری از این زندانیان آزاد شوند.
تین سین رئیس جمهور میانمار روز دوشنبه این هفته، افرادی را که به علت جرایم سیاسی مانند فعالیت در تشکیلات غیرقانونی، خیانت، اهانت به دولت و همچنین نقض قوانین مربوط به تجمعات صلح آمیز محکوم یا متهم شده اند، عفو کرد. پنج زندانی آزاد شده در روز سه شنبه نیز در بازداشتگاه های محلی و همچنین زندان بد نام «اینسِین» در یانگون حبس شده بودند. دو نفر از زندانیان آزاد شده از بازداشتگاه اینسین که « نینگ تون» و «آنگ مین نینگ» نام دارند، به علت برگزاری راهپیمایی بدون مجوز به هفت ماه حبس محکوم شده بودند. این دو نفر بر اساس بند هجده از قانون تجمعات صلح آمیز مجرم شناخته شده بودند.
یکی از زندانیان آزاد شده به نام «آنگ وین» میگوید: « بند هجده، قانونی است که اصلاً نباید وجود داشته باشد. این قانون مغایر با قانون اساسی است».
طبق اعلام کمیته منصوب شده دولت میانمار برای رسیدگی به وضع زندانیان سیاسی، دویست فعال سیاسی که قرار است به علت اتهامات سیاسی محاکمه شوند نیز تبرئه خواهند شد.
تین سین رئیس جمهور اصلاح طلب میانمار در سفر جولای گذشته به انگلیس قول داده بود تا زندانیان سیاسی را مورد عفو عمومی قرار دهد. وی همچنین قول داده بود که تا پایان سال ۲۰۱۳ میلادی هیچ زندانی سیاسی در میانمار وجود نخواهد داشت.
اتحادیه اروپا، آمریکا و سایر کشورهای غربی سرمایه گذاری خود در میانمار را افزایش داده و بخش زیادی از تحریم های اعمال شده بر ضد این کشور را لغو کرده اند. این تصمیم در پاسخ به اصلاحات سیاسی دولت میانمار و آزادی زندانیان سیاسی صورت گرفته است.
دولت اصلاح گرای میانمار از مارس ۲۰۱۱ میلادی تشکیل شده و تلاش زیادی را برای اجرای اصلاحات سیاسی آغاز کرده است. در سال های پایانی حکومت نظامیان در میانمار بیش از ۲۵۰۰ فعال سیاسی، روزنامه نگار، سیاستمدار و حتی کمدین و هنرمند در زندان های میانمار بودند.یک فعال سیاسی برجسته میانماری در این باره تاکید کرد، ۳۸ زندانی محکوم شده و ۱۹۲ فعال سیاسی که منتظر محاکمه و یا تحت بازجویی هستند از سوی دولت آزاد می شوند.
روند اصلاحاتی که از سه سال پیش در برمه به راه افتاده به رغم تردیدهای اولیه مسیر خوبی را پیش میرود، به شرطی که در رویکرد نسبت به حقوق اقلیتهای قومی و مذهبی نیز سیاستها بهینه شوند.
قرار است قانون اساسی هم تغییر یابد تا خانم سان سوچی که به دلیل ازدواجش با یک بریتانیایی اجازه شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد، در انتخابات سال۲۰۱۵ از این حق برخوردار شود و اعلام نامزدی کند.
بازگشت برمه در پی اصلاحات کنونی، به جامعه بینآلمللی و خروج از انزوا نیز در تسریع اصلاحات بیتاثیر نبوده است. همین آزادی آخرین دسته از زندانیان در حالی صورت گرفته که برمه از اول ژانویه ریاست اتحادیه جنوب شرقی آسیا (آسهآن) را به عهده میگیرد و اینک می خواهد در آن جا نیز با وجهه بهتری حضور یابد.
سلام كما كان منتظرديدارشماهستيم.به أميد ديدار
جناب نوري زاد ، با سلام . در كامنت مقاله در خصوص آقاي مطهري گفتم كه از عشقهاي يكطرفه فقط بوي دردسر مي آيد . اگر هدفتان از مسافرت ازادي زندانيان سياسي است براي من مشخصا” بگوييد زندانيان سياسي شامل كدام گروهها – سازمانها و… ميباشد آيا كساني كه به جرم هواداري از سازمانهاي برانداز در زندان هستند ، زنداني سياسي هستند يا نه ؟ البته ببخشيد قصدم تفتيش عقايد نيست .
—————–
سلام آقا رضای گرامی
هرکس با هرعقیده و هرمرام همین که به حقوق دیگران تجاوز نکرده و آسیبی به کسی و کسانی وارد نیاورده و صرفا در راستای اعتقاد و باور خود و گرایش های سیاسی خود فعالیت کرده و خواستار رشد و پویایی و تعالی سرزمینش شده در این گردونه جای می گیرد. حال هرکه می خواهد باشد. میزان تنها و تنها این است که فعال سیاسی به کسی و کسانی آسیب و خسارتی وارد نیاورده باشد.
با سپاس و احترام
.
به نام خدا
باعرض سلام وخسته نباشید
آقای نوریزاد فقط سوالی برام پیش اومده که شما با کدام سند ودلیل ومدرک می فرمایین مثلا آقا مجتبی انتخابات رو مهندسی کرده یا فلان مقدار رشوه یا پول گرفته یا رهبری یا آیت اله ها ویا سپاه هزاران کار بی قانونی وقاچاق میکنند.ببخشین قصدم بی ادبی یاچیز دیگه نیست فقط برام شبهه انگیزه فقط میخوام به سوال قلبیم برسم.
با تشکر واحترام فراوان