سر تیتر خبرها

نامه مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم به نمایندگان مجلس

طبق خبرهای واصله، حال بعضی از آنان، از جمله جناب آقای محمد نوری‌زاد، وخیم گزارش شده است. خانواده‌های آنان برای تظلم‌خواهی و اظهار همدردی و دادخواهی و دفاع از زندانیان خود…

به گزارش سایت رسمی دکتر محمد نوری زاد ، متن کامل نامه مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم درباره اعتصاب غذای زندانیان سیاسی، به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

لا یُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلاَّ مَنْ ظُلِمَ وَ کانَ اللَّهُ سَمِیعاً عَلِیماً (نساء/۱۴۸)

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
و اعضای هیئت رئیسه‌ی محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام

ضمن گرامی‌داشت ایام عاشورای حسینی و یادآوری ظلم‌ستیزی سالار شهیدان حسین‌بن علی(ع)،

براساس گزارش‌ها و نامه‌های رسیده برخی از خانواده‌های زندانیان سیاسی زندان اوین، بعضی از زندانیان جهت اعتراض به جریان رسیدگی اتهامات خویش و برخوردهای غیر‌قانونی و تحقیرآمیز، اقدام به اعتصاب غذا نموده‌اند و طبق خبرهای واصله، حال بعضی از آنان، از جمله جناب آقای محمد نوری‌زاد، وخیم گزارش شده است. خانواده‌های آنان برای تظلم‌خواهی و اظهار همدردی و دادخواهی و دفاع از زندانیان خود، روز عاشورا در کنار زندان اوین تجمع کرده و به خواندن زیارت عاشورا پرداختند. در هنگام قرائت زیارت عاشورا، مامورین عده‌ای از آنها را با تحقیر و توهین بازداشت، و پس از ساعتی آزاد کرده‌اند.

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی می‌دانند که برخوردهای غیر‌قانونی و اذیت، آزار و توهین نسبت به کسانی که به عنوان متهم سیاسی بازداشت شده‌اند، کم نبوده است و متاسفانه این روند همچنان ادامه دارد. همان‌گونه که مستحضر هستید، بنیان اسلام و تعالیم قرآن، عدالت، عزت و کرامت آدمیان است و در شریعت اسلام، هیچ‌کس نباید به خاطر آئین و اندیشه مورد اهانت و از حقوق شهروندی محروم گردد. آیات و روایات زیادی گواه بر این مطلب است. بلکه از وظایفی که اسلام بر دوش هر مسلمان گذشته است، امر به معروف و نهی از منکر به وی‍‍‍‍‍ژه در برابر حاکمان است، و در اصل ۸ قانون اساسی به صراحت این حق را بیان کرده است. مضافا بعضی از اقدامات فوق‌الذکر، خانواده‌های زندانیان را نیز نگران می‌کند و از نظر روحی و روانی موجب آزار و اذیت آنان می‌شود.

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی بنا بر سوگندی که خورده‌اند باید پاسدار قانون اساسی باشند و براساس قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی که ناظر بر همه‌ی قواست و بنابر فرموده‌ی امام (ره) در راس امور است، انتظار می‌رود تحقیق در این امر مهم را از کارهای اولیه‌ی خود قرار دهد، و چنانچه حقوق زندانیان و خانواده‌های آنان تضییع شده است، اقدام عاجل مبذول دارند.

زیبنده‌ی نظام جمهوری اسلامی نیست که فرزندان این انقلاب که همواره در برابر دشمنان اصلی این نظام با قلم و یا با قدم خود مبارزه می‌کرده‌اند و غالب آنها سالها در جبهه‌های جنگ حضور داشته‌اند و بیشتر آنان از خانواده‌های محترم شهدا هستند، به خاطر انتقاد از وضع موجود که از حقوق اساسی آنان است، در زندان‌ها در حال اعتصاب غذا به سر برند.

این تاریخ و ایام زود خواهد گذشت، قضاوت آیندگان و تاریخ عملکرد ما را رقم خواهد زد.

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم

Share This Post

درباره محمد نوری زاد

با کمی فاصله از تهران، در روستای یوسف آباد صیرفی شهریار به دنیا آمدم. در تهران به تحصیل ادامه دادم. ابتدایی، دبیرستان، دانشگاه. انقلاب فرهنگی که دانشگاهها را به تعطیلی کشاند، ابتدا به آموزش و پرورش رفتم و سپس در سال 1359 به جهاد سازندگی پیوستم. آشنایی من با شهید آوینی از همین سال شروع شد. علاوه بر فعالیت های اصلی ام در جهاد وزارت نیرو، شدم مجری برنامه های تلویزیونی جهاد سازندگی. که به مناطق محروم کشور سفر می کردم و برنامه های تلویزیونی تهیه می کردم. طوری که شدم متخصص استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان. در تابستان سال 1361 تهران را رها کردم و با خانواده ی کوچکم کوچیدم به منطقه ی محروم بشاگرد. به کوهستانی درهم فشرده و داغ و بی آب و علف در آنسوی بندرعباس و میناب. سال 1364 به تهران بازآمدم. درحالی که مجری برنامه های روایت فتح بودم به مناطق جنگی می رفتم و از مناطق عملیاتی گزارش تهیه می کردم. بعد از جنگ به مستند سازی روی بردم. و بعد به داستانی و سینمایی. از میان مستندهای متنوع آن سالهای دور، مجموعه ی “روی خط مرز” و از سریالهای داستانی: پروانه ها می نویسند، چهل سرباز، و از فیلمهای سینمایی: انتظار، شاهزاده ی ایرانی، پرچم های قلعه ی کاوه را می شود نام برد. پانزده جلدی نیز کتاب نوشته ام. عمدتاً داستان و نقد و مقاله های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی. حوادث خونین سال 88 بساط فکری مرا درهم کوفت. در آذرماه همان سال بخاطر سه نامه ی انتقادی به رهبر و یک نامه ی انتقادی به رییس قوه ی قضاییه زندانی شدم. یک سال و نیم بعد از زندان آزاد شدم. اکنون ممنوع الخروجم. و نانوشته: برکنار از فعالیت حرفه ای ام.

4 نظر

  1. نظرات حضرات آیات مشکینی،فاضل لنکرانی،جوادی آملی، یزدی و مؤمن در خصوص اجتهاد مطلق مقام معظم رهبری در سال 1369 + نظر شیخ یوسف صانعی

    http://salehat.ir/

     
  2. در جواب ساندیس خور – جواد
    خیلی‌ خوشحال می‌‌شودی که این خبر رو می شنیدی، ولی‌ به کوری چشم شما‌ها این ابوذر زمان زنده هست تا ابروی مکاران و دین به دنیا فروشان رو ببره.

     
  3. خبري از جنازه اي كه قرار بود بر سر ملت كوبيده بشه نشد؟
    احتمالا الان تو زندان مشغول عشق و حاله و به ريش ملت مي خنده

     

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نمیشود.

 سقف 5000 کاراکتر

Optionally add an image (JPEG only)

74 queries in 0848 seconds.