سر تیتر خبرها
بوسه بر پیشانیِ درویش

بوسه بر پیشانیِ درویش

دراویش ایران با هر تفاوتی که با هم دارند، از سالم ترین و بی آزارترین اقشار کشورند. از سالها پیش به این طرف، زندانهای ما پذیرای جمعی از دراویش بی گناه ما بوده و هستند.

بعدازظهر امروز راه افتادم طرف قم. از مدتها پیش اراده کرده بودم به دراویش قم سربزنم و از آنان بابت رنج ها و توهین ها و آسیب هایی که در این سالها از “برادران” و: “برادران طلبه” بر سرشان باریده پوزشخواهی کنم. پرسان پرسان خانه ی “دکتر شریعت” را پیدا کردم. دکتر مرا با آغوش باز پذیرفت.

دکتر شریعت و بستگان او از دراویش ریشه دار نعمت اللهی گنابادی اند. بسیاری از آیت الله ها و حجت الاسلامهای قم و خانواده هایشان بیمار او بوده اند و اکنون نیز هستند. پیشانی اش را می بوسم و از او و از همسر مهربانش و از همه دراویش خوب کشورمان پوزشخواهی می کنم. دکتر شریعت می خندد و با خنده های مدامش تلاش می کند شرمساری را از چهره و کلام من پس بزند.

چند سال پیش برادران طلبه و کفن پوش با هماهنگی و نقشه ی از پیش طراحی شده ی برادران، و فتاوای غمزه گونِ آیت الله صافی و آیت الله مکارم شیرازی در روفتن بساط دراویش قم و سایر شهرهای کشور، و با شعارها و ناسزاها و سنگها و مشعل های آتش، به خانه و مطب دکتر شریعت و حسینه ی دراویش قم – که همه در مجاور هم بوده اند – یورش می برند و بعد از بارش ناسزاها و شعارها و فحش های رکیک و سنگباران و آتشباران، مابقیِ عملیات درویش روبی را به لودرهای برادران می سپارند تا خانه و مطب و حسینیه را با خاک یکسان کنند و نشانی از این اماکن جهنمی! بجای نگذارند.

دراویش ایران با هر تفاوتی که با هم دارند، از سالم ترین و بی آزارترین اقشار کشورند. از سالها پیش به این طرف، زندانهای ما پذیرای جمعی از دراویش بی گناه ما بوده و هستند. از دکتر شریعت می پرسم “برادران” این روزها با شما کاری ندارند؟ می گوید: نه. چرا که ما اینجا مطلقاً تجمعی و نمازی و نشست و برخاستی نداریم که برای آنان مزاحمتی بحساب آید.

در پایان می خواستم پیشنهاد کنم چند تا مدال طلایی بدهیم بسازند برای آویختن از گردن آیت الله های قم که در بیوت مبارکشان نشستند و جلوی چشمشان دراویش بی آزار ما را در قم و در هر کجای کشور زدند و زندانی کردند و بساطشان را روفتند. عجبا که امشب چهره ی دکترشریعت را سرشار از تبسم یافتم. بی آنکه به من بگوید: سالها پیش پسرشانزده ساله اش را به جرم فروش روزنامه در دم و بدون دادگاه اعدام کرده اند.

اکنون که این نوشته را به پایان می برم، ساعت پنج صبح روز سه شنبه است. ساعت دو رسیدم تهران. ساعت هشت باید به سمت دادگاه روانه شوم. اگر از “دادگاه” برگشتم که هیچ، اما اگر برنگشتم، راجع به پیشنهادم فکر کنید. همان مدالهای طلایی!

محمد نوری زاد
اول مردادماه سال نود و دو
تهران

Share This Post

درباره محمد نوری زاد

54 نظر

  1. اقای نوریزاد من از طرفداران شما هستم اما با خواندن قسمت پایانی این مطلب سوال همیشگیم باز شکل گرفت
    سوال من از شما این است شما که این کشتار ها و بی عقلی ها و جهالت ها را در زمان خمینی دیدید و با خبرید چرا من حس می کنم هنوز خمینی را باور دارید حال انکه کشتار به دستور و اطلاع او بوده و انچه ما امروز می کشیم /////ایشان است با ان اعمال و سخنانی که گفتند و اینها ادامه دهنده راهش هستند ما را بدبخت کردند و ملیونها نفر را داغ دار. لطفا پاسخ دهید ایا هنوز هم به خمینی باور دارید ؟مرسی

     
  2. منظور من کامنت جناب آرمان بود لطفا ملاحظه فرمایند

     
  3. دوست عزیز متاسفانه نه در اسم شما و نه کامنت شما اثری از مکارم اخلاقی که پیامبر گرامی اسلام بعثت خودشون رو برای انجام اون ذکر کردن دیده نمیشه(انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق) برای شما ارزوی عاقبت بخیری میکنم قدری در رفتار خودتون تعقل کنید این رفتارها و سخنان برازنده یک مسلمان نیست و رفتار دیگران هم نمیتونه این بی ادبی ها رو توجیه کنه

     
  4. با عرض سلام از جناب شهیدی خواهش میکنم در مورد اشاره مرحوم اقای منتظری در خاطراتشان به پسر اقای دکتر شریعت نشانی دقیق تری ارائه کنند چون صفحه 521 مربوط به مکاتبات اقای منتظری میباشد ممنون خواهم شد

     
  5. سلام آقای نوریزاد!
    دمت گرم که به پای بچه بهایی بوسه زدی . آفرین!
    میشه به سر ///// من هم بوسه بزنی؟

     
  6. زنده یاد آیت الله منتظری در صفحه 521 خاطرات خود در باره اعدام این نوجوان صحبت کرده است.

     
  7. جناب نوریزاد شرمنده ام. مطلب در بخش نخست مصاحبه بود عذر خواهی میکنم

     
  8. جناب نوریزاد مجداد سلام عرض میکنم هنگام نوشتن پست قبلی نام خبرنگار و سایت در خاطرم نبود گشتم و الان پیدا کردم مصاحبه مربوط به پیام فضلی نژاد بود که در بخش دوم این مطلب رو از زبان اقای خلخالی نوشته بود هر 3 بخش مصاحبه در سایت گویا نیوز منتشر شده است.از لطف شما ممنونم پاسخ شما به فتاوای رهبری هم خیلی متین و کوبنده بود خداوند شما و خانواده محترم رو از شر اعدای دنیاپرست نان دین خور حفظ کنه انشاالله

     
  9. جناب نوریزاد سلام آقای خلخالی در مصاحبه خود به اعدام در جای یک دانش اموز طرفدار گروههای مخالف در قم اعتراف و افتخار کرده بود و نام این دانش اموز رو امین شریعتی برده بود ایا این دانش اموز همان فرزند دکتر شریعت بوده؟ممنون میشم توضیح بدید

    —————–

    سلام کریم گرامی
    من اطلاعی ازیکی بودن این دو ندارم. اما می دانم که پسرآقای شریعت را که شانزده ساله بوده صرفا بخاطرفروش روزنامه وهواداری اعدام کرده اند.
    با احترام

    .

     
  10. هو
    121
    با سلام و عرض احترام
    به اطلاع جناب آقای نوری زاد و دیگر دوستان می رساند که:
    بحمدلله مجالس فقری شهر قم و اقامه نماز جماعت و اجتماع فقری اخوان و همشیره های ایمانی حتی یک جلسه بعد از تخریب حسینیه شریعت قم تعطیل نبوده و کماکان در آن شهر تمام مجالس فقری و مناسب های مذهبی و دینی اعم از عزا داری حضرت ابی عبدالله الحسین ع در ایام ماه محرم تا جلسات روزانه قرائت قرآن در ماه مبارک رمضان برگزار می گردد.
    مجلس ذکر و یاد خداوند متعال که توقف و تعطیلی ندارد!؟
    با تقدیم احترام
    خاکراه فقراء نعمت اللهی سلطانعلیشاهی
    مهرداد مصوری

     
  11. سلام دوست عزیز(یک ایرانی)

    من به شخصه اولین چیزی که از آقای نوریزاد یاد گرفتم احترام به دیگرانه حتی اگه نظر و یا دین و مذهب مغایر با من داشته باشن.

    این طرز صحبت شما یا دلیل بر نا اگاهیتونه ویا دلیل بر خشم ناشی از برملا شدن حقیقتی ست که برای شما و امثال شما که ایادی جور و ستم در این مملکتین!!!بهرحال بهتره بیشتر روی ادبیات صحبت کردن با دیگران کار کنین.

    ممنون موفق باشین

     
  12. محسن ارضی فرد

    چی فکر میکردیم ؟؟؟ چی شد !!!

     
  13. سید ابوالفضل

    آقای داود حشمتی عزیز
    سلام
    شما خواسته اید که آقای نوریزاد در خصوص اعدام بی دلیل و محاکمه ی فرزند آقای شریعت سند بیاورد وآن را اثبات کند. من می خواستم از شما بپرسم که اگر آقای نوریزاد این را اثبات کرد شما چه خواهی کرد ؟ آیا حاضری مردانه به نظام اسلامی اعتراض کنی که چرا مظلومی را بی دلیل از هستی ساقط کرده ؟
    اگر جواب شما مثبت است که معلوم است شما انسان آزاده ای هستی . در این صورت باید در مقابل ظلم های مشابه نیز از خود واکنش نشان بدهیم . شاید شما اعدام های سال 67 را بی دلیل ندانی و آن ها را به هر دلیلی موجه بدانی . باشد. آیا ان ها که در جریان اعتراض های بعد از انتخابات قربانی شدند و جانشان را از دست دادند و حد اقل در بازداشت گاه کهریزک زیر شکنجه و ناجوانمردانه کشته شدند ، حقشان بود . آیا قانون و دین شکنجه و قتل را مجاز می داند. این ها که دیگر سند نمی خواهد . آیا در مقابل چشمان ما انجام نشد.
    من مثال دیگری می زنم . درست در مقابل چشمان ما در روز روشن ، آقای حجاریان ترور شد. همه اشک تمساح ریختند و نوحه سرایی کردند. تا زمانی که ضارب دستگیر شد . دادگاه را دیدید؟ سرانجام پس از آن نمایش مسخره ضارب به پانزده سال زندان محکوم شد. (مقایسه کن با کسی که سنگ پرتاب کرده و به عنوان محارب حتی به اعدام محکوم می شود .)
    بعد هم بلا فاصله مرخصی شروع شد و “به کوری چشم ترور شده” ضارب هر روز در خیابان قدم می زد. وبعد از مدتی هم
    آزاد شد. ازدواج کرد. ادامه تحصیل داد. و در درگیر های کوی دانشگاه نیز سردسته ی لباس شخصی ها بود.
    برای این ها هم دلیل می خواهی؟ آیا مثل روز روشن نیست؟ من وشما در مقابل این رفتار های خلاف قانون و خلاف شرع چه کرده ایم؟ چه می کنیم ؟ چه خواهیم کرد؟ اگر راست می گویی شما دلیل بیاور که کدامیک از این عملکردها مطابق قانون بوده است.
    آقای حشمتی! من بر خلاف آن چه که در ابتدای نوشته ام گفتم ، از شما نمی خواهم که به نظام اعتراض کنی . شاید معذوراتی داشته باشی . خانواده . شغل . ترس از گرفتاری . ووو. اما نمی شود که ما این همه را ببینیم و چشمانمان را ببندیم . حداقل این که در دل خودمان با ظلم موافق نباشیم. این را که می توانیم . همین . ببینیم و شهادت ندهیم که ستمکاری عدالت است . میرزاده ی عشقی گفته است ” کور شوم لال شوم کر شوم لیک محال است که من ….. شوم “

     
  14. من واقعا از مرام دکتر شریعت در تعجبم.چرا که قید این دو کیلو گندم آینده را بزند و سر پسر خلخالی را روی سینه اش بگذارد چرا که هم رواست و هم عبرتی خواهد شد برای کسانی که جگرگوشگان این مردم را با داغ ودرفش شکنجه میکنند و پیام روشنی خواهد بود به ستمگران .که اگر دستمان به شما نمیرسد ولی نسل اندر نسل شما از انتقام ایمن نخواهد بود

    ——————

    دوست گرامی، هرگزکسی را به خشونت ترغیب نکنید. خون، خون خواهد خواست. واین گردونه ای نامحدود است. یکجا باید به عقل مراجعه کرد. ما دربدر بدنبال همان یکجا هستیم.
    با احترام

    .

     
  15. دیدی باز رفتی سراغ یک معلوالحال دیگه باز اعتراض داری که چرا میگن نوشتن ارتباط با افراد معلوم الحال اخه برادر من برو سراغ افراد معلوم المال که یک چیزی گیرت بیاد اینقدر عذاب نده برادران را

     
  16. با عرض سلام و صد دورد خدمت شیر مرد ایران زمین که تا اخرین لحظه دست از تلاش و اگاهی دادن برنمیدارد به امید سلامتی روزافزون برای شما و خانواده گرامیتان وبازگشت سریع شما که ما محتاج مطلب ارزشمند شما هستیم.

     
  17. مهم اینست که مردم از کسی به نیکی یاد کنند . .اگر افرادی نظیر شما در تاریخ نماند …

     
  18. جنگ فقه (آخوندیسم) و عرفان ، از دیرباز بوده و هست.آخوند فقط از دین و عرفان و خدا کیسه ای بافته جهت خودنمایی، و مفت خوری، اما دراویش از راه دل به سوی حقیقت حرکت می کنند.جمهوری اسلامی هم به این دلیل با دراویش مخالفه ، که گویا از زمان سعید امامی عده ای در وزارت اطلاعات و احتمالا آخوندهای تندرو به این نتیجه رسیده اند در نهایت چون به مرور حرف آخوند از سکه میافته مردم رو به سوی حقیقت واقعی می کنند و معرفت را از صاحب اصلیش خواهند خواست، به همین خاطر این هسته مشغول ساخت فرقه های جعلی با عنوان عرفان کاذب و شیطان پرستی کرده تا در کنار سرکوب اونها در نهایت بتواند دراویش را هم در چشم مردم منحرف نشان دهد، فقط کافیست به سایتهای جیره بگیران اینها نگاه کنید که چه دروغهایی را علیه دراویش از چند سال پیش بافته اند.
    آخوند با عشق و شادی در تضاد هست،نگاه کنید در این 30 سال به هر روشی سعی در حذف فرهنگ ناب ما که صاحبان همه اون صوفیه بودند داشتند مثل مولانا،سعدی و حافظ و ..
    اما آب راه خودش رو از سخت ترین سنگ ها هم پیدا می کنه، به امید بیداری مردم و آگاهی جیره خواران و مواجب بگیران

    ——————

    سلام دوست من
    اینگونه قاطع برای همه نسخه نپیچیم. درمیان همه ی اقشار افراد ناجور نیزهست. که این ناجوران نباید ما را به سمت یک قضاوت نادرست ترغیب کنند.
    با احترام

     
  19. منظورتون از مومنن حکومت بنی عباس کنونی هست دیگه؟

     
  20. چرا هر جا اسلام عزیز هست اونجا فقر و فساد و ظلم جاری است ایا کشوری هست که با بودن اسلام ازادی و عدالت باشه

     
  21. درود بی پایان خدا بر تو محمد نوری زاد شکی نیست که تو راه سرافرازی و بزرگی خود را یافته ای افرین به هوشمندیت وافرین به شجاعت و تیز هوشیت ما بی صبرانه منتظر بازگشت تو می مانیم تو تا اخر باید ایرانی بودن را به ما بیاموزی

     
  22. محمد نوری زاد

    بببب

     
  23. آقاي نوري‌زاد جا داشتن كف پاي درويش را مي‌بوسيدي نه پيشياني يعني از كف بابچه بچه بهايي هم كمتر بود؟
    اما اين اتهام را اول اثبات كنيد: سالها پیش پسرشانزده ساله اش را به جرم فروش روزنامه در دم و بدون دادگاه اعدام کرده اند.
    شما اين را تازه فهيدي برادر يا اينكه مي دونستي و پول‌هايي كه باهاش فيلم مي‌ساختي اجازه ديدن نمي‌داد؟

     
  24. باورم نمیشه یک ایرانی اصیل باشی ایرانیان شرافتمند وجوانمردند همانند استاد نوریزاد

     
  25. 3 نصیحت از صفیعلیشاه تقدیم به /درویشان و تو عزیز/:..به اندک قناعت کن تاازاهل زمانه راحت یابی وملول نگردی وشاکی نشوی!…برخلقت خود میافزای آنجه هستی همان رابنمای که چون ظاهر خود را بگردانی باطنت را بگردانند….فساد ها از طمع است چون طمع کنی تخم فساد در ارض حواس ریشه گیرد وآدمی مفسد فی ا لارض گردد!..

     
  26. سید ابوالفضل

    “یک ایرانی” محترم
    سلام
    آقا و یا خانم محترمی که تحت عنوان یک ایرانی مطالبی را نوشته ای من هم با شما حرف هایی دارم . بشنو و در آن تامل کن و اگر خواستی پاسخ بده . در دین ما گفته اند یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است. خدا کند که نوشته ی من شما را وادار به فکر کردن نماید.
    اولا که از نوشته ی شما تنها نفرت است که فوران می کند . شما به آقای نوریزاد لعنت فرستاده ای ، او را کافر نامیده ای و برایش آرزوی اعدام نموده ای . این هرگز شایسته نیست. اگر به زعم شما نوریزاد کافر است تو که مسلمانی ! آیا این است شیوه ی مسلمانی . به قول سعدی ” گر تو قران بدین نمط خوانی ببری رونق مسلمانی “. پیامبر گرامی اسلام سمبل مهر ورزی و اخلاق حسنه بود . او تنها پیامبری است که قومش را نفرین نکرد. و با تمام مشقاتی که برایش پدید آمد نه تنها برای امتش دعای خیر می کرد ، بلکه حتی برای غیر مسلمانان و آنان که دعوتش را نمی پذیرفتند نیز جز خیر و نیکی نمی خواست و برای آن ها هم دعا می کرد و برای سعادتشان تلاش می نمود. داستان آن یهودی را که هر روز بر سر مبارکشان خاشاک می ریخت را هم حتما شنیده ای . این مقام پیامبر به حدی والاست که خداوند در قرآن خطاب به پیامبر می فرماید ” انک لعلی خلق عظیم ” آقا یا خانم محترم نفرت باریدن وآرزوی مرگ دیگران را داشتن ، شیوه مسلمانی و حتی روش انسانی نیست. انسان اخلاق گرا ومسلمان واقعی دیگران را دوست می دارد . مهر می ورزد . و برای آن ها آرزوی سلامت و عاقبت بخیری می کند.
    شما چطور به خودت اجازه می دهی که به این سادگی به دیگران نسبت کفر بدهی ؟ مگر تو خدایی و از ضمیر دیگران خبر داری؟ هر کس شهادتین بگوید مسلمان است . به همین سادگی . آقای نوریزاد که بی گمان از بسیاری از این مدعیان دروغین مسلمانی ، مسلمان تر هستند . شما که از آقای نوریزاد دلیل می خواهی خودت می توانی برای ادعایت دلیل بیاوری . اگر نتوانی ادعایت می شود تهمت . در این صورت شما آبروی مسلمانی را برده ای . این یعنی حق الناس . که در این دنیا و آن دنیا باید پاسخگوی آن باشی . می توانی ؟
    شما به آقای نوریزاد تهمت دروغگویی زده ای واز او سند خواسته ای . در چه موردی سند می خواهی ؟ کاش می گفتی . ویران کردن حسینیه ی دراویش که در روز روشن و در مقابل چشمان حیرت زده ی همه ی مردم اتفاق افتاد . رسانه ها هم که با افتخار گزارش کردند. بگیر وببند دراویش هم که معلوم است. تعداد زیادی از آن ها هم اکنون در زندانند. محدودیت هایی هم که برای آن ها ایجاد شده معلوم است . شما برای چه چیزی مدرک و سند می خواهی؟ اگر راست می گویی دروغ های آقای نوریزاد را به قول خود با سند ومدرک در همین سایت فهرست وار منتشر کن تا مردم بدانند . اگر نتوانی این کار را بکنی آیا نمی شود نتیجه گرفت که خودت دروغگو هستی؟
    گفته ای که در سایت نوریزاد از بالا تا پایین فحش است. من هر چه نگاه کردم نوشته ی خود شما از همه بدتر بود . یک بار دیگر نوشته ات را بخوان. آیا بهتر نیست همان طور که دین ما گفته “و جادلهم بالتی هی احسن” به جای بدزبانی ، فحش و ناسزا و دروغ وتهمت ، و نفرت باریدن ، وخالی کردن عقده هایمان ، با هم مانند انسان های شایسته به نیکی سخن بگوییم ؟حتما بهتر است .
    منتظر شنیدن نظراتت هستم . اما با لحنی که شایسته ی ما باشد.

     
  27. درود برابرمرد نوری زاد ازدیروز تاحالا نخوابیدم همه اش نگرانتون بودم که این قوم ظالمین بلای سرتون نیارن خوشحالم که الان هستین خداروشکروامابعد..من موندن نظام الهی اقای خامنه ای چرا باهمه سرعناد داره اینا هرکسیو که برخلافشون تفسیر دین کنه میشه بی دینو فتنه گروبیبصیرت به نظرمن کارتون انساتی ودرست بود. همیشه پایدار باشید

     
  28. سلام جناب نوری زاد گرامی.می دونید درسته که هرگزواسه گفتن حقیقت دیرنیست اما 35 سال است که دارندمی کشند وخفه می کنند.بچه های زیادی به جوخه های تیروطنابهای دار سپرده شدند ومن درعجیبتم که چرااین کشتارهمچنان مردم را بهم وصل نکرده.امروز اگردختریاپسری رادارند می برند یقین بدانید که فردانوبت خواهریابرادر یکی ازمااست…ویاحتی خودما..پس بیایم تادیرنشده بین خود راجوش دهیم وبامهر بهم وصل شویم تابتوانیم جوخه های مرگ رانابودسازیم.به امیدپیروزی انسانیت.

     
  29. امروز احکام محکومیت ۴ تن از دراویش گنابادی به نام‌های صالح‌الدین مرادی، بهزاد نوری، فرزاد درویش و فرزانه نوری از سوی شعبه ۲ دادگاه انقلاب شیراز صادر شده است؛ بنابر این حکم این دراویش در مجموع به ۸ سال حبس تعزیری و ۱۲ سال تبعید محکوم شده‌اند.

     
  30. آقای نوری زاد عزیز
    لازم به مدال طلا نیست آنها خود مدال طلا را قبلاً کسب نموده اند.
    1ـ ایران از نظر نسبی بالاترین تعداد اعدامی ها را در جهان دارد و از نظر مطلق مدال نقره را بعد از چین دارا می باشد
    2ـ ایران از نظر نسبی بالاتریت تصادفات رانندگی موجب به مرگ را دارا می باشد
    3ـ تهران از نظر آلودگی هوا مدال برنز را در جهان کسب نموده است
    4ـ ایران از نظر مصرف مواد مخدر بطور نسبی مدال طلا و از نظر مطلق را خبر چندانی ندارم
    5ـ از نظر بی ارزشی پاسپورت ایران اگر چه مدال نگرفت ولی در زمره چند کشور بی ارزش جهان است.
    و… انشالله مبارک است و برازنده آقایان

     
  31. … سالها پیش پسرشانزده ساله اش را به جرم فروش روزنامه در دم و بدون دادگاه اعدام کرده اند. …
    الله اکبر! پناه بر خدا! چطور راضی شدن یک نوجوان را فقط و فقط بخاطر فروش روزنامه اعدام کنند!؟
    آقای نوری زاد چرا این مومنین ما این همه قساوت قلب دارند!؟ چرا این قدر شقی هستند!؟ آنها با استفاده از کدام آیات و روایت و احادیث و نمونه های تاریخی در صدر اسلام چنین راحت و بدون وحشت از روز حساب و کتاب حتی محتمل و با هزاران شک و گمان و اما و اگر این احکام را صادر می کنند! من نمی توانم درک کنم. لطفا در صورت امکان توضیح دهید. من دین و ایمان درستی ندارم اما به همان خدای شما سوگند می خورم و به جان فرزندانم که حتی تصور صحنه کشتن یک نوجوان یا یک جوان آنهم با این دلایل بطرز وحشتناکی دردناک و رنج آور است.

     
  32. اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم…

     
  33. درود بر تو انسان آزاده باد.کمی انسانیت به مراجع تقلید جیره خوارباد.(یک شیعه ولی انسان)

     
  34. عقده ای چراجواب نمیدی این چرت وپرتا روول کن سریال همه باهم چی شد؟

     
  35. تو که می گی تو ایران آزادی نیست
    یک نگاه به سمت چپ ساتت بکن
    از بالا تا پایین فحش ناسزای بی سند هستش
    و تازه به دادگاه احضار شدی
    به امید اعدام تو
    کافر

     
  36. خدا تو رو لعنت کنه
    دروغ رو خوب رنگ می کنی
    دروغگو
    حرف بی سند رو عوام خوب باور می کنند

     
  37. درود بر نوریزاد عزیز گاهی انسانهای امروزی پاسخ رفتارهای دیروز و دیروزی ها را میدهند. همانطور که این دنیا خود دار مکافات و مجازات است. خوب است کمی تامل و مطالعه در رفتار گذشته نه چندان دور این عزیزان در دوره امیر کبیر داشت تا شاید بیشتر پی به عظمت و بزرگی پروردگار برد. بدرود و با امید آزادی و رهایی همه انسان ها چه از بند ستم تعصب و جهل.

     
  38. درود بر شرف وجرات شما روشنفكر ان تاريخ ايران اكر در كذشته كمي جرات و وجود شما را داشتند ايران الان جنين وضعي نداشت

     
  39. درود بر تو ای مرد بزرگ. ثبات قدمت به من انرژی می دهد.

     
  40. توی کشور، برای حذف و پاک کردن هر چیزی، اونو جزو تابوها میزارن. آقای نوری زاد، به عنوان یه اهل منزل، دوست دارم بیشتر از این تجربه های همنشینی با تابوها و افسانه هایی که برامون ساختن بخونم.

     
  41. قدم در راه نیکی نهادید که این خود باعث بیداری حساسیت های انسانی و تولید رقت حس میگردد.
    پیروز و پایدار باشید

     
  42. من تعجب می کنم این دراویش که اصلا” فعالیت تبلیغی ندارن کنج خانه ها نشسته اند وبه عبادت مشغولند نمی دونم چرا حکومت اینها را هم تحمل نمی کنه

     
  43. be omide bazgashte pirooz mandaneat dar entezar mimanim.

     
  44. منتظر بازگشتتان هستیم ساعت13/44

     
  45. دکتر بخدا ولایت فقط به خانم خجسته و حاجی مجتبا و نوه حداد بوسه میزنه به بقیه فقط چماق داره و سگ سگ های هاری مانند شریعمداری نقدی جعفری گروهبان گارسیا این ولایت از بچگی با چماق بزگ شده گاهی در سر گاهی در عبای فراخ گاهی هم بر لب مبارک شرف این ولایت همین بس که خودش روی صندلی ///// و نوکران بدبخت او روی زمین عین این بردگان مینشنیند ایا حاجی محمد هم که رسول اله بود روی هوا مینشست و امت او روی زمین ول بودند ولایت عاشق تعریف و پول و زور و چماق هست
    سید علی چماقی چماقت مبارک

     
  46. امیدوارم درپناه خداوندقادرمطلق سلامت وآزادباشی من هم طراحی برای این مدال دارم که نقش این مراجع الدوله وحکومت(آخونددرباری) رادرانحطاط دین ودنیای مردم ایران درتاریخ ماندگارمی کند یاحق

     
  47. سلام براستادبزرگوارم جناب نوریزاد:
    نوشته گهربارشما راامروزصبح خواندم.کاش مردم ماقبل ازشروع به کارهرروزاین نوشته هارابخوانند؛درآن تعمق وتفکرکنندوبا سنجیدن وتفکرتلنگری به وجدان خواب آلودخودبزنند.هماکنون ساعت ده ونیم است وبنده ازصمیم قلب دعامیکنم که مشکلی برای شماپیش نیایدومثل قبل بتوانیم ازوجودجنابعالی درراه روشنگری وجایگزینی خردبجای اوهام بهره مندشویم.(انشاءا…)

     
  48. Aghaye Nouri Zad aziz saat 10 sobh beh vaghte Tehran asst va hatman dargire beh esstelah dadgah hasstid. Omidvaram aashi ra keh barayetan inbar pokhtehand yek vajab roghan rooyash nabashad va beh salamat bargardid. zendeh va por tavan bashid

     
  49. يارب سببي ساز كه يارم بسلامت *** باز آيد و برهاندم از بند ملامت

    خاك ره آن يار سفر كرده بياريد *** تا چشم جهان بين كنمش جاي اقامت

     
  50. سلام خداوند بر شما که تجلی آغوش امن خداوند برای بندگان بی پناهش شده اید. همان گونه که شهید هدی صابر عزیز هم تجلی غیرت خداوند در شهادت هاله عزیز شد. اوضاع به گونه ای که هر کسی به او ستم می شود انتظار! دارد شما به دیدنشان بروید. وقتی نوشتید که مادر آقای اسانلو به شما گفته بود که از دیشب منتظر شما هستم قلبم لرزید. خوش به سعادتتان و به قول میر عزیزمان آن که خدا را دارد به هیچ کس نیاز ندارد. و الله خیر حافظا و هم ارحم الراحمین خداوند شما را در پناه خود محافظت فرمایند و دعای خیر ما هم بدرقه راهتان باد!

     
  51. ﻋﺮﻓﺎﻧﻴﻴﺎﻥ

    ﺳﻼﻡ اﻱ ﻋﺰﻳﺰ
    ﺁﻗﺎﻱ ﻧﻮﺭﻳﺰاﺩ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﭘﻴﺶ ﺑﺮاﻱ ﻛﺴﺐ ﻋﻠﻢ و ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺑﻪ ﻣﻜﺘﺐ ﻃﺮﻳﻘﺖ اﻭﻳﺴﻲ ﻣﻴﺮﻓﺘﻢ. ﺁﻧﻬﺎ ﺭا ﻣﺮﺩﻣﻲ ﻋﺎﻟﻢ و ﺻﺎﺩﻕ ﻳﺎﻓﺘﻢ
    ﺁﻧﻬﺎ اﻋﺘﻘﺎﺩ ﺩاﺷﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﻭﻗﺘﻲ ﻛﺴﻲ ﺑﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﺪ
    ﺑﺎ ﻓﻜﺮﺵ ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪ ﻣﻨﺸﺎ اﺛﺮﻱ ﺷﻮﺩ
    ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﺜﺎﻝ اﮔﺮ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ و ﺷﻤﺎ ﺭا ﺧﻮﺵ و ﺧﺮﻡ ﺗﺼﻮﺭ ﻛﻨﻢ اﻧﺮﮊﻱ ﻣﺜﺒﺘﻲ ﺭا ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﻴﻜﻨﻢ

    ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻧﻮﻉ اﻧﺮﮊﻱﻫﺎ اﻧﺮﮊﻱﻫﺎﻱ ﻟﻂﻴﻒ ﻣﻴﮕﻔﺘﻨﺪ و اﻧﺘﻘﺎﻝ ﺁﻥ ﺭا ﻣﻴﺴﺮ ﻣﻴﺪاﻧﺴﺘﻨﺪ و ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ اﻋﺘﻘﺎﺩ ﺩاﺷﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺗﻤﺮﻳﻦ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﻴﺘﻮاﻥ اﺛﺮ ﺁﻥ ﺭا اﻓﺰﻭﻥ ﻛﺮﺩ
    ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺮ اﻳﻦ اﻋﺘﻘﺎﺩﻡ.
    اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ اﻣﺮﻭﺯ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺩاﺩﺳﺮا ﺭﻓﺘﻴﺪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﺑﺮاﻱ ﺷﻤﺎ ﭘﻴﺶ ﻧﻴﺎﻳﺪ ﻭﻟﻲ اﮔﺮ اﺣﻴﺎﻧﺎ ﺷﻤﺎ ﺭا ﺑﻪ ﺯﻧﺪاﻥ ﺑﺮﺩﻧﺪ ‘ﻗﺴﻢ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺭاﺱ ﺳﺎﻋﺖ ﺳﻪ ﺑﻌﺪ اﺯ ﻇﻬﺮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻢ ‘ ﺷﻤﺎ ﺭا ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﻪ ﻳﺎﺩ ﻣﻲﺁﻭﺭﻡ ﺑﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻳﻚ ﻛﻮﻩ ﻛﻪ ﺑﺎ دﺳﺘﺎﻧﻲ ﺑﺎﺯ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺁﺳﻤﺎﻥ اﻳﺴﺘﺎﺩﻩ و ﺧﺪا ﺭا ﻧﻆﺎﺭﻩ ﻣﻴﻜﻨﺪ و ﺧﺸﻨﻮﺩ اﺳﺖ
    اﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﭽﻪﻫﺎﻱ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ اﺭاﺩﺗﻲ ﺩاﺭﻧﺪ ﺧﻮاﻫﺶ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺳﺎﻋﺖ ﺳﻪ ﺑﻌﺪ اﺯ ﻇﻬﺮ ﻧﻮﺭﻳﺰاﺩ ﺭا ﺗﺠﺴﻢ ﻛﻨﻴﺪ
    ﭘﻨﺞ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﻛﺎﻓﻴﺴﺖ

    ﻣﺎﻩ و ﺧﻮﺭﺷﻴﺪ و ﻓﻠﻚ ﺩﺭ ﻛﺎﺭﻧﺪ

     
  52. …به امید پروردگار که بدون هیچ مشکلی بر می‌گردید…اینها با شما نمی‌دانند که چه کنند…همه خوانندهها مطمئناً برای نوشتهای شما بصبرانه منتظر هستند…

     

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نمیشود.

 سقف 5000 کاراکتر

Optionally add an image (JPEG only)

77 queries in 0994 seconds.