سر تیتر خبرها
تشکر محمد نوری زاد از رهبر

تشکر محمد نوری زاد از رهبر

از رهبر تشکر می کنم بخاطراین که برای آزادی زندانیان سیاسی – چه زندانیان پیش از سال هشتاد و هشت و چه بعد از آن – تصمیم درست و عاجلی اتخاذ کرده و می کنند. بویژه برای آزادی آقایان میرحسین موسوی و کروبی و سرکار خانم رهنورد، و دلجویی از آنان و دلجویی از همه ی زندانیان.

من صمیمانه از رهبر بخاطر فرصت مجددی که به مردم دادند تا از میان آن هشت نفر به فرد مورد وثوق خود رأی دهند تشکر می کنم. از رهبر تشکر می کنم که هم خودشان و هم بیت مکرم و هم سرداران سپاه، از دخالت در رأی مردم و جانبداری از یک فرد خاص پرهیز فرمودند. تشکر می کنم بخاطر این که بنا به وعده ای که داده بودند، به همان یک رأی خود بسنده کردند. تشکر می کنم بخاطر تحمل شادی مردم و پرهیز مأموران و بسیجیان و لباس شخصی ها از درگیری با مردم.

اطمینان دارم ایشان طعم شادمانی مردم را چشیده اند و قدر آن را خواهند دانست. اطمینان دارم ایشان از این که مردم شادند، شادند. و اطمینان بیشتری دارم به این که: می دانند شادمانی در دسترس است. و می دانند می شود با گشایش هایی که جزیی از حقوق بدیهیِ مردم است، به این شادمانی ها وسعت بخشید و فضا را برای جولان عقل و خردِ هرچه بیشتر فراهم تر کرد.

از رهبر تشکر می کنم بخاطراین که برای آزادی زندانیان سیاسی – چه زندانیان پیش از سال هشتاد و هشت و چه بعد از آن – تصمیم درست و عاجلی اتخاذ کرده و می کنند. بویژه برای آزادی آقایان میرحسین موسوی و کروبی و سرکار خانم رهنورد، و دلجویی از آنان و دلجویی از همه ی زندانیان.

از رهبر تشکر می کنم بخاطر این که دست و پای سپاهیان را رفته رفته از کانون قدرت دور می کنند. و تشکر ویژه دارم بخاطر این که در آینده ای نزدیک بخش وسیعی از اختیارات خود را به مجلس تفویض می کنند.

از رهبر تشکر می کنم که اجازه می دهند سنیان سرزمینمان در تهران مسجد بنا کنند و به بهاییان سرزمینمان بدیده ی احترام نگریسته شود. سپاس پایانی من از ایشان بخاطر برگرداندن اموال ربوده شده ام توسط سپاه و اطلاعات است که امیدوارم با دستور مؤکد ایشان این مهم صورت پذیرد. خدای می داند مرا دراین سپاس ها و تشکرها، جز ابراز احترام و ادب، اراده ای نبوده است.

محمد نوری زاد
بیست و ششم خرداد سال نود و دو
تهران

Share This Post

 

درباره محمد نوری زاد

78 نظر

  1. حامی اصلاح طلبان

    درود بر استاد ارجمند و فرهیخته جناب آقای محمد نوری زاد عزیز.بله، رهبری این بار به رآی ملت که همیشه باید میزان و معیار عمل باشد اهمیت داد.

     
  2. امیرغفّارزاده

    آقای نوریزادسلام،
    تنها شاید عمداً یا سهواً ازرهبر تشکّر نکرده اید که ایشان زندگی را به جوانان شیفتهٔ آزادی در خون خفته برمی گرداند و شکنجه شدگان وشکسته دلان راجبران خسارت می نماید؛ واین واجبترازبرگرداندن اموالتان می بود که البتّه بد نمی شد و حتماً امکان پذیرتر می نماید.
    از اینکه در کنار داغدیدگان رژیمی غیر مردی هستید،دمتان گرم۰۰۰
    درافشای حقایق روشنترازروز برای اکثریّت مردم آگاه واقلّیتی ازخداوخلق ناآگاه،موفّق باشید ۰
    با عرض تشکّر۰۰۰ ارادتمندی ناقابل۰

     
  3. باسلام خدمت آقای نوریزاد
    در نقد نظر جنابعالی در پاسخ به سوال دوستمان آقا محسن که دیدگاه شما را در مورد بهائیت ، وهابیت و عقاید انحرافی جویا شده بودند، و شما مرقوم نموده اید که “هرکدام از این عقاید اگر بتواند به پرورش انسانی درست و فهیم و با ادب و اهل مدارا و اهل انصاف و اهل پاکی واهل خرد توفیق یابد، نسبت به سایر گرایشات مطلوب تر و خواستنی تر خواهد بود و …” به نظر می رسد این تعیین ملاک از سوی شما، نه تنها نتوانسته است پاسخی قانع کننده به سوال دوستمان محسن داشته باشد و بلکه نمی تواند ملاک مستحکمی در تعیین حقانیت اعتقادات انسانی نیز باشد چرا که اولا: بنده اگر درست متوجه شده باشم منظور آقا محسن باید مشخص شدن حقانیت عقیده ای در نزد حضرت باریتعالی باشد و نه مطلوبیت و خواستنی بودن آن در نظر مردم ـ که به زیرکی از کنار آن رد شده اید ـ و ثانیا: هر کسی و با هر عقیده و مرامی اگر به ندای فطرت پاک انسانی گوش فرا دهد می تواند انسانی درست وفهیم وبا ادب واهل مدارا واهل انصاف و اهل پاکی واهل خرد گردد و ارتباط این مقوله با اعتقادات دینی رابطه لازم و ملزوم نیست. لذا هر کسی با هر عقیده ای اگر رفتارهای زیبای انسانی را در حد آن تابلویی که شما از انسان بودن به تصویر می کشید، در پیش بگیرد می تواند ادعا نماید که “این ندای اعتقادات دینی من است که مرا اینگونه ساخته است و لذا تنها این عقاید من هستند که عقاید صحیح و بر حق بوده و نسخه سعادت بشر است”. آقای نوری زاد عزیز، اسلام صرفا یک عقیده انسانی نیست بلکه دین است یعنی نسخه و نقشه راه زندگی که خدا (خدا ، خدا) برای سعادت ابدی بشر طبق منظور نظر خودش (دقت به فرمایید که طبق منظور نظر خودش) پیچیده است و لذا در بحث حقانیت عقاید دینی باید ملاک سنجش ما تطابق آن با خواست و نظر خداوند متعال باشد و نه مقبولیت نزد مردم. شما باید مشخص نمایید که مقبولیت مورد نظر شما مقبولیت در نزد چه چیز مردم است؟! چرا که اگر ابزار شناخت عقاید حق و به دنبال آن ابزار شناخت سعادت حقیقی و الگوهای دست یابی به آن سعادت، مقبولیت در نزد خرد صرف بشری باشد خود بهتر از هر کسی واقفید که امر خرد از مقولات نسبی است و تنوعی و تکاملی به وسعت تاریخ ها و اعصار و دانش ها و فرهنگها و حتی جغرافیاهای زندگی بشری دارد چه برسد به این که ابزار شناخت ما، مقبولیت در نزد خرد ناشی از امیال انسان باشد که آن خرد معتقد به اصالت فایده خواهد بود و ریشه در نفسانیت های انسانی دارد! مگر اینکه بفرمایید منظور من مقبولیت در نزد فطرت انسانی است که در آن صورت خود شما استادِ این مطلبید که امور فطری از امور مجرد است که با هر عقیده و مسلکی لایتغیر هستند و لذا آنچه در نزد مردم مقبول می افتد، خود امور فطری نظیر پاکی و ادب و انصاف و… هستند و نه آن عقاید و مقبولیت عقاید. عقاید بشری بر ساخته و تحمیلی بر امور فطری می باشند و در واقع اگر عقیده ای غلط و اشتباه باشد از امور فطری برای پوشاندن حقیقت انحرافی خود بهره می برد.
    لیکن دین اسلام بر طبق صریح آیات نورانی قرآن، تنها دین مقبول در نزد خداست:”ان الدین عندالله الاسلام” و باز بر طبق تصریح قرآن، دین اسلام، تنها دین فطرت پاک انسانی است و لذا دینی برساخته و تحمیلی بر امور فطری نیست و صد البته دینی است که گوهرهایی بسیار بیشتر و فراتر از آن مقولاتی (مقولاتی مانند پاکی و درستی و ادب و … ) دارد که فطرت انسانی به خودی خود و بدون حضور دین می فهمد ـ و رمز کار اسلام نیز در همین داشتنی های فراوان و فراتر از فطرت است ـ و لذا به تبع آن، عقاید ناب و حقیقی بر طبق این دین ـ و نه برداشتها و تفاسیر غلط که ریشه در دروغ پردازی های اصحاب زور و زر و تزویر در طول تاریخ اسلام دارد ـ نیز عقاید صحیح منظور نظر حضرت حق جل جلاله ( باز تاکید می کنم:” عقاید صحیح منظور نظر حضرت حق جل جلاله”) خواهند بود. لذا به نظر می رسد حضرتعالی که در نامه های درافشانتان ـ به حق ـ از آقای خامنه ای شفافیت در عملکردش را مطالبه می کنید، مطالبه شفافیت در پاسخ به سوالات نیز از طرف مخاطبانتان نسبت به جنابعالی، حتما خواسته ای دور از انتظار و دست نایافتنی نخواهد بود. با آرزوی توفیق برای تمامی رهروان صراط مستقیم الهی و استقامت کنندگان در آن راه پر خطر.

     
  4. Ba Salam janab Norizad.. Manham mesle shoma yek musalmanam .. amma Bahai ham hastam.. dar dianat Bahai mifarmayand.. fathe va zafar dar in ulam anvar nasib momen nikratar ast na ulem bad kerdar..

     
  5. نمی دانم شرم ازآلوده دامنی بود یا بیم زوال ملک،هر چه بود فرخنده باد بر همگان ومستدام

     
  6. جناب نوري زاد.با سلام و عرض ادب. ديدگاه شما در مورد بهائيت ، وهابيت و كلا عقايد انحرافي كه به نام دين وارد اسلام شده چيست؟ منظورم حقانيت يا بطلان اين عقايده كاري به افراد معتقد به اين افكار ندارم. ممنون

    —————————-

    سلام محسن گرامی
    بهائیت ووهابیت ومسلمانی وشیطان پرستی وبت پرستی یا هرچه که هست، گرایشاتی است که مردمان درعصری ازاعصار بدانها روی برده اند. هرکدام ازاین عقاید اگر بتواند به پرورش انسانی درست وفهیم وبا ادب واهل مدارا واهل انصاف و اهل پاکی واهل خرد توفیق یابد، نسبت به سایرگرایشات مطلوب تر وخواستنی ترخواهد بود. ودرنقطه ی مقابل عقیده ای که مردمانی تند خو وخرافی و بی ادب و ظالم بپرورد طبعاً نامطلوب وناخواستنی است. درعین حال که ما مجاز نیستیم صرفا بخاطراین که عقیده ی خود را برتر می دانیم به دیگرعقاید بتازیم وتوهین کنیم و فرصت های حضوررا ازآنها دریغ کنیم. دراین میان قوانینِ برگرفته ازخرد وعقل جمعی مردمان می تواند مرجع مناسبی برای همزیستی عقاید گوناگون باشد.
    با احترام

    .

     
    • دوست عزیز!درست است بهائیت ووهابیت ومسلمانی وشیطان پرستی و بت پرستی یا هرچه که هست، گرایشاتی است که مردمان درعصری ازاعصار بدانها روی برده اند. اما با خود فکر کرده اید بهاییت، وهابیت، شیطان پرستی و بت پرستی و عقایدی مانند این ها چگونه می تواند انسان را پرورش دهد؟ شیطان پرستی و بت پرستی چه چیزی دارند که انسان را به اصطلاح پرورش دهند؟ مگر خدا در قرآن نمی فرماید:« فَلا تَجْعَلُوا لِلَّهِ أَنْداداً وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُون‏»، مگر نمی فرماید:«أَ لَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يا بَني‏ آدَمَ أَنْ لا تَعْبُدُوا الشَّيْطانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبينٌ» مگر نه اینکه این دو راهی هستند که انسان را به بردگی می کشند، وهابیت سطحی نگر که برای خدا جسم قائل است چه راه برای انسان باز میکند، بهاییت پرورش یافته دست انگلیس استعمار گر انسان را به کدام راه می برد؟ این که مردم راهی را که انتخاب کرده اند ما به آن روی آوریم دلیلی بر درست بودن آن نیست وگرنه خدا پیامبر معوث نمی کرد تا مردمان را به سوی خود دعوت کند و می گذاشت انسان راه خود را برود واین گونه آفرینش جهان نیز بی معنا بود و بالفرض که چیز های خوبی داشته باشند، چه چیزی دارند که اسلام اهل بیت ندارد؟ زمانی با خود فکر کنید و ببینید آیا درست است که این گونه مذاهب آزاد باشند.

       
    • با سلام
      در حقیقت کسی با سنیان *این سرزمین* جنگ و درگیری ندارد. لیکن با کمال تأسف شما تحت تأثیر رسانه های دروغ جو و دروغگو شده اید. ایا سنیان این سرزمین حتما نیاز به این دارند تا مسجدی برای انان در تهران بنا شود ونمازهای خود را بجا بیاورند.. ایا مساجد موجود برای ادای نماز کافی نیست؟؟ من خود در چند کشور سنی زندگی کردم و مشاهده نمودم که چگونه حکومت های سنی با شیعیان هموطن خود چگونه رفتار می کنند و امر عجیب دیگر این است که همان حکومتها و کشورها به سنیان *این سرزمین* هرگونه کمک مالی و رسانه ای می کنند تا بتوانند انان را به هدف و ارزوی خود برسانند..
      ارزوی انان این است که بار دیگر مذهب سنی مذهب مردم ایران باشد نه شیعه. و اگر سوال از دلیل کرده اید به سخنان ضاحی الخلفان گوش بدهید و بخوانید که چه می گوید و چه ارزویی دارد.. همانگونه که او می گوید: نیتش بر این است که با پول هنگفتی که ده میلیارد دولار سالانه با تأسیس موسسات و مراکز گوناگون دوباره مذهب سنی را رایج دهد.. ایا این دلیل نیست که گشایش چنین مراکزی یا اصرار بر گشایش چنین اماکن می تواند مراکز استقرار و نفوذ دشمن در کشور عزیزمان باشد؟؟ امید دارم که درست بیندیشید..

       
  7. دموكراتيك ترين شيوه حكومت

    موضوع: ارائه سيستمي براي اداره جوامع در اندازه هاي مختلف به نام ( زبان خدا)

    خطاب به شما

    با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت خوانندگان محترم قبل از هر چيزي جاي ان مي بينم كه از زحمات بي دريغ و فداكارانه شما در جهت اعتلاي كرامت انساني تشكر كنم . مقصود بنده ازنگارش اين نامه ارائه يك مدل انقلابي براي اداره جوامع مختلف است كه به نظر خودم مي تواند راه حل تمام مشكلات ساختاري انواع اجتماعات بشري در سطوح مختلف و علي الخصوص جامعه خودمان باشد. دليل اين كه اين نامه را به شما مي نويسم به اين خاطر است كه مي دانم فقط انسانهاي عاشق واز خود گذشته اي همانند شما مي تواند از يك چنين طرح حمايت كرده و زمينه ارائه ان را فراهم سازند. البته بايد اشاره كنم كه غرض بنده مطرح كردن خود و شهرت طلبي نيست بلكه مراد بنده اين هست كه روز به روز با درست كردن و اصلاح كردن زير ساختهاي جامعه به طرف تكامل انساني قدم برداريم و مي دانم كه دغدغه شما و تمام انسانهاي عاشق غير از اين چيزي نيست .

    چنانچه مي دانيم همه ما در دنيايي زندگي مي كنيم كه خود رايي و ديكتاتوري در لباسهاي مختلف فردي و گروهي انسانها را در تنگنا قرار داده ودر گوشه گوشه اين كره خاكي به درجات مختلف در سيستمها و جوامع گوناگون از رشد و شكوفايي و تكامل انساني جلوگيري مي كند به اين ترتيب كه در هر جامعه اي با به روي كار امدن يك نوع ايدولوژي يا يك گروه فكري باعث مي شود تا ديگر گروههاي فكري و ايدولوژيك سركوب شده ويا عرصه ارائه ايده از انها دريغ شود .مثالهاي عيني اين ادعا در جوامع پيرامون ما قابل مشاهده است .و همه اينها به اين دليل است كه انسانها تا به حال در هيچ نقطه اي از جهان به يك سيستم دموكراتيك تمام عيار دست پيدا نكرده اند .كشور ما نيز از اين قاعده مستثنا نيست .

    بنده بر اين اساس كه انساني موحد هستم بر اين ايمان هستم كه تمام عالم با تمام جلوه هاي شكوه انگيزو بديع خودتجلي خداوند است و هر چه در عالم هست قالب ان از نور خداوندي و روح ان از مهرو عشق خداوند است . خدا از چشمان اين قالبها جهان را نظاره ميكند از گوشهايش ميشنود و با دستانش لمس ميكند و چه زيبا خواهد شد بگذاريم از زبان همعه انها براي ما صحبت كند و جهان را در عشق و محبت فرو برد . به اين دليل بنده نام اين طرح راكه اساس كار ان ارائه سيستمي براي اداره جوامع در اندازه هاي مختلف است {زبان خدا}نامگذاري كرده ام و معتقدم كه ذات اين طرح منطبق بر اصل عشق و محبت است و با تمامي اديان الهي و ديگر ايدوئولوژي هاي انسان محور سازگار ميباشد .

    در اينجا در دو بخش متمايز به نكات مختلف طرح ميپردازيم :

    الف:مدل و ساختارسيستم
    ب:روش اجرا و مزاياي سيستم

    الف:در اين قسمت در درجه اول قبل از شروع بايد عرض كنم كه بستر اين طرح مجازي بوده و از رايانه و وسايل الكتروني براي اجراي ان بايد بهره گرفت .اين طرح ميتواند به دو حالت :
    1:پيشرفته وگسترده به صورت كشوري و اساسي با سازوكارهاي كنترل شده و پيچيده والزام اور
    2: به صورت ساده همانند يك سايت اينترنتي وغير الزام اور اجرا شود.
    البته بنده مقصودم اجراي حالت اول است ولي معتقدم كه حالت دوم نيز در صورت اجرا ميتواند به حالت اول ختم شود .اساس كار اين سيستم در روش ساده تر به اين صورت است كه مايك سايت مجازي باز ميكنيم كه در صفحه اول ان كاربران {مردم}با اين گزينه ها مواجه ميشوند 1:ارائه مشكل يا سوال 2:ارائه طرح يا ايده3:قوانين در حال راي گيري(يعني راه كارهاوايده هادر رابطه با سوالات و مشكلهاكه الزام اور خواهند بود ) 4:قوانين تصويب شده واماده اجرا.
    ماجرا از اين قرار است كه وقتي يكي از افراد اين جامعه احساس ميكند در جامعه خود مشكل دارد ويا براي او سوالي ايجاد شده و همچنين ايدهاي براي ارائه دارد به اين سيستم وارد ميشود وبا كليك بر روي گزينه 1 يا 2 قبل از اينكه به طرح سوال بپردازد با اين گزينه ها مواجه ميشود.
    الف:لطفا جامعه مورد نظر خود را مشخص كنيد( فردي –خانوادگي –موسسه اي-تشكل –نهاد-شهري-استاني-كشوري-جهاني و…)
    ب:لطفا گرايش سوال يوسف ايده خود را مطرح كنيد:(سياسي-عقيدتي-مذهبي-اقتصادي-فرهنگي و…)
    حال فرد با كليك كردن بر روي گزينه هاي مورد نظر جايي براي او باز خواهد شدكه در ان ميتواند به ارائه سوال و مشكل و يا ايده وراه كار خودبپردازد و ان را در انجا ثبت كند (البته بايد در نظر داشته باشيم كه در اين سيستم هيچ جايي براي توهين و سياه و سفيد كردن نيست و اگر هم چنين چيزي باشد خود به خوداز دور خارج خواهد شد ). بعداز ثبت شدن اين سوال به مد ت معيني كه ميتواند در حدود يك ماه باشد ( كه خود اين مدت توسط مردم تعيين ميشود) در سيستم ودر جاي خود باقي ميماند تا اشخاص ديگر با مطالعه ان اگر نياز به اصلاح صورت سوال و يا ايده باشد و يا اگر نقطه اي فراموش شده باشدو همچنين اگر سوال را وارد نمي دانند ان رااصلاح كرده و در يك فيلد جداگانه درپيش سوال قبلي قرار دهند.و اين كار توسط افراد مختلف در سطح جامعه اگر لازم ديده شود انجام ميشود.
    بعد از اين مرحله به مدت يك ماه ديگر ان دسته سوالا ت و ايدههايي كه در واكنش به سوالات فرد اول ايجاد شده و در رديف ان سوال و يا طرح قرار دارند به راي گذاشته مي شوند تا سه چيز مشخص شود 1-اولويت و فوريت مساله يا ايده در مقابل ديگر مسائل مرتبط با دغدغه هاي جامعه مورد نظر 2-اين كه كدام صورت سوال يا طرح كاملتر و يا مطلوب تر و واقع گرايانه تر در مقايسه با سوال ياايده فرد اول مي باشد 3-مشخص كردن اين كه نتايج طرح يا سوال الزام اور باشد يا نه

    بعد از مراحل اول و دوم كه به ترتيب طرح سوال وطرح راه كار مي باشد نوبت به مرحله سوم يعني قوانين در حال راي گيري مي رسد در اين مرحله همان طور كه از نامش پيداست ايدها طرح ها و راه كارها در واكنش به سوالات و مشكلات مطرح شده در گروههاي( جامعه و گرايش مورد نظر) از طرف مردم ( كه مي تواند متخصصين و مردم عادي باشد ) ايجاد شده به راي گيري عموم گذاشته مي شود تا اگردر صورتي كه الزام اور بودن ان در مرحله قبلي مشخص شده باشد به صورت قانون لازم الاجرا براي جامعه تبديل شود و در غير اين صورت به عنوان گرايش و عقيده اكثريت در جامعه مشخص شود

    اخرين گزينه كه گزينه 4 است قسمت قانونهاي تصويب شده هست . در اين قسمت كه نظرات وايده هاي مردم به قانون تبديل شده مثل بخشهاي قبلي در طبقه بندي و رديف مشخص خود قرار مي گيرد تا مردم با مراجعه به اين بخش هم با قانونهاي مصوب اشنا شوند وبه ان عمل كنند و هم احيانااگر كمبودها و خلا هايي در قوانين وجود داشته باشد دوباره ان را بازبيني كرده و اصلاح كنند

    ب :روش اجرا و مزاياي سيستم

    -در هر دوره و در باره هر مساله يا طرح كه مردم در راي گيري شركت مي كنند راي و ايده شركت كنندگان نماينده همه مردم به شمار مي ايد و قوانين مصوب از طريق ايشان براي همه مردم لازم الاجرا است چرا كه تعداد اشخاصي كه اعم از كار شناسان وافراد عادي كه در دادن ايده وراي گيري شركت مي كنند به مراتب بيشتر از تعداد افراد نماينده در سيستم پارلماني خواهد بود اين در حالي است كه تعداد نفرات شركت كننده در مسائل حياتي جامعه حتي مي تواند به تعداد چندين مليون نفر برسد

    -ضريب حق راي براي اشخاص متفاوت(از نظردانش و ميزان كارشناس بودن) و همچنين سنين متفاوت مي تواند از طريق خود مردم مشخص شود بطور مثال براي اشخاصي كه كارشناسي و درجه تبهر انهادر شاخه مشخص از طريق مراجع معتبر مشخص شده ضريب 10 براي افراد عادي ضريب 1 و براي افراد زير 15 سال ضريب 5/.و يا مردم مي توانند براي همه ضريب 1 را انتخاب كنند.

    -تمام مردم بايدبراي وارد شدن به سيستم بايد از طريق خود سيستم به عنوان يك فرد مستقل شناسايي وتعريف شوند تا امكان تقلب وسوئ استفاده از ميان برداشته شود.

    -در اين سيستم هميشه موضوعات با فوريت بالا( كه ميزان فوريت انها از طريق مردم در مرحله 1و2 تعيين شده در مرحله3 در لژ موضوعات در حال راي گيري قرار مي گيرند تاشركت مردم در راي گيري بتواند از كارايي و راندمان بيشتري برخوردار شود.

    -در اين سيستم در راي گيري مردم مي توانند براي خود وكيل انتخاب كنندو اشخاصي را كه از نظر ايده و روحيات به خود نزديك مي دانند به جاي خود به سيستم معرفي كنند تا در زماني كه خود فرصت و انرژي لازم را ندارند راي وكيل راي ايشان هم شمرده مي شود

    -يكي از مزايا اين هست كه ديگر دامنه اختلاف اغتشاش يا انقلاب براي هيچ شخص يا گروهي در جامعه نخواهد بود و ديگر نيرو و وقت با ارزش مردم با تقابل از بين نخواهد رفت و به تعامل تبديل خواهد شد

    -در اين سيستم فصل الخطاب مردم راي و نظر مردم خواهد بود

    -يك مزيت ديگر اين هست كه در يك چنين سيستم تمام خلاقيتها از طريق همه مردم راه براي شكوفايي خواهند داشت و هيچ زمينهاي كور نخواهد ماند و افراط و تفريط نخواهد شد

    -كم شدن فضاي امنيتي و سوق يافتن به فضاي محبتي

    -يكي از مزايا اين هست كه كه خود اين سيستم پويا هست به اين معني كه سيستم از طريق ايده و راي خود مردم قابل رفراندوم تغيير و رشد و بالندگي است .

    -دراين سيستم همه اشخاص فقط يك راي بيشتر نخواهند داشت و زمينه هاي خود رايي از جامعه برچيده خواهد شد.

    -در اين سيستم شخص در مقابل شخص قرار نمي گيرد

    -در اين سيستم مسئولين فقط مجري خواهند بود و كارهاي نظارت و نظر دهي و قضاوت و ارائه ايده به عهده عموم مردم خواهند بود و مسئولين به معناي واقعي كلمه خدمت گذار مردم خواهند بود.

    -در اين سيستم بعضي از مردم مي توانند وكالت حيوانات و گياهان و طبيعت را داشته باشند وخواسته ها و مطلوبات انها را بدون اغراض شخصي در سيستم مطرح كنند .

    -مصلحت مردم از طريق خودشان تعيين خواهد شد و نياز به نهادهاي مصلحت سنج نخواهد بود .

    -زمينه هاي فساد و رانت خواري از بين خواهد رفت معزلات و نا هنجاري هاي اجتماعي از بين خواهد رفت .

    -در كارهاي اجرايي مسئولين به طور مرتب از طريق سيستم و مردم غربال خواهند شد تا كارايي به حد اكثر برسد.

    -در اين سيستم از جاييكه كه مردم اعم از چپ يا راست مي توانند ايدههاي خود وراي خود را مطرح كنند پس ديگر جايي براي توهين و ابراز انزجار نخواهد بود .

    -يكي ديگر از مزاياي اين سيستم غير قابل مصادره بودن ان هست.

    -در اجراي اين سيستم مي توان به طور مثال از يك وسيله كوچك و قابل حمل همانند گوشيهاي موبايل با سيستم عامل مخصوص به خود استفاده كرد وان را در اختيار عموم مردم قرار داد تا هميشه و در اكثر حال با سيستم خود در ارتباط باشند و از موضوعات جديد اگاه شوند و در وقت مقتضي راي و ايده خود را از طريق ان وسيله اگر تمايل داشتند با مردم و سيستم مطرح كنند و بديهي است كه در صورت عدم شركت در راي گيري و خلق ايده شركت كنندگان ديگر رانماينده خود قرار مي دهند و به حاصل كار پايبند خواهند بود

    -در اين سيستم تفاوتي و ارجهيتي در بين زن و مرد و اقوام مختلف و اديان و گرايشهاي مختلف وجود ندارد

    -اين سيستم با اينكه مي تواند اغاز گر يك جنبش و درخواست متعالي از طريق افراد جامعه باشدنمي توان ان را جزئ مكاتب قرار داد بلكه خود اين سيستم بستري هست براي ارائه جهان بيني ها و مكاتب مختلف
    -در اين سيستم هيچ گونه محدوديتي براي طرح سوال و ايده وجود ندارد.

    -با استفاده از اين سيستم حكومتي مي توان مشكلات سياسي كشورهايي در حال اغتشاش همانند سوريه و… را حل كرد وحتي مي توان نسخه جهاني براي ان درست كرد .

    در پايان از شماخوانندگان محترم خواهشمندم لطفا با عنايت به اين كه اجراي اين سيستم يكي از ضرورتهاي جامعه كنوني است و همچنين نياز به نيرو وبودجه قابل توجه دارد مرا در انجام اين كار ياري كنيد و يا اگر خود مي توانيد اين كار را انجام دهيد .

    با تشكر

     
  8. از ///من ///تشكر ميكردي عجيب ولايت مداره

     
  9. شما دست و دلبازی نکن القاب خودت لیاقت خودتو داره به نوریزاد نچسبون
    در ضمن روزی میرسه که سوراخ موش گیرتون نمیاد ما بامید چنین روزی زنده ایم

     
  10. علاوه بر کثیف و لاشخور، حرامزاده را هم باید به مجموعه صفات رذیله نوری زاد حرام لقمه اضافه کرد.

     
  11. تشکر لازم نیست. انجام وظیفه بووووود.

     
  12. جناب نوری زاد ابتدا بگم بنده به آقای جلیلی رای ندادم
    این اولین بار و آخرین بار است که از سایت آدم کثیفی و لاشخوری چون تو بازدید میکنم
    این بدون اگر به خاطر رهبری نبود از امثال تو و هاشمی و خاتمی و موسوی و کروبی اثری نبود

     
  13. آ قای نوری زاد از میلیاردها تومن پولی که از صدا و سیما گرفتی بابت ساختن سریالهای بی محتوی هم یاد کنید

     
  14. اشتباهات شما را که نباید جوابش را رهبر نظام بده عزیزم

     
  15. بازم به شعورت که اهل فکری تا چرت وپرت گفتن با اینکه بنده با برخی از نظرات شما هم مخالفم ولی خواستم از روش شما تشکر کنم.

     
  16. خدا به دادت برسه که رابطه با خدات را با قیاس از مردم تشخیص میدی، اگه خدای بزرگ را قبول داری باید ببینی اون چی میخواد نه اینکه معیارت فلانی باشه که خوب بوده یا بد.
    حق را بشناس و ملاک افراد قرار بده نه اینکه افراد را ملاک حق قرار بدی. یه کم سخته ولی امیدوارم متوجه بشی…..

     
  17. نظر دهندگان محترم
    مگر میشود یک آدم هفتاد و اندی از زندگیش تحت تفکرو اعتقردی متعصابنه باشد و یکباره عوض شود. به نظر اینجانب آقای خامنه ای مجبور به عقب نشینی شد ولی یادمان باشد که خون جوانان ریخته بر زمین و جوانان زندانی در 34 سال اخیر و خون نداها در سال 1388 هیچ وقت سرد نمیشود و از اذهان بیرون نخواهد رفت. نباید گول تاکتیکی عقب نشینی را خورد و زود قضاوت کرد. بالاخره این بنده خدا روحانی جزو حلقه خودیهای اقای خامنه ای میباشد. همانطور که در نوشته های قبلی خود گفتم اقای روحانی مانند سمی است که بجای کشتن فرد آلوده در 20 دقیقه (مانند آقای جلیلی) در عرض 80 دقیقه از پا در خواهد آورد.
    به امید روزی که عقل و خرد و اندیشه در همه ما ایرانیان به حد اعلا برسد تا فرهنگ سکولاری (جدائی دین از دولت) در فرهنگمان نهادینه شود و دولتی منتخب مردم و برای مردم و پاسخگو به مردم را برپا کنیم.
    آرش

     
  18. خرچنگ کله آقاته شعور داشته باش ! بلد نیستی درست حرف بزنی!!!

     
  19. دیدگاهها ازفیس بوک نوری زاد

    Zeighamian Mohadeseh هنوز خیلی زوده آقای نوریزاد!.بذارید به این وعده ها جامه عمل پوشیده شود بعد…
    Like · Reply · 16 · Yesterday at 12:19am
    Naser Ghafarian جناب نوری زاد دلیل این تغییر 180 درجه ای موضع اقای خامنه ای در دعوت به رای دادن کسانی که حتی به نظام اعتقاد ندارند رو چی میدونید؟
    Like · Reply · 3 · Monday at 11:59pm
    Adel Jafarzadeh بهتون بر نخوره ولی شک ندارم تو 48 ساعت گذشته بارهاحرف در بیت رهبری زده شده: بازم گولشون زدیم
    Like · Reply · 1 · Yesterday at 12:33pm
    Reshad Naghshbandi چرا تشكر؟ نوري زاد گرامى بسيار برايت احترام دارم ولى جايي براي تشكر از خامنه أي نميبينم
    Like · Reply · 2 · Yesterday at 12:18am via mobile
    Ebrahim Mzh با وجود تمام دلخوریهایی که از رهبر داریم اما انصافا این کارشون قابل تقدیره و خوبه که ازش تشکر کنیم.
    Like · Reply · 2 · Yesterday at 12:12am
    Vali Ho جناب نوری زاد من شمارو پدر خودم میدونم … درود برشما … اما اگر روحانی نتواند عمل کند چه میشود … :(((((((((((((((( باز ناامید بودن و باز تکرار دیروز
    Like · Reply · 1 · Yesterday at 12:09am
    Navid Irani درود استاد گرامی ابتدا باید خاطر نشان کنم شیوایی کلام شما و شجاعت شما در اعتراف به اشتباهتان برای من ستودنی است در ادامه باید خاطر نشان کنم متاسفانه این دارای تئوریسین های بسیار چیره دستی خود بنده با اینکه رای دادن را تحریم کرده بودم تا روز بعد از انتص…See More
    Like · Reply · 5 · Yesterday at 12:12am

    2 Replies

    Manizhe Golchin با تشکر از جناب اقای نوریزاد بخاطر همراهی و هم دلی با مردم قدر شناش وبزرگ ایران .موفق باشید اقای نوریزاد و
    Like · Reply · Yesterday at 10:56am
    Hasan Razavi با انتخاب آقای روحانی توسط نسل جوان سبز و طرفداران اصلاحات باورمند به انقلاب اسلامی …. ما بازنشستگان باورمندبه انقلاب سال ۵۷ ، دیگر هیچ دینی به نسل حاضر و منتقدین خود نداریم ..امیدوارم دیگر ما را سرزنش نکنید که شما بودید که انقلاب کردیدو…. بلی ما انقلاب کردیم ولی شما هم همان راهی را میروید که ما ۳۴ سال پیش رفتیم .
    Like · Reply · 1 · 22 hours ago
    Mehdi Faroghi روز انـتـخـاب
    روزي یک سياستمدار معروف، درست هنگامی که از محل كارش خارج شد،
    با یک اتومبیل تصادف کرد و در دم کشته شد.
    روح او در بالا به دروازه های بهشت رسید و يك فرشته از او استقبال کرد.
    فرشته گفت:
    …See More
    Like · Reply · Yesterday at 2:31pm
    Farzad Saghi حرف نداری جناب نوریزاد
    Like · Reply · Yesterday at 11:54am
    Behzad Janmohamadi مطمئنم آقای خامنه ای منتظر فرصت دیگری هستند تا این شادی را به مصیبت تبدیل کنند ، خامنه ای انتقام این شکست راخواهد گرفت …. خامنه ای همان خامنه ای 88 است فقط کمی ترسیده ….
    Like · Reply · 1 · Yesterday at 11:21am
    Hajeer Fouladi فکر می کنم همه ما یک تشکر به اینترنت هم بدهکاریم. که به آنانی که در راس هرم قدرت هستند نیز این فرصت را داد که به دور از زمزمه های خبر چینان و انحصار کنندگان اخبار شاید که صدای مردم را هم بشنوند.
    Unlike · Reply · 1 · Yesterday at 9:04am
    Milad Tehrani و من هم تشکر میکنم اگر همین امشب رهبر فرزانه به ملکوت اعلی بپیوندد و دستشان از دنیا و زندگی این مردم بد بخت کوتاه شود البته نه تا آن حد که نتواند دست مجتبی را هم بگیرد ببرد لای دست خودش
    Like · Reply · 1 · Yesterday at 1:54am
    Javad Bahremand اقای نوری زاد عزیز من برداشتم از نامه شما،مطالبات مردم است که هنوز تاتحققشان خیلی فاصله است وشماانهارابه خوبی مطرح کرده اید.ولی اگرشماخبری داریدکه اقاقولی، چیزی داده به ماهم بگیدتابدونیم تاتشکراتمان راشخصاتقدیم ایشان نماییم.
    Like · Reply · 1 · Yesterday at 12:35am via mobile
    Hamid Mosavi امیدوارم همه اینهایی که گفتید انجام بشه ما هم متشکریم…
    Like · Reply · 1 · Yesterday at 12:33am
    Mina Jafari عالي بود …
    Like · Reply · 1 · Yesterday at 12:08am
    Amin Persia جناب نوری زاده عزیز. الان آیا واقعا آزادی دمکراسی شادی جوانان امید …. هلو بپر تو گلو شد !!! یا نسل ما هم عمل مردم سال 57 رو تکرار کردند!!!
    Like · Reply · 4 · Monday at 11:54pm
    Azadam Azadam آقای نوریزاد بنده از شما تشکر می‌کنم که به هر طریق ممکن می‌خواهید این دیکتاتور را سر عقل بیاورید؛اما آیا موفق خواهید شد؟مطلب شما در نهان طنز ظریفی‌ هم داشت!!!
    Like · Reply · 3 · Yesterday at 3:07am
    Sima Kh چه خوبه با نوشته های امیدوارکننده و افکار مثبت انرژی مثبت به هم منتقل کنیم.
    Like · Reply · 2 · Yesterday at 1:30am
    Siamak Ahmadian من فک میکنم آقا دریافتند که این راهی که میرویم به ترکستان است، بنابراین میخوان یه سیاست نرمتر پیش بگیرن و برای همین میخوان پشت سر روحانی اروم حرکت کنن..یه جورایی جام زهر رو بطور مخفیانه میخوان بنوشن..
    Like · Reply · 2 · Yesterday at 8:46am
    Rahman Akbari شاید اینم یه فیلم جدید باشه آقای نوریزاد. از کجا میدونی که رای ها رو این بار به نفع حسن روحانی جابجا نکرده باشن؟
    Like · Reply · 6 hours ago
    Baran Baghaei من هم از قلب وسیع شما تشکر می کنم .
    Like · Reply · 23 hours ago
    Mohammad Hasan Razavi امیدوارم که شنیده باشد …
    Like · Reply · Yesterday at 7:53pm
    Saman Seraj مخصوص اون دست افرادی که به این روباه بنفش امید دارند:

    حسن روحانی در کنفرانس مطبوعاتی خود خواستار شفافیت بیشتر ایران در سیاست اتمی شد. او بر حمایت از حکومت بشار اسد تأکید ورزید و در مورد آزادی زندانیان سیاسی در حصر و بند گفت که همه کارها در دست رئیس‌جمهور نیست.
    Like · Reply · Yesterday at 7:05pm
    Masoud Hooshmand جناب نوریزاد من از جانب خود و هموطنانی که با من هم عقیده هستند نیز از جنابعالی تشکر میکنم که همیشه هستید و دلهای ما را با صدای خود گرم می کنید. پیروز و پاینده باشید.
    Like · Reply · Yesterday at 2:50pm
    Saeid Chakerhoseini به امید فردای بهتر
    Like · Reply · Yesterday at 1:58pm
    Fariba Akbari چرا باید برای حقی که مال ما هست و از ما گرفته شده تشکر کنیم اقای نوری زاد عزیز من خودم از ناچاری به روحانی رای دادم چون خفقان هست و گزینه ی بهتر وجود نداشت مرسی
    Like · Reply · Yesterday at 1:28pm
    Sadegh Habibi من شبش رفته بودم میدون هفت حوض، شعارهای جدید و جالبی می دادن: رأی ما رو دزدیدن قسطی دارن پس می دن، برادر شهیدم رأیتو پس گرفتم، روحانی یادت باشه موسوی آزاد بشه…
    Like · Reply · Yesterday at 1:04pm
    Mohamad Ali Chamanzad یه جورایی تشکر نیست منظورتون اینه که باید بکنه وگرنه که نکرده
    در ضمن سپاه از قالیباف حمایت کرد
    Like · Reply · Yesterday at 11:06am
    Taleb Mali امییدوارم اینطور بشه که شما میگید.
    Like · Reply · Yesterday at 9:37am
    Hossein Akbarpoor aghaye norizad mamnonam ke ba tashakoretan vazayefe aghaye khameneii ra be ishan goshzad kardid
    Like · Reply · Yesterday at 9:18am
    Gh Mehrnia بابا این تشکرش از صدتا فحش بدتره مگه مصاحبه اخیرشو با دویچه وله نخوندین این تشکر مثل شعر هالو تشکر یه آدم زشت و مفلوک و بیچاره از خدا بود
    Like · Reply · Yesterday at 8:57am via mobile
    محمد بتوئی ما هم از شما بخاطر روشنگریهای بسیار بجا وشجاعانه تشکر میکنیم.
    Like · Reply · Yesterday at 8:42am
    Masoud Kazemi از رهبر تشكر ميكنم كه ما را در درياى ظلم غرق كرده و اكنون با وارد كردن شوك بر بدنهاى مرده ما كارى بيهوده انجام مى دهد
    Like · Reply · Yesterday at 8:15am via mobile
    Hardy Rajerz تشکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای چی؟؟ نفرین و نفرت
    Like · Reply · Yesterday at 6:40am
    Mt Kamali 18ملیون رای به روحانی حدود 16 ملیون رای داده نشده حدود یک ملیون رای باطله یعنی یک(نه)تاریخی وبزرگ به حاکمیت مطلقه فقیه
    Like · Reply · Yesterday at 6:34am via mobile · Edited
    Pouria Abbasi همینطور سپاس گذار خواهیم بود اگه بگویند حقیقت اتفاق های سال های گذشته
    Like · Reply · Yesterday at 3:06am
    Roofia Yazdani تشكر كنيم
    Like · Reply · Yesterday at 2:13am via mobile
    Roofia Yazdani براي برخورداري از حقوق طبيعي و حق خودمون بايد كلي هم
    Like · Reply · Yesterday at 2:12am via mobile
    Avid Baradaran Akbari داره حرف تو دهن رهبر می ذاره ناکس
    Like · Reply · Yesterday at 1:34am
    Arash Abdi شهی که پاس رعیت نگاه میدارد // حلال باد خراجش که مزدچوپانی ست /وگرنه راعی خلق است زهر مارش باد //که هرچه میخورد او جزیت مسلمانیست (سعدی)
    Like · Reply · Yesterday at 1:03am · Edited
    Ahmad Tashk من نیز بە نوبەی خود تشکر میکنم کە از رهبر تشکر کردید بخاطر اینکە حق و حقوق ما مردم کرد را خواهد داد!!!
    Like · Reply · Yesterday at 12:44am
    Mehdi Mirnejad عمرأ اگه این کارا که گفتین رو این آقا انجام بده. عمرأ…
    Like · Reply · Yesterday at 12:44am via mobile
    Mehdi Asadollahi نورى زادبيدارشوعزيزم صبح شده پاشوتنبل پاشوديگه لامذهب پاشوازاين خواب لعنتى پاششششو
    Like · Reply · 1 · Yesterday at 12:37am via mobile
    Morteza Aminpoor آقای نوری زاد به نظر شما آیت الله خامنه ای که پوتین بعد از دیدارش به معاونش میگه من با مسیح دیدار کردم .آدم بدیه؟
    Like · Reply · Yesterday at 12:09am via mobile

    4 Replies

    Hossein Daneshmandi آرزوها…………………
    Like · Reply · Monday at 11:55pm
    AmirReza Mehrabi عاشقتم مرد
    Like · Reply · Yesterday at 12:19am via mobile

     
  20. درود بر استاد
    زارع جان طالبان و مادر چاوز را از قلم انداختی !

     
  21. سلام .جناب آقای نوری زاد مدتی است حمایتهای گاه وبیگاه شما از بهائیت ذهن مرا درگیر کرده آنهم از فرقه ای که معتقدند قرآنها را باید سوزاند ؟! لطفاً پاسخ دهید.

    —————–

    سلام دوست خوب ما
    اعتقاد به سوزاندن قرآن یا حتی مانیفست کمونیسم یا انجیل وتورات وهرچه که هست، نگرشی نادرست ونا بخردانه است. آنچه من بر رعایت حقوق فراموش شده ی بهاییان اصرار می ورزم، درمحدوده ی حقوق شهروندی است. که یک بهایی صرفا بخاطراعتقادش درمدار نفرت یک حکومت قرارنگیرد. گرچه من نیز با شما موافقم که سوزاندن قرآن یا هرکتاب اعتقادی دیگرهرگز پسندیده نیست بل جاهلانه است. شما با یک بهایی تحصیل کرده صحبت کنید بعید می دانم این سوزاندن قرآن جزیی از اعتقاد آنها باشد. مثل خیلی ازخرافاتی که درتشیع هست وبسیاری ازما بدان معتقدیم وریشه ی درستی نیز ندارند.
    با احترام

    .

     
  22. سلام بر نوری زاد عزیز
    منظور تورا از آن تاکید انتهایی نوشته ات نمی فهمم!اینکه هیچ اراده ای جز ادب و احترام نداشته ای یعنی آنچه را که با مضارع اخباری بیان کرده ای به راستی در حال وقوع است یا نشانه ای در دست داری که عنقریب صورت واقع خواهد گرفت؟اگر چنین است مارا نیز آگاه کن تا قدری از این خود ویرانگری وسواسی که دچارش هستیم رهایی یابیم.
    و شاید منظور این است که تنها خواسته ای محترمانه و مودبانه مطایبه ای کرده باشی با رهبر و قدری کام تلخ و دل نگران او را از….. شیرین و رها سازی!!!
    اما بعد…
    حکومتی که 4 سال قبل حاضر به پرداخت چنان هزینه های هنگفتی شد برای بر آوردن رییس جمهوری گوش به حرف چرا باید این بار دست در انتخاب ملت نبرد؟!
    یا حقیقتا ادعای تقلب در انتخابات88 ادعایی بی اساس بوده است؛یا این بار مذاکرات و احتمالا گروکشی هایی در پس پرده صورت گرفته و گارانتی لازم از جانب نظام توتالیتر برای رعایت خطوط قرمز بیشمار اخذ شده است؛یا چنان اوضاع و احوال بین المللی ما-بی آنکه ملت وقوفی پر وثوق داشته باشد-خطیر گردیده که نظام سلطه صلاح بقای خود را در این تظاهر موقتی می بیند؛یا آیت الله خامنه ای تحت تاثیر نامه های تو دچار انقلابی روحانی گشته دگردیسی شگرفی یافته است!ویا اصلا هاتفی از غیب در خواب ایشان را ندا داده است و در نتیجه این خواب نما شدن به راه عطوفت با رعیت باز آمده اند!
    چه تشخیص افتراقی دیگری هست؟
    تو بگو برادر…

    —————-

    سلام کسرای گرامی
    همین که ایشان صدای اعتراض مردم را شنید وفرمود: ممکن است کسی نظام اسلامی را قبول نداشته باشد اما کشورش را که قبول دارد. این مخالفان بروند بخاطرکشورشان رأی بدهند. این نشان می دهد که ایشان صدای مردم را شنیده است ونمی خواهد مثل شاه که خیلی دیرصدای انقلاب مردم را شنید فرصت ها را ازدست بدهد. ما بهرحال باید ازاین فرصت پدید آمده به شایستگی سود ببریم. مطالبات ما تمامی ندارد. اما نباید همه ی آنها را روی میز رهبرنهاد وانتظارداشت دست برچشم بگذارد وبگوید: سمعا وطاعتا. کم کم دوست من. ما هم باید به ایشان فرصت بدهیم وهم به خودمان. شتاب، کارها را خراب می کند دوست من.

    با احترام

    .

     
  23. بسم الله رحمان رحیم
    با سلام
    تشکر از مقام معظم رهبری بخاطر پیروزی ولایتمداران تیم ملی اسلامی فوتبال
    این پیروزی عاشقان ولایت را خدمت مقام معظم رهبری .. حسن نطرالله . بشار اسد دلاور . حزب الله . حماس . مردم خوب فلسطین و غزه و لبنان و سوریه تبریک عرض می کنم . همچنین خدمت 75 میلیون ایران با غیرت و عاشق ولایت فقیه .

     
  24. با شما موافقم اما اگه خدا فقط به نام الله و کلمه ای بیش نباشد حتمن هم باید به آن احترام گذاشت فقط در این مورد با شما موافقم اما بهتره بدونید که جای یک کلمه مقدس (چیزی که اعتقادی باشه) روی یه پرچم نیست

     
  25. درود بر شما
    از مباحث طنز که بگذریم من یک تشکر مخصوص و واقعی از حضرت آقا دارم !
    از زمانی که خوب و بد را شناختم همیشه ذهنم درگیر و نگران این بود که چرا من نماز نمی خوانم یا چرا روزه نمی گیرم ! چرا واجبات را بجا نمی آورم و مواردی از این دست ! بتدریج که ایام جوانیم در دوران این حکومت پربرکت خصوصا از بدو زمامداری حضرت آقا سپری شد به این نتیجه رسیدم که انسان بودن مهمتر از دیندار بودنه و به قول حافظ گر مسلمانی چنین است که حافظ دارد وای اگر از پس امروز بود فردایی ! خلاصه اکنون خیالم فوق العاده راحته و ذهنم کاملا آزاد از مسایل دینی ! چرا که خوب بودن و انسان بودن به این داستانها نیست من الان باور دارم که از خیلی از روحانیون حتی آنهایی که عنوان آیت الله را یدک می کشند بی آزار تر . صادف تر و درستکارترم . آیت الله یعنی نشانی از خدا ! هر چیزی در عالم هستی نشانی از خداست حتی یک سگ هم که آن را نجس می دانند نشانی از خداست ! دیگه بالا نشستن نداره!

     
  26. منهم ازمتن جناب نوریزاد خشنود شدم . واقعا این بار رهبری به قولشان عمل کردند و اول وقت رای گیری هم تاکید کردند از رای ایشان کسی خبر ندارد که اگر کسی تصمیمی گرفته و سفارشی کرده آنرا خنثی کند . مردم از این تصمیم رهبری خیلی خشنودند و با هرکسی که صحبت میکنی تاکید میکند که رهبری هم اوضاع را خوب درک کرده بودند و مردم را آزاد گذاشتند . انشاء الله این روش ادامه یابد و تکمیل شود تا مردم طعم مردم سالاری را بخوبی بچشند . در ضمن آن فرد ناشناس بی ادبی که به آرم الله وسط پرچم گفته خرچنگ واقعا متاسفم . بی ادبی حتی به نام خدا و الله واقعا شرم دارد .

     
  27. حمایت من از رهبری آقای خامنه ای به چه معنی است ؟

    ضمن تشکر صمیمانه از محمد نوری زاد بخاطر نگارش همین متن تشکر از رهبری !

    خوانندگان محترم حتما نام مرا خوب به خاطر دارند ، شاید من اولین و تنهاترین کسی بودم که از چند ماه پیش نتایج این انتخابات با شکوه را با قطعیت تمام ،مثبت و به نفع مردم ایران ارزیابی و پیش بینی نمودم . – لطفا” یکبار دیگر متن داستان کوتاه ” احزاب خانگی در مجالس نوروزی ” فروردین ماه 92 مندرج در سایت نوری زاد را مطالعه فرمایید – در آن زمان بنده مورد تمسخر و بعضا” توهین خیلی از خوانندگان سایت نوری زاد قرار گرفتم ، در آن داستان برایتان تعریف کردم که من جزو آن دسته از دگراندیشان غیر مذهبی حامعه هستم که مدتها در زمان مهندس موسوی در زندان بوده ام ، تعدادی از خانواده همسرم را در تیربارانهای سال 61 از دست داده ام و تا امروز هم هیچ امتیازی از جمهوری اسلامی نصیبم نشده است و در سن 57 سالگی هنوز مستاجرم و هیچ سابقه بیمه و یا حقوق بازنشستگی هم مثل نوری زاد ندارم و …..

    اما چرا من از آقای خامته ای در آن ” داستان کوتاه ” به نحوی حمایت نمودم و خود را وامدار ادب ایشان نمایاندم ، بر خلاف نوری زاد سمت حملات خود را نه بر علیه رهبری بلکه بر علیه روشنفکرانی نشانه رفتم که مایوس و پشیمان از انقلاب بزرگ 57 ،این انقلاب را شکست خورده و رهبری امام خمینی را ارتجاعی ارزیابی نمودند . . .

    من پاسخ همه منتقدین خود را به فردای انتخابات موکول نمودم و ایمان داشتم مردم فهیم ایران ” حماسه سیاسی ” مورد نظر رهبری نظام را بسان حماسه دوم خرداد در این انتخابات رقم خواهند زد و امروز خوشحالم ملت ایران پاسخ مرا به روشنفکران مایوس از انقلاب دادند .

    تشکر از رهبری !

    من علیرغم اختلاف نظرم با برخی دیدگاهها و عملکرد رهبری، در مجموع او را ستایش نموده ام و همواره با احترام از او یاد کرده ام و تشکر از ایشان را نه به فردای انتخابات بلکه قبل از آن بیان نموده ام ، جند سوال از مخالفین آقای خامنه ای دارم :
    1- چرا و چگونه است که همواره بعضی ها مسولیت اقدامات منفی اشخاص ، نمایندگی ها و نهادهایی که نمایندگی رهبری را با خود یدک می کشند متوجه رهبری می دانند و در درحه اول از خود آنها سوال نمی کنند؟

    2-چرا دخالت رهبری قبل از اعلام نظر شورای نگهبان در انتخابات سال 88 – که به نظر اینجانب توانست جلوی جنگ داخلی در کشور را بگیرد -را نکوهش ولی همان رویه را در سال 92 بر ایشان خرده نمی گیرند ؟

    3- گیریم که در انتخابات 88 رهبری جانب مهندس موسوی را می گرفتند به نظر شما تیم احمدی نژاد به راحتی امروز که مردم آنها را در این 4 سال خوب شناختند شر خود را کم می کردند ؟ و بلایی بد تر از آقای خاتمی بر سر موسوی نمی آوردند ؟

    4- رهبری مردم را به بصیرت و شکیبایی دعوت کردند تا خودشان در تجربه عملی به نتایجی دست یابند که راهگشای آنان برای مرحله بعدی باشد البته ناگفته نماند که خود رهبری نیز از مردم هوشمند چیز ها آموختند که راهگشای ما برای آتی خواهد بود. سعی و تلاش محمد نوری زاد در این زمینه هم قابل ستایش است .

    در خاتمه می خواهم فراموش نکنیم 72 در صد ملت در این انتخابات پرشور شرکت کردند و بخش قابل توجهی از آنان همچنان به اصولگرایان رای دادند لذا منطق حکم می کند مطالبات دموکراتیک مردم را بسیار با احتیاط و در فضایی آرام و بقول روحانی در زمان مناسب خودش باید مطرح نمود که گرایشات ارتجاعی در قدرت امکان بهانه جویی را بدست نیاورند .

    البته باید ناز این 28 در صد تحریم کنندگان را هم باید کشید تا کم کم آنها هم به جمع مردم باز گردند.بدیع ترین جمله این مرحله انتخابات که از مقام رهبری شنیدیم فراموش نشود :
    من از مخالفین نظام جمهوری اسلامی هم می خواهم در این انتخابات شرکت جویند!!

    با آرزوی موفقیت برای رییس جمهور منتخب و با امید به آزادی کلیه زندانیان سیاسی – با احترام

     
  28. سلام آقای نوریزاد عزیز

    واقعا به شما و برخی از دوستان غبطه میخورم!شما روح بزرگی دارین!هرچقدر سعی کردم تا با شما هم صدا شم نتونستم من نه میتونم از ایشون تشکر کنم و نه میتونم ببخشمشون.من عزیزترین دوستامو تو 88 از دست دادم هنوزم که هنوزه وقتی فیلمای مربوط به اون دورانو میبینم اشک تو چشام حلقه میزنه دلم واسه همه دوستام تنگ شده دلم واسه میر عزیزمون تنگ شده

    به امید آزادی همه زندانیان سیاسی

    شاید روزی که همفکرام آزاد شدن منم بتونم با شما همصدا شم.

     
  29. اختیارات در دست خودشان باشد بهتر است تا در دست نمایندگان مجلس . اگر این اختیارات دست این راه یافتگان به مجلس باشد ، در و پنجره های ساختمان مجلس را هم به یخما می برند . باور کنید .

     
  30. بله تشكر كنيد. انصافا كار تميز تر از ٨٨ انجام شد!

     
  31. بله تشكر كنيد. انصافا كار تميز تر از ٨٨ انجام شد.

     
  32. بهروز نیایش

    آقای نوریزاد دوست داشتنی من هم از شما به خاطر متنی که امروز نوشتید تشکر میکنم متن دیروزتان (این تازه ابتدای راه ماست) را که خواندم خیلی ناراحت شدم میخواستم با وجود علاقه ای که به شما دارم از نوشته تان انتقاداتی بکنم ولی فرصت نشد امروز امدم بنویسم که دیدم یک متن جدید گذاشتید وقتی خواندم خیلی خوشحال شدم چون دقیقا من انتظار داشتم و فکر می کردم اولین متنی که بعد از انتخابات می نویسد متن تشکر از رهبری باشه.
    آقای نوریزاد عزیز از یازده بند مطالباتی که در نوشته تان داشتید بخش بزرگیش مربوط به انتقام جویی بود من میدونم که شما طی 4 سال گذشته سختی های زیادی کشیدید زندان رفتید شکنجه شدید اموالتون دزدیده شد به شما توهین کردند در نمایشگاه افرادي بی ادب شما رو مورد ازار قرار دادند در خیابان شما ربودند و شاید آزارهای دیگری که ما از آن خبر نداریم من به میزان شما آزار ندیده ام ولی طی این 8 سال دل پر از خونی داشتم سال 84 وقتی فردای انتخابات احمدی نژاد را برنده اعلام کردند از شدت ناراحتی نزدیک بود واقعا سکته کنم تو این مدت یک غم بزرگ روي قلبم سنگینی می کرد در شادترین لحظاتم همیشه گوشه قلبم این غم بزرگ بود که کسی رئیس جمهوره که نماینده اکثریت نیست و دارد ایران را با سرعت بالایی به سمت نابودی می برد هنوز که هنوزه بعد از 4 سال اگر تصویری از برخورد با مردم در اعتراضات 88 ببینم امکان ندارد که اشکم سرازیر نشود ولی از جمعه به بعد احساس میکنم تلخی همه این 8 سال از بین رفت هر چند فراموش نمی کنم اما می بخشم.
    شما خواستار محاکمه افرادی بودید که در این سال ها باعث این جنایت ها و خیانت ها بودند ولی من به اندازه سهمی که دارم یعنی یک نفر از 70 میلیون نفر همه آن افراد را می بخشم اما فراموش نمی کنم من حتی حاضرم که آن افراد که اسم اوردید یک روز هم زندان نروند فقط و فقط بیایند و به که کارهایی که کردند اعتراف کنند تا در تاریخ ثبت بشود و همه عبرت بگیرند و کسانی که به آن ها اعتقاد داشتند بفهمند که اشتباه می کردند و بعد از اعتراف از تمام سمت هايشان استعفا بدهند و در گوشه ای از این کشور بروند سراغ زندگیشان .
    آقای نوریزاد عزیز این که شما فردای انتخابات به این تندی خواهان محاکمه میشويد باعث میشود که وحشت به اندامشان بیفتد و با خودشان بگویند که عجب غلطی کردیم که این دور هم تقلب نکردیم و از همین امروز شروع کنند به کارشکنی بیشتر که مبادا آقای روحانی در انجام خواسته های مردم گام به گام جلو برود و کار به محاکه ان ها برسد.به نظر من ما نبايد فضايي ايجاد كنيم كه موجب رعب و وحشت كساني بشود كه خود سال ها باعث و باني رعب و وحشت اند ما بايد با صبر و متانت و گذشت و ادب خود آن ها را شرمنده كنيم.آقاي نوريزاد آيات 34 و 35 سوره فصلت را مطالعه بفرماييد ( نيكي و بدي يكسان نيست بدي را با نيكي پاسخ دهيد تا كسي كه دشمن توست دوست مهربان تو گردد ).
    من با اين نظر شما كه رئيس جمهور ها توان ورود به خط قرمز هاي رهبري را نخواهند داشت مخالفم آقاي نوريزاد 24 خرداد روز مباركي است و حادثه عظيم و فرخنده اي رخ داده است من تعجب ميكنم كه فعالان و مبارزان سياسي كمتر به اين نكته مي پردازند من هر چه فكر كردم تحولي به اين عظمت طي 34 سال اخير نيافتم اين كه رهبري با تمام امكاناتي كه داشت و با وجود وسوسه اطرافيان بالاخره صداي مردم را شنيد و امانت را رعايت كرد و راي مردم را خواند شايد تيزهوشترين و اميدوارترين كارشناسان سياسي هم نمي توانستند پيش بيني كنند در انتخاباتي كه ستون نظام رد صلاحيت شد واين همه هزينه براي مهندسي انتخابات صرف شد نهايتا نظام در برابر اراده مردم سر تعظيم فرود بياورد. يه همين منظور اعتقاد دارم بايد از رهبري تشكر كرد كه بالاخره صداي ملت را شنيد اگر قرار باشد ما با همان ادبيات قديم با رهبري صحبت كنيم چه انگيزه اي براي تحول بيشتر او مي ماند او يك گام اساسي جلو آمده ما نيز بايد او را تشويق كنيم تشكر كنيم به سوي او برويم تا گام هاي بعدي را به سوي مردم بردارد آقاي نوريزاد شما اوايل خيلي اميد به اصلاح رهبري داشتيد ولي الان نا اميديد آقاي دكتر ابراهيم يزدي كه از بنيانگذاران اين انقلاب بود و بسيار پيشتر و بيشتر از شما آزار ديده در اين انتخابات شركت كرد ولي شما نا اميد بوديد .همانطور كه بزرگترين خط قرمز رهبري يعني تمكين به راي مردم در انتخابات شكست خط قرمزهاي بعدي رهبري نيز قابل شكست هست ولي به دست مردم و به شرط اميد و صبر.
    من به شما پيشنهادي مي كنم : همانطور كه با بزرگاني همچون آقايان رفسنجاني و خاتمي ديدار و گفتگو داريد از اين به بعد تلاش كنيد كه با آقاي روحاني در ارتباط باشيد و از اين طريق پيام خود را به گوش رهبري برسانيد به روحاني بگوييد كه به رهبري بگويد:
    اكثريت مردم مرا انتخاب كرده اند اين بدان معناست كه:
    1- مردم به ادامه برنامه هسته اي به اين شكل وبا اين هزينه نه گفته اند
    2- مردم به روابط خصمانه با دنيا نه گفته اند
    3 – مردم به فضاي امنيتي و پليسي نه گفته اند
    4 – مردم به شايسته سالاري آري گفته اند
    5 – مردم به بد اخلاقي و دروغ و تهمت نه گفته اند و….
    آقاي نوريزاد عزيز من هم در ذهن خود افقي ترسيم كرده ام كه دوست دارم توسط شما به گوش آقاي روحاني برسد و شما مي توانيد
    1- آزادي بي قيد و شرط مهدي كروبي زهرا رهنورد ميرحسين موسوي و كليه زندانيان سياسي قبل و بعد از سال 88
    2- آزادي فعاليت احزاب و انجمن هاي صنفي و NGO ها
    3- آزادي مطبوعات و رفع فيلترينگ از سايت ها
    4- برگزاري رفراندوم در خصوص ادامه برنامه هسته اي به اين شكل و هزينه
    5- برقراري ارتباط موثر و صلح آميز با تمامي كشور هاي دنيا
    6- لغو نظارت استصوابي و برگزاري انتخابات آزاد
    7- اجازه تاسيس تلويزيون خصوصي
    8- كناره گيري سپاه از سياست و اقتصاد
    9- به كارگيري معيار شايسته سالاري در انتخاب مديران
    10- رفع تبعيض هاي مذهبي جنسي و قومي
    آقاي نوريزاد كليه موارد بالا مغايرتي با قانون اساسي جمهوري اسلامي ندارد و مصداق براندازي نمي باشد ولي آنچنان بستري براي رشد و توسعه سياسي فرهنگي اقتصادي اجتماعي ايجاد مي كند كه زندگي در ايران به استادارهاي جهاني نزديك مي كند در چنبن فضايي مطمئنا اموال شما را هم پس مي دهند و از شما عذرخواهي مي كنند و ديگر اموال كسي را نمي دزدند.میدانم که الان دارید به من می خندید و دلتان به حال ساده لوحی من میسوزد ولی من از شما خواهش می کنم که این کار انجام دهید و با آقای روحانی در ارتباط باشید شاید شما شب قبل از انتخابات فکر می کردید کسانی که رای میدهند ساده لوحند ولی همان ساده لوح ها آمریکا انگلیس فرانسه آلمان ایتالیا را شگفت زده کردند و به مردم ایران تبریک گفتند.
    اگر با صحبت هايم شما را ناراحت كرده ام عذر مي خواهم انتقادي بود دوستانه.شاد و سلامت و پيروز باشيد

    ————————

    سلام بهروز گرامی
    قلم شیوا و صاف وصادق شما را می ستایم وتوصیه های شما را برچشم می نهم.
    چشم.
    با احترام وسپاس فراوان

    .

     
  33. منهم به نوبه خود بابت کشتار سال 88 تشکر می کنم بابت کهریزک تشکر می کنم بابت قتل عامهای دهه 60 تشکر می کنم
    ما ملت چقدر بایت نمک نشناس باشیم که تشکر نکنیم. یاد فیلم اوشین می افتم که بابت برنج سفید از اربابش تشکر می کرد. ما ملت که حافظه کوتاه مدت و بلند مدتمان پاک شده است و مثل ماهی می مانیم از همه دست اند کاران سپاه بابت غارت بیت المال و انحصار اقتصاد ایران تشکر می کنم. از اردوغان نیز بابت سرکوب مردم در میدان تقسیم نیز تشکر می کنم.
    از فراعنه مصر هم بابت آثار بیاد ماندنیشان تشکر می کنم

     
  34. علی محمد زاده

    جناب نوریزاد ملت ما همچنانکه با کلمات معذرت خواهی وتشکر بیگانه است با کلمات نمیدانم ونمیشناسم ونمیتوانم بیگانه هستند اما خوبست که شما از کلمه تشکر شروع کرده اید اگر این کلمه را زیاد بکار ببریم خیلی سودها در ان نهفته است وبهتر از همه از جایی واز کسی شروع کرده اید که فقط به وظیفه ذاتی وقانونی وعرفی وعقلی وملی واسلامی خویش عمل کرده است با اینحال باز جای تشکر از رهبریست که این وظیفه را بجا اورده ایکاش همه ما وظایف انسانی خود را بجای اوریم که خوشبختی ما در انجام وظیفه مان نهفته است باز از رهبرمان بخاطر صیانت از ارایمان تشکر میکنم

     
  35. داوود کریمی

    سلام
    با قلم شیوایتان از همه صاحب منصبان علما نظامیان دولتمردان بخواهید که به رهبری نامه بنویسند و خواهان آزادی حصر آقایان موسوی و کروبی بشوند.
    اگر موج نامه نگاری به رهبری راه بیافتد ناچارا با انتخابات جدید موضوعیت حصر منتفی شده و امکان آزادی عزیران پیروزی بزرگ مردم است.
    به گمان اصرار به رهبری ایشان را از آن کبر و غرور و جبروت مقداری نرم کرده و صد در صد موافقت میکند!
    با درود

    ———————
    سلام دوست من
    اززاویه ای دیگر درنامه به آقای صانعی این مهم را جای داده ام. این نامه درسایت هست
    سپاس ازشما

     
  36. احمد دهقان آزاد

    سلام
    وقت فرصت سوزی ندارم وراستش را بخواهید حرف من سراسر درست هم نمی تواند باشد چون من که کسی نیستم. از زبان کسی نمی توانید یکسره حرف درست وبدون اشکال بشنوید کتابی را نخواهید خواند مگر این که در آن حرف های چرند هم باشد واین نباید جای تعجب باشد اگر من با مطلق گرائی حرف میزنم چون من خودم قاضی هستم وبرای خودم رای میدهم وقاضی با انصاف تنها قاضی همدان است که شراب مفت را بی توجه به حرمت آن می نوشد در مشهور ترین قضاوت های تاریخ رد پای حماقت وبی منطقی قاضی مشاهده میشود به اشخاص اشاره نمی کنم ونکنید چون برایم شخص خاص وجود ندارد وتنها میزان قضاوتم در مورد آدم ها عملکردشان می باشد وبدانید که در ذهن وضمیر هیچ انسانی نمیشود رخنه کرد مگر خودش شخصا اشارتی به درون خویش داشته باشد وروانکاوی وروانشناسی هم همان تخمین های نسبی را در باره روان آدم های مورد مطالعه میزند وقادر به واکاوی درون کسی نیست
    کردار آدم ها بعضا مشخص است وبرخی از کار های آدم ها را می توان از شواهد واشارات دریافت شما را همانگونه که عرض کردم یک آدم معمولی نمی شناسم البته نه این که زایده ای غیر عادی در جائی از وجودتات شما را از دیگران متمایز کند تنها موقعیت شما عملکردتان و واکنشی که نسبت به شما اعمال میشود شما را منحصر به فرد می کند وگرنه من که از شما پرسیدم یک نمونه کوچک از کسانی که زبان انتقاد یکهزارمی شما به رهبر گشوده اند وآزادانه میچرخند معرف کنیدتا کمی حرف هایتان را مرور کنم واین همه بدبینی را کم کنم مگر شما ندیدید چه نازدانگان ودردانگانی به علت این که کمتر از نیمی از شما زبان اعتراض داشتند در آغوش گور خفته اند آخر شما کی هستید؟ نگوئید که کمر بسته هستید چون شاه مخلوع مطرود هم ادعای کمر بسته بودن داشت ولی راستش گلی به جمالش که در اعترافاتش گفت اشتباه کردم هرچند به نظر من کار هایش اشتباه نبود جنایت کرده بود وشاید کمر بستگیش بود که کمترین آسیب را دید واز دنیا رفت وچون قذافی کارد به آنجایش فرو نکردند وچون صدام مثل موش از سوراخ بیرونش نیاوردند وبه دارش نزدند وتازه بچه هایش هم سالم ماندند مگر این که ارادی خودکشی کردند
    فرصت سوزی را گفتم وقضاوت را واشتباه احتمال نزدیک به واقع خودم راکه خواستارم به زمان توجه کنید وآن چه گفتنیست بگوئید قبل از این که فرصت را از دست بدهید دوم این قضاوتم که با توضیح شما ومعرفی یکنفر مثل خودتان که ستیزه کلامی در حدی اندک با رهبر داشته باشد وسالم باشد ممکن است اندکی تعدیل شود.واشتباهم این که باید اعتراف کنم همیشه به دنبال سراب دویده ام وفریب خورده ام وباید از شما وبازگشتتان به آغوش راستی دل برکنم که شما بیش از آن در کیش شخصیت غوطه ور هستید که بتوانید جایگاه پوشالی خودرا دربین جماعت از دست بدهید
    آقای نوری زاد من هم سوزن هائی که به تنم می زنید حس می کنم ولی به درد عادت دارم یعنی آنقدر تنم ناتوان است که گاه با خودم فکر میکنم از این درد بیشتر وجود ندارد پس اگر میگویم خائن هستید نرنجید وهر دشنامی که دوست دارید بدون لفاف به من بدهید از شما نخواهم رنجید و برید مگر این که بخواهید با شما سخن نگویم که مطمئن باشید بلافاصله اطاعت می کنم چون حق شماست که بخواهید باشما همکلام نباشم البته این را هم می دانم که وقتی چیزی نوشته شود ودر معرض دید وقضاوت قرار گیرد هر کس میتواند به آن جواب بدهد ولی گفته شما را در باب قطع گفتگو پذیرا خواهم نه به دلخواه که به خواست شما
    ————————
    سلام دوست من
    همچنان برای من بنویسید.
    من ازنوشته های شما لذت می برم
    با احترام

     
  37. جالب است! ثبت احوال همه چيز را در شناسنامه اش نوشته،
    جز احوالش!
    سيد علي چند سال بيشتر نداشت كه پدرش را از دست داد و مادرش بانوي غمي شد كه جوانيش را به پاي چند سر عائله ايثار كرد و فرزندانش را به سر و سامان رساند . هنر زندگي ، انسان بودن و با شرافت زندگي كردن است و سيد علي با وجود كمبود ها و ناملايمات اين هنر را آموخت تشكيل خانواده داد و صاحب دو فرزند شد . اما از قضاي روزگار پتك بي رحم زمانه ، ضربه اي ديگر بر او وارد ميكند. مدتي از ناحيه كليه دچار نارسايي ميشود بعد از مراجعه به دكتر و آزمايش متوجه ميشود هر دو كليه اش از كار افتاده او كه كارگر يك شركت در اطراف برازجان است با يك حقوق مجبوري كار كني تا نميري زندگي ميگذراند و از آن بدترخانه نشين شد،و در بدر به دنبال يك كليه ، بله خره موفق ميشود با هزينه بيش از ٣٠ميليوني كليه سالمي پيوند بزند اكنون او دوران نقاهت را پشت سر ميگذارد . اما نكته تاسف بار اينجاست كه سازمان تامين اجتماعي كه خزانه اش از پول امثال همين كارگر پر شده از دادن استعلاجي او طفره ميرود و تاكنون كه يك سال از اين ماجرا ميگذرد مبالغ بسيار ناچيزي پرداخت كرده سازماني كه ظاهرا تامين اجتماعي دولتمردان است نه كارگران و كليد خزانه اش را تحويل فاضلها و مرتضوي ها داده و در اين ميان همسر فداكار سيد علي بين اين اداره و آن اداره و در ميان راهروهاي بوروكراسي تو در تو ايران پله ها را بالا و پائين ميرود تا بلكه حق شان را در لاي دفتر دستك هاي اداره جاتي بيرون بكشند در اين قوز بالا قوز معيشت سيد علي بي انكه بداند گرفتار بازي سياست بازان بي خردي شده كه اقتصاد كلان را با چرتكه حساب ميكنند . سيد علي اكنون ٣٥سال سن دارد و در لاي چرخ، چرخش اين بازي روزگار بسي رنج برده در اين ٣٥سال كه رنج برده باشدفقط!!؟؟

     
  38. عزیز عزیزپوران

    سلام .
    من بطور معمول هرشب حدود 1 ساعت اخبار شبکه های ماهواره ای را تماشا می کنم و به اکثر کانالها از جمله بی بی سی / صدای آمریکا و برخی از کانلهای سیاسی از اندیشه گرفته تا ایران فردا و کومله و کانال یک ….. سری زده و در طول روز اگر فرصتی دست دهد به سایت های اینترنتی نیزمراجعه می کنم .
    در طول یکی دوهفته اخیر تحلیل اکثر جریانات سیاسی را در خصوص انتخابات خوانده وشنیدم . کمتر تحلیل گری بود که پیش بینی اش با واقعیت رخ داده همخوانی داشته باشد.
    فارغ از آنکه کسی خوشش بیاید و یانیاید بیش از 50 در صد حائزین واجد شرائط در این انتخابات شرکت کردند و به کسی رای دادند که آخوند هم بود . پرسش آن است که واقعا علت این قضیه چیست . این رفتار را چگونه می شود تعبیر و تفسیر کرد . چرا نسل جدید با همه ی نارضایتی هائی که از حکومت دارد باز هم روشش در کسب این مطالبات از مجرای همین ساختارهای حکومتی است .؟
    شکی نیست که این حکومت فاقد کمترین مشروعیت انسانی برای تداوم بقایش می باشد اما سئوال این است چه اتفاقی در این نسل رخ داده است که به اینگونه عمل می نماید .
    من در بسیاری موارد با برخی از اینگونه جوانان صحبت کرده ام خیلی از آنان بر این باورند که انقلاب نمی خواهند ودر جواب می گویند نسل قبلی انقلاب کرد حاصلش اینی است که ما امروز دچارش هستیم . دیگرنمی خواهند تجربه پدران خود را تکرار کنند . برخی می گویند با گذار مسالمت آمیز از این حکومت به حکومتی جدید موافقند اما دیگر حاضر نیستند با از هم پاشیده شدن همهی ساختارهای اجتماع این تحول صورت گیرد .
    ناگفته روشن است که علل این رفتار نسل جدید را نمی شود تک بعدی در نظر گرفت و علل رفتار جامعه را در مواجهه با اینهمه نابهنجاری به این قضیه منحصر کرد . و شاید چندین و چند مولفه وجود داشته و دارد که می تواند در بروز این رفتار موثر بوده باشد . خیلی وقت است که ذهنم معطوف به بررسی این قضیه شده و هنوز نتوانسته ام پاسخی برای آن بیابم

     
  39. من هم می خواستم از جناب رهبر به علت اجازه دادن به یک خبرنگار در زمان رای دادن از وی سوالی بپرسد هر چند احتمالا از پیش برنامه ریزی شده بود ولی نفس کار خوب بود و به دیگران هم جرات طرح سوال میدهد تشکر کنم و تشکر ویژه از جناب نوریزاد و تمام منتقدان وضعیت موجودکه بالاخره زحماتشان دارد نتیجه میدهد و تا حدود زیادی ذر تصمیم نظام برای خواندن رای مردم تاثیر داشت با وجودی که نظام هم برای مشروعیت بخشی به خود احتیاج به این کار داشت

     
  40. من از برخورد عاقلانه و هوشمندانه رهبری تشکر می کنم که با درک وضعیت فعلی و اوضاع اسف باری که بواسطه تصمیمات و اقدامات سالهای اخیر پیش آمد را درک و منافع نظام و مملکت را در رجوع به آرای مردم یافت .

     
  41. با سلام بر آقای نوریزاد عزیز..در قرآن کریم آیاتی در رابطه با اهل بهشت و اهل جهنم وجود دارد. در یکی از آنها گفتگوی این دو گروه با هم ذکر می شود و اینکه اهل آتش از گروه دیگر می خواهند که امکانی فراهم شود تا آنها نیز قدری از لذّت آنها را بچشند و ببیننید که چه نعمتی را از دست داده اند. پاسخ فرشتگان این است که این امر بر آنها حرام است. این به این معنا است ک در باب حلال و حرام باید تعمق کرد. در نظام خلقت خیلی چیزهای خوب بر بعضی ها حرام است. در سطح حکومتی ها گاه خکومت با نام خوش و آبروداری بر آنها حرام میشود و آنها در کمال تعجب در حالیکه تمام ابزار سعادت را دارند ناگهان مسیری را میروند که بغیر از لعنت و نفرین عایدی برایشان ندارد. حال این حکایت رهبری ما است که بسیار امیدواریم که در نهایت چنین نشود. این انتخابات به غیر از حسنهای فراوان یک کار بزرگ کرد . آن اینکه نظریه تقلب 88 را کاملا و بدون ابهام تائید کرد و واقعا دلم برای این مردم و رهبری سوخت که چگونه بازیچه آدم روانی نامتعادل و گروهی بریده ازمردم شد و ساعت 8 صبح خبر از شمارش 24 میلیونی داد قبل از اینکه آقای جنتی از خواب بر خیزد. روز شنبه وسط روز که وزارت کشور با مصیبت 3 میلیون رای را خوانده بود در جائی بودم که خانمی فریاد زد که ای بابا از دست اینا.. میدادین رهبر معظم می خوند تا بی غلط 30 میلیون به جلیلی می داد و خلاص!!.. این یعنی حکومت داری با افتخار بر بعضی ها حرام است.
    ایشان خداقل 3 دهه است که میکوشد تا آقای ولایتی را به جائی برساند. یا نخست وزیر کند و یا رئیس جمهور. رای آقای ولایتی را اگر حامین رهبری بدانیم سنگ ایشان در اجتماع معلوم می شود. اگر سنگ ایشان را جلیلی بدانیم که باز هم وامصیبتا است و اگر با ارفاق رای ایشان را جمع ولایتی و قالیباف و جلیلی هم بدانیم ” از غیاثش خنده آمد خلق را”.
    این برادران بیت و سپاه و امنیت اگر می خواهند خباثتی مثل همیشه بکنند که می کنند چون بر همان اساس زندگی مثل آدمیزاد بر آنها حرام است و باید مرتب از قربانیان خود ناسزا بشنوند، می توانند اینبار کمک کنند تا حداقل این یکی که از خود شان است موفق شود. بیایند به درخواستهای ملّی گوش کنند و تا قبل ار تحلیف بندهای اوین را تخلیه و حصر شدگان را آزاد کنند تا شاید تغییری بشود. مشکل این آقایان این است که با مردم نفس نمی کشند و اصلا از دور و بر خود بی خبر ند. به جناب خامنه ای عرض می کنم که فرصت تعویض ظرفیت حلال و حرام خیلی کمتر از آن است که فکر می کنید…برای اینکه ببینید از چه محروم شده اید سری به دل شهر بزنید تا ببینید چه زندگی شیرینی بر شما حرام شده..اجازه بدهید جملهای را که در صف رای از صاحبدلی شنیدم باز گویم که می گفت حکومتی که با مردم خود نفس نکشد باید نفس آخر را بکشد..

    ——————-

    سلام یاران گرامی
    چه جمله ی پرمغزی: ….حکومتی که با مردم خود نفس نکشد باید نفس آخر را بکشد.
    سپاس ازشما

     
  42. سلام اقای نوری زاد در این چند روز بارها برای خانواده و دوستانم آن نامه داستان وار از خواب شب آقای خامنه ای را که گفتید برای شان تعریف کردم که همه جوانها به نوعی دنبال خامنه ای بودند و شکایت داشتند از ایشان و صبح که از خواب بیدار شدند به جلسه مهندسی رفته و گفتند که کار مردم را به مردم وا گذارید . شاید داستان شما را دیده باشند یا نمیدانم شاید به خاطر در تنگنا قرار گرفتن بوده . انشالله که این روند ادامه پیدا کند

     
  43. کوروش ایرانی

    اختلاف رای مموتی و موسوی 11 میلیون بود. میزان رای میرحسین 13 میلیون (33٪ (ظریب 11) کل آراء) بود ، تاریخ انتخابات 88(ظریب 11) ، 22(ظریب 11) خرداد بود این اعداد به فراماسونری ربط نداره؟؟؟؟

     
  44. استاد ، ی درخواستیم از علی خامنه ای بکن این شیروخورشید رو جایگزین اون خرچنگ وسط پرچم ایران بکنه
    من که صدام به جایی نمیرسه ، شما بگو شاید رسید
    والا شیروخورشید ربطی به سلطنت نداره

     
  45. سپاس از خامنه اي
    آقاي خامنه اي ؛ من از مخالفان شما هستم . نه از آن گروه مخالفاني كه آروزي مرگ شما را بكنم چون ، زماني من مجاز به خواستن چيزي براي هركس ، حتي دشمنم مي باشم كه آن چيز را خود نيز دوست داشته باشم و بايد ، به قول معروف « آنچه به خود نمي پسندم به ديگران نپسندم »
    آقاي خامنه اي ؛ من آرزوي سلامت و شادكامي و بخصوص شادي را براي شما دارم چون معتقدم كه افراد سالم و شاد ، روحي بمراتب لطيف تر از افراد ِ بيمار وغمگين دارند و افراد افسرده ، غمگين ، رنجور و نااميد، براي خشونت و تندي ، بسيار مستعد ترند تا افراد شاد و سرخوش . براي همين هم آرزو مي كنم ، شاد و خندان باشيد تا كمتر به خشونت و دشمني فكر كنيد و بيشتر با مخالفان مدارا نماييد .
    آقاي خامنه ؛ من با افكار شما و آنهم افكار ديروزتان مخالفم و چون نمي دانم كه امروز چه فكري در سر داريد ، به قضاوت امروزتان نمي نشينم كه شايد ، شما نيز چون من كه سال ها پيرو افكار تند و خشن ديني بودم و بعد ، با بريدن از هميشه گريان ها ، و ندبه كنندگان و پيوستن به مخالفانشان كه به جاي ناله و استغاثه در برابر خدا و ائمه ي معروف ، شعر مشهور مولوي را مي خوانند كه «‌ چو غلام آفتابم ، هم از آفتاب گويم / نه شبم نه شب پرستم كه حديث خواب گويم » پيوستم . اشتباه نشود كه منظور من از شادي طلبان ، لااباليان و بي تفاوت ها نيستند بلكه اصحاب عقل و خردي مي باشند كه خشم و غم و نا اميدي را آفت عقل و فهم و كمال مي دانند ؛ و جشن و شادي را برسوگ و عزاداري ترجيح مي دهند.
    آقاي خامنه اي ؛ من با شما مخالفم ، چون فكر مي كنم كه تعقل خويش را برمبناي قال َ قرار داده ايد و مي پنداريد كه چون ، محمد در هزار و اندي سال پيش سخني گفته ، براستي سخن خدا بوده و نبايد در آن شك كرد و برهمين مبنا ، بايد زن را انساني ناقص دانست ؛‌ دست دزد را قطع كرد بي اين كه به علل و عوامل دزد پرور توجه كرد ؛ و براي نگهداشتن دين و آيين ِ بيگانگاني كه جز فقر و خشونت چيزي در جهان نگسترده اند هركاري مباه و مجاز است . كساني كه فكر مي كنند به نامسلمان نبايد اطمينان كرد حتي اگر نيك ترين افراد باشند و همكيشان را برآنها شرف داد حتي اگر ناداني و خشونت از عملكردشان ببارد . آنهايي كه زنان حتي اگر داراي عناوين بزرگ علمي در جهان باشند و حتي اگر شايستگي اداره ي كشوري چون هند و انگليس را داشته باشند ؛ و مردان اگرچه سواد خواندن و نوشتن نداشته و جزء اراذل و اوباش باشند را در محضر دادگاه يكسان نمي دانند چون ؛ فلان كس گفته و در فلان جا نوشته است . كساني كه چشم تحقيق را كور و گوش تقليد را شنوا كرده اند . كساني كه با فكر و انديشه بيگانه اند و جز پيروي كوركورنه و تنبلانه كاري نياموخته اند.
    آقاي خامنه اي ؛ من با تفكر شما مخالفم چون ، افكارتان ///// است . به اين دليل كه اگر چه مي دانيد حديث سازان دروغ هاي بسيار گفته و سخنانشان پايه و اساس علمي ندارد اما ، بازهم خود را سيد و آقا مي خوانيد و به جد و اجدادتان مي نازيد و صفت آقايي را مختص كساني مي دانيد كه نسبشان به زهرا و محمد برسد ؛ و با اين كه مي دانيد از نظر علمي ، محمد تافته ي جدا بافته خلقت نيست و يكي چون ما بوده است و فرقي با ديگر بزرگان و نامداران جهان ندارد ، با اين وصف او را برتر و خود را به خيال اين كه از نسل اوييد بالاتر ازديگران خوانده و به نوعي در نژاد پرستي خود مُصر هستيد .
    آقاي خامنه اي ؛ من با انديشه هاي شما مخالفم چون خيال مي كنيد كه با ضرب و زور مي توان پرو بال انديشه را قيچي كرد و دگرانديشان را از گفتن و نوشتن باز داشت و شاهد اين سخن ، همين صفحه است و نام هاي مستعاري كه از ترس گزمه هاي شما ، جانشين نام هاي حقيقي نويسندگان شده است . براي اين كه شرط انصاف را رعايت كرده باشم ، درهمين جا از شما ، بخاطر اين كه اين صفحه را نمي بنديد سپاسگزارم و اگر چه حق مسلم من است كه هزاران صفحه چون اين را داشته باشم و شما آن را از من گرفته ايد با اين وجود ، براي باز بودن اين صفحه ي فيلتر شده ، و براي اين كه هنوز نوري زاد را نگرفته ايد ، سپاس مي گويم اما ، سپاسم ، دراينجا ، و فقط براي آزاد بودن صاحب اين سايت تا به امروز است و نه بيشتر.
    آقاي خامنه اي ؛ من با تفكر شما مخالفم چون ، خيال مي كنيد كه آنچه در كتب بظاهر آسماني آمده گره گشاي مشكلات خلق و راهنماي بشربه سوي بهتر شدن است و براين خيال ، سيستم آموزش و اداره كشور را برمبناي خوف و رجا كه اصلي غير علمي در مديريت است گذاشته ايد . شما خيال مي كنيد كه با ترس و تطميع مي شود جامعه را ساخت ؛ و اين بدترين روش در اداره هر گروه و اجتماعي است . دراين كشور ، گروهي به طمع رسيدن به مال و مقام و گروه ديگري ، در ترس از دست دادن مال و مقام به ميل شما رفتار مي كنند و اين ، نه پايه و نه مايه علمي دارد . اين گونه رفتار برگرفته شده از تفكر خرافي و متحجرانه و عقب مانده ايست كه براي به فرمان درآوردن مردم از خوف و رجا استفاده مي كند . اگر مي خواستيد علمي عمل كنيد بايد به جاي تنبيه و تطميع از روش تاديب استفاده مي كرديد . تاديبي كه به معناي ادب كردن ،‌به معناي آموزش دادن ،‌به معناي انديشه ها را بارور كردن ، به معناي رشد دادن و بالنده كردن فهم و شعور افراد ، است .
    آقاي خامنه اي ؛ من با عملكرد شما مخالفم چون فكر مي كنم با به بند كشيدن روزنامه نگاران و بستن چشم خبرنگاران به روي آنچه در جامعه مي گذرد و به اين بهانه كه سياه نمايي نشود ، دزدان ،‌شيادان ، دروغگويان ، دغلكاران ، سوء استفاده گران و خلاصه همه لشكر شيطان را به سايه امن برده و آنها بي دغدغه از برملا شدن افكار و كردار پليدشان آنچه مي خواهند مي كنند و همه ي سياهكاري هايشان ناگفته و ناديده مي ماند. شما چشمان جامعه را كور كرديد تا زشتكاران بتوانند رشد كنند و با ناآرام كردن مردم ، خود در آرامش زندگي نمايند .
    آقاي خامنه اي من با افكار شما مخالفم چون فكر مي كنم كه شماو همفكرانتان حفظ نظام را مهم ترين وظيفه خود مي دانيد نه حفظ انسانيت را ، نه حفظ كشور را ، نه حفظ جان انسان ها را . فكر مي كنم كه فكر مي كنيد اگر ايران ،‌ ايراني ها و مهم تر از هردو ،‌ اخلاق، در اثر ندانم كاري دولتمردان نابود شود بهتر است تا اين كه حسن نصرالله بازي را ببازد و يا اسد بركنار گردد .
    آقاي خامنه اي ؛ من با شما مخالفم چون هرچه فكر كردم ، خسارتي از جانب اسراييل براي ايران نديدم كه ارزش اين همه هزينه كردن را داشته باشد . اگر اسراييل مشكلي را ايجاد كرده در رابطه با ايران نيست ، ‌مشكلي است مربوط به جهان عرب و دايه دلسوزتر ازمادرشدن نشان از انديشه اي متعصبانه يا مغرضانه دارد و كسي كه تفكرش تحت تاثير تعصب يا غرض است شايسته مخالفت است .
    آقاي خامنه اي ؛ من سخن زنده ياد ، گاندي را بسيار بيشتر دوست دارم تا سخن شما و شادروان خميني را . گاندي مي گويد :‌ من آن انديشه اي را كه سبب پيشرفت من يا كشورم نشود به دور مي اندازم » ‌و شما با اين كه در سي و اندي سالي كه برانقلاب اسلامي گذشت ديديد كه جز فقر و رنج و ناكامي و بدنامي چيزي نصيب اين ملت نشد و با اين كه ديديد در اين سال ها حتي يك روز ، بله ، حتي يك روز ، فرياد مرگ براين ومرگ برآن ، از فضاي اين كشور رخت برنبست و دست پروردگان اين نظام فكري ، خشونت و سوء استفاده از اعتماد ملت را به حد اعلاي آن در تاريخ ايران رساندند ؛ بازهم در موضع خود پافشرديد و با پول اين مردمي كه كاغذ براي مدارسشان ندارند ، پوسترهاي تبليغاتي ساختيد و عكس خود را بردر و ديوار آويختيد ، و صد ها هزار عمله ي دين را حقوق داديد و هزاران نفر را درشعب تبليغات اسلامي تغذيه نموديد و ميليارد ها ثروت اين مردم را خرج مشتي جنگ افروز در خارج از كشور كرديد و با اين كار ؛ در داخل كشور ، زنان و دختراني را كه بالاجبار تن به هركاري مي دادند و مرداني كه در اثر نبودن كار بناچار به دزدي و قاچاق روي آوردند بدنام كرديد و در خارج ، از ايراني ِ صلح طلب چهره اي تروريست ساختيد . دائم برطبل جنگ كوفتيد و هر روز و در هر سخنراني از دشمني و دشمنان ياد كرديد ، بي اين كه دمي با خود بينديشيد كه دشمنان حقيقي اين كشور امريكا و انگليس و امثالهم نيستند . همان هايي هستند كه برگرد شما حلقه زده اند و ميليارد ميليارد مي خورند و مي چاپند و اخبار غلط به شما مي دهند و مي گويند كه اكثريت مردم با شماهستند و مي ترسند راي گيري علني برپا شود تا معلوم گردد كه آن اكثريت ، مخالف نظر شما و آنهايند ، كه مشتي را از خروار ديديد .
    آقاي خامنه اي ؛ من مخالف افكار شما هستم چون شما نقش يك پدر را در برابر ملت بازي نكرديد و عالمي شيعه بوديد نه يك بي طرف . از جمله فرامين دهگانه ي فرع مذهب شما تولي و تبري است و شما نيك مي دانيد كه تبري يعني بيزاري و دوري جستن از كساني كه براي ائمه ي شيعه قدر و منزلتي نمي شناسند . شما يا بايد يك شيعه مومن باشيد و معتقد به تفكر شيعي ، كه در آنصورت بايد از غير شيعه بيزار باشيد يا بايد يك دو رو و دورنگ باشيد كه اگر چه معتقد به تبري است ، خود را بي طرف نشان مي دهد و به زباني ساده و صريح ، ديگران را مي فريبيد و يا ، انساني آزاده ، كه به همه احترام بگذارد و انسانيت را بزرگ بشمارد و هر تفكر و مذهب و مسلكي را ، مادام كه از بخش غيرانساني و خود خواهانه ي ايدئولوژي اش استفاده نكرده محترم بدارد .
    آقاي خامنه اي ؛ من با شما مخالفم چون ، يك آزاده نبوديد. شما عبا بردوش انداختيد و عمامه برسرنهاديد و اعمال مذهبي و هزينه هاي بسياري براي ترويج مذهب خود كرديد و چون نوبت ديگران شد ، نه اين كه نكرديد بلكه ، عمله تحت امرتان ، در بيدادگاه هايشان ، به نام تبليغ عليه دين و مذهب ،‌ بسياري را محكوم كردند و در بند نمودند بي آن كه دمي بينديشند كه ؛ چطور ما مجازيم ميلياردها بودجه ي اين مردم را صرف تبليغ دين خود بكنيم اما آنها مجاز نيستند با پول خود ،‌ افكار خويش را تبليغ نمايند .
    آقاي خامنه اي ؛ من با افكار شما مخالفم ؛ و اگر چه خود يك شيعه بودم ؛ و شيعه زاده هستم ، اما از روش شيعه پروري شما بيزارم و فكر مي كنم كه شما رهبر شيعيان هستيد و نه ايرانيان و اين بسيار برايم دردناك است . دردناك تر از همه تبيعض ها و ناعدالتي هايي كه برشمردم . شايد شما باور نكنيد، اما براي من ،‌ بي احترامي به يك لر ،‌ كرد ، ‌ترك ،‌ بلوچ ، يهودي ،‌ زرتشتي ، بهايي ، سني ، مسيحي، و يا هرقوم و اقليتي كه دراين كشور زندگي مي كند ، به مراتب سخت تر از هتاكي به خودم و خانواده ام است . من حاضرم كسي مرا و زن و فرزندم را به سخره بگيرد اما نسبت به اقليت ها بي ادبي نكند ، چون ، اين را اوج ناجوانمردي مي دانم كه اكثريت ، به اتكا توانايي بيشترش به اقليت به دليل داشتن ِ نيروي كمتر، بتازد و در حق آنها جفا كند . و به همين دليل مي گويم كه متاسفانه ، شما رهبر شيعيان ايرانيد . و آنهم نه همه ي شيعيان . بلكه گروهي كه شما را قبول دارند .
    آقاي خامنه اي ؛ به دلايلي كه گفتم ، ودلايل بسياري كه از گفتنش معذورم ، با شما مخالفم و آرزو مي كنم كه هرچه زودتر يا تغيير روش دهيد ؛ يا از رهبري كناره گيري كنيد ؛ و يا شما را از كار بركنار كنند . البته ، برخلاف خيلي ها كه درد ِ زخم هايي كه عملكرد شما برجانشان زده سبب شده تا آرزوي دادگاه رفتن و تقاص دادن شما را داشته باشند ،‌ من اگر چه زخم خورده ام ، اما آرزوي رنج براي هيچكس و ازجمله شما را ندارم چون ، معتقدم كه ما همه ساخته و پرداخته ي علل و عوامليم ؛ واگر علل و عوامل تغيير كند ما نيز تغيير خواهيم كرد و در غيراين صورت ، نه . و براي همين هم برايتان چه امروز كه برمسند قدرتيد و چه آن روزي كه انشاالله روش يا پست تان را ترك نماييد ، آرزوي شادي و شادكامي دارم .
    آقاي خامنه اي ؛ با اين كه مخالف سرسخت افكار شما هستم و هزار حرف در مخالفت با شما ، براي گفتن دارم ، اما وظيفه خود مي دانم كه براي آنچه اتفاق افتاد از شما تشكر كنم . نمي دانم ، مجبور بوديد ، تن به اين تغيير بدهيد تا عمر حكومتتان بيشتر شود يا عاملي سبب تغيير فكر شما شده است . فعلا ، مهم نيست علت چيست . مهم اين است كه اين فضا بوجود آمده است و اين تغيير شايسته ي تقدير است .
    فكر مي كنم ، ‌ملت از شما بسيار طلب كاراست چون ، در پست رهبري ، شرط پدري و بي طرفي را بجا نياورديد اما يك بدهكاري هم به شما دارد و آنهم تشكريست بابت انتخابات اخير.
    من به سهم خودم ، براي اين كار ازشما متشكرم .
    با آرزوي سلامت تن ، شادي جان ، فراخي و ژرفي انديشه ، براي همه ي خوبان و بدان روزگار .

    ———————–
    سلام دوست فهیم ودردمندم
    من شخصا ازطرف جناب خامنه ای ازشما سپاس مندم. شما با نگارش این نامه ی فهیمانه، شرط رفاقت را با ایشان بجای آورده اید. برخلاف کسانی که دراطراف ایشان حلقه بسته اند وهرگز لب به یک چنین فرمایشان گهرباری نمی گشایند. یا ازترس، یا ازجهل، یا بجهت ریاکاری وچاپلوسی. من بسهم خود ازشما واین نوشته ی باشکوهتان ازشما تشکرمی کنم. سپاس جناب خامنه ای نیز باشماست. قطعا. اگرکه ایشان به آنسوترازدوستان مدیحه سرای خویش نظرکنند.
    دست وقلم شما را می بوسم وبراین بوسه افتخارمی کنم.
    با احترام وادب

     
  46. نوری زاد عزیز
    شرمنده شدم . نمیخواستم شما را به زحمت بیاندازم. عزیز برادر کامنت من اگر آزار دهنده بود(که یقینا بود) چاپش نمیکردید کوتاهش میکردید یا چیزی به آن اضافه میکردید.

     
  47. محمد جان هنوز خیلی زوده واسه تشکر معلوم نیست چه خوابی دیدند که خاتمی رو نزاشتن ولی روحانی رو گذاشت

     
  48. سلام بر نوری زاد
    راستی یادتان رفت از رهبری برای حذف شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه تشکر نمائید. زیرا اهل سنت و سایر ادیان و مذاهب و حتی شیعیانی که باوری به ولی فقیه ندارند در این سی و پنج سال بسیار رنج دیده اند از این آرزوی مرگ کردنها و اظهار دوستیها!!!
    معنی دیگر این شعار می شود فقط درود بر خودمان و مرگ و نفرین بر تمامی دنیا!!!

     
  49. سلام
    مدتی است با خود می اندیشم با توجه به سوابقی که برایتان ساخته و پرداخته اند شما اکنون از کجا ارتزاق می کنید؟ و منبع درامدتان از کجاست؟ شما که اموالتان را ربوده اند اکنون چکونه روزگار می گذرانید؟ البته این ممکن است سوال خیلیهای دیگر هم باشد. این را پرسیدم چون میدانم به منابع قدرت و ثروت وصل نیستید.

    ————–

    سلام کنجکاو گرامی
    من شکرخدا کارمند بازنشسته ی وزارت جهاد کشاورزی (جهاد سازندگی سابق) هستم. همسرم هم بازنشسته ی اموزش وپرورش.
    با احترام

    .

     
  50. یک تشکر پیشکی هم از ایشان بکنید بابت اینکه انشااله لغت “دشمن” را از گفتار خود حذف کند و دروغ و دشنام را در همه موارد غدغن نماید. مطمنا با همین دو کار جزئی بسیاری از مسائل حل خواهد شد.

     
  51. این روزها اینترنت پر شده از تحلیل های منفی و دل سرد کن از این حضور هجده میلیونی. بهتر نیست از این شادی از این به زعم ما پیروزی مردم و به زعم شما پیروزی نظام بهره‌برداری درست‌تری در راه آرمان‌های مشترکمان کنیم؟ چرا شادمانی هجده میلیون نفر را با تحلیل‌هایی که مطمئنم خیلی از آن هجده میلیون نفر بلدند بهترش را بنویسند تلخ کنیم؟ ثمرة این تلخی چیست؟
    اساتید تحلیل، دست بردارید و به فکر هدایت این شور در مسیر آرمان‌های مشترکمان باشید. بله ما رای دادیم، شما رای ندادید و انتخابات را هو کردید، راهمان یکی نبود، اما آرمان ما یکی بود.
    از تمام دوستانی که تحلیل‌های منفی از این رخداد بزرگ می‌دهند، خواهش می کنم به شادی مردم احترام بگذراند. درصدی فکر کنند آن سی و شش میلیون نفر هم فهم و شعور داشته‌اند. این همه سوء تدبیر در به هدر دادن ظرفیت‌هایی که گران به دست آمده اند، چرا؟
    بهتر نیست، کمی به خرد جمعی احترام بگذاریم؟

     
  52. با سلام

    جناب نوري زاد . چون مراسم شکر گزاري و سپاس است . من از سايت تخصصي و بسيار خوب شما تشکر مي کنم
    از نظرات دوستان بسيار بهره بردم و خدا را شکر مي گويم که چنين مردم خوب و فرهيخته اي داريم.
    مطمئن باشيد با چنين مردمي ايراني خوش عاقبت خواهيم داشت.
    موفق و پيروز و پاينده باشيد.
    يا علي

     
  53. منم از ایشان تشکر میکنم
    فکر نمیکنم زیاد زنده بمانید تا گذشته رو جبران کنید. افسوس. (حداکثر تا شهریور)
    بهر حال الان مملکتو به مهره آمریکا سپردید دیگر جای نگرانی نیست.
    راستی فکر کرده ایید اگر قبل از انتخابات دار فانی را وداع میگفتید چه فاجعه ایی پیش می آمد ؟
    ولی دیگر به شما نیازی نیست . امواج الکترو مغناطیس متمرکز از یک هواپیمای نامریی رگهای باریک مغزو متلاشی میکنه . با پترن سکته مغزی فرقی نمیکنه.

    —————

    سینای گرامی
    با ادبیات بهتری اگرمی نوشتی مرا به عرق ریزان انتشاراین متن کوتاه گرفتارنمی کردی. دوست من مرگ هیچ کسی را آرزو مکن. شاید درباقی حیات او خیری ودرمرگش بلایی مستترباشد..
    با احترام.

     
  54. یک تشکر هم من از رهبر می کنم اگر تصمیم بیگیرد بعنوان اولین نفر در تاریخ داوطلبانه خود را به دادگاه حقوق بشر معرفی کند تا در موردش

    تصمیم بگیرند.

     
  55. دلم برای مردم ساده ایران زمین میسوزد. همین

     
  56. سلام
    شما در کجای دنیا سراغ دارید یک //// بیاید و قدرتش را واگذار کند مگر با زور و اجبار و البته مرگ
    در نمونه ایرانی هم متاسفانه پس از ۴ یا ۸ سال می فهمیم که ایشان (روحانی)هم کاری نتوانستند بکنند ویا بهتر بگوییم نخواستند بکنند و در هر صورت این مردم هستند که با امید بستن به چنین افرادی مجددا باید هزینه بپردازند

     
  57. با سلام خدمت آقای نوری‌زاد،

    من رأی ندادم چون به آقای روحانی شک دارم. فکر می‌کنم حداکثر تا ۲ ماه آینده معلوم میشود که آیا آقای روحانی واقعا اصلاح طلب است یا اینکه همه‌اش نمایشی جدید است از جانب رهبر. به هر حال روحانی فرصت زیادی ندارد و باید راستی‌ وعده‌های داده شده را اثبات کند.

     
  58. خامنه ای، تنهاترین ////،
    توسط امین موحدی

    خامنه‌ای در حالی‌ ضمن اعتراف به میزان تاثیر گزاری مخالفین نظام در تغییر وضعیت اسفناک کشور با به رسمیت شناختن آنها از آنها میخواهد که برای حفظ کشور (نه نظام)در انتخابات شرکت کنند که نه از تاک نشان مانده و نه از تاک نشان!

    چه اتفاقي افتاده که مردی که حتا به وابستگان درجه یک نظام نظیر هاشمی‌ رفسنجانی اعتماد نمیکند ، ناگهان به مخالفین نظام اعتماد پیدا کرده است؟

    خامنه‌ای آنچنان تنها مانده که به جرات میتوان به وی، لقب «تنهاترین ///» را داد و فیلم بلندی از زندگی‌ تراژیک وی ساخت .

    آنکه اساس و خیمه نظام جمهوری اسلامی را بر افراشت یعنی‌ هاشمی‌ رفسنجانی حتا برای کاندید شدن در انتخابات ،مورد اعتماد واقع نمی‌شود ،و قبل از آن کار به جایی‌ رسيده تا آن کسيکه به دستور خود وی ،منصوب ریاست جمهوری شده بود اکنون مغضوب وی است.

    //// به مصداق بیت :چو پرده دار به شمشیر میزند همه را، کسی‌ مقیم حریم حرم نخواهد ماند،در حرم خويش از تنهايي به خود مي پيچد و مينالد.
    تو گویی این //// فراموش شده ، بیم آن دارد که ////

    خامنه‌ای به درستی‌ از عاقبت کار خویش ترسیده است و این ترس وی بیهوده نیست ،آنانکه روزی وی را به مسند رهبری رسانیده و همواره مدافع وی بودند اکنون به دشمنان خطرناکی علیه وی تبدیل شده اند .
    تشکیل شورای مشورتی اصلاح طلبان، متشکل از خاتمی ،هاشمی‌ وبسياري ديگر از وابستگان نظام که اکنون مورد غضب خامنه اي واقع شده اند،آخرین زنگ خطری بود که ناگهان به گوش ////رسيد و آنجا بود که خامنه‌ای،عمق تنهايي خودرادريافت ودریافت که با رد صلاحیت هاشمی‌ رفسنجانی از کاندیداتوری ریاست جمهوری در واقع تشکیل شورای رهبری علیه خود را کلید زده است.

    و اینچنین است که ////، ناامید از دوستان سابق ،دست به دامان دشمنان خود گرديد که کشور در حال از دست رفتن است !تا دیروز جسم علیلی داشت که حاضر بود آنرا نيزدر راه اسلام فدا کند ،تا دیروز اسلام در خطر بود ،تا دیروز، نظام در خطر بود و اکنون این جسم علیل فریاد بر آورده که کشور در خطر است؟

    تا دیروز هرگونه اعتراض به خود را ،اعتراض به اسلام و نظام عنوان و مظلوم نمایی میکرد و اینک که کسی‌ را در میان حریم حرم خویش ،خریدار سخنانش نمی‌یابد و اصلا کسی‌ در این حرم باقی‌ نمانده است تاصدايش رابشنود، ناگهان سر از پنجره کاخ بیرون کرده و در ازدحام خالی‌ و سکوت قصر خویش بانگ میزند که کشور در خطر است! بانگی که غیر از خویش نه کسی‌ آنرا می‌شنود و نه کسی‌ حتا میخواهد آنرا بشنود.

    /////

     
  59. diduz dar esfahan charbaghbala lebas shakhsi ha chenan jave erabi dorst karde budand ke be har javani gir khafan midadand.

     
  60. با سلام و درود بر شما نوریزاد عزیز بنده اهواز هستم با اعلام پیروزی دکتر روحانی نمیدانی مردم خصوصا جوانان چه شادی راه انداختند با پارچه های سبز و بنفش ولی خدایی ته دلم ناراحت بودم گفتم خدا این مردم واقعا مستحق ظلم نیستند ایا اگر حاکمان همین رفتار را با مردم در سال88 میکردند ورایشان خوانده میشد ایا بهتر نبود یک عد ه ایی بیگناه داغدار شدند یه عده ایی از کشور فرار و اواره شدندیه عد ه تا همین الان زندانی و حبس و خانواد هایشان تحت فشاراخه چرا با ملتی که همیشه حماسه می افرینند اینگونه رفتار میکنند. البته با ید امیدوار باشیم که صدای ملت راشنیده باشند ودیگه برگردند به مردم احترام بگذارندواقعا کشور خصوصا این 8 ساله اسیب فراوان دیده البته انتظار معجزه نداریم ولی با همت مردان بزرگ که ایران دارد میشود اب ریخته را به جوی باز گرداند. انشالله

     
  61. سلام آقای نوری زاد،

    این اولین پیغامی هست که بعد از 4 سال خوندن مستمر مطالب شما، براتون میذارم.
    راستش، وقتی تو بعضی از سایت ها دیدم که از تو مصاحبه شما با دویچه وله، جمله «احیای مجدد مرده محتضر» و «راحت شدن خیال خامنه ای و سپاه برای 4 سال» رو تیتر کردن، یه کم حالم گرفته شد. خوب منم مثل همه اونایی که سال 88 رایشون دزدیده شد و برای پس گرفتنش هزینه دادن و بعد هم سرخورده شدن و عهد کردن که دیگه توی هیچ مضحکه انتخاباتی جمهوری اسلامی شرکت نکنن اما باز تو یکی دو روز مونده به انتخابات 92 من اصلاح طلب و مسالمت جوشون بهشون تلنگر زد و به خودشون گفتن با رای ندادن مگه چی درست میشه و چه راه دیگه ای برای پس گرفتن رایمون و زنده نگه داشتن یاد شهیدای سبزمون داریم تا هم مثل سوریه به جون خودمون نیفتیم هم اسیر دیکتاتوری مطلقه نباشیم، رفتم رای دادم؛ به اعتدال و امید! تا صبح بیدار موندیم و استرس کشیدیم و ذره ذره امید تو دلمون جوونه زد و وقتی که عمال دولت غصبی عاجزانه و ناگزیر به پیروزیمون اعتراف کردن دیگه تو پوستمون نمیگنجیدیم و رفتیم دوباره تو خیابونا تا بردی رو که 4 سال پیش باید جشن میگرفتیم و به خاک و خون کشیدنمون به جاش، با شادی و شور و شعار گرامی بداریم. شما هم که بودی مثل همیشه و دیدی. بله، شادی در دسترس هست و شاد بودن حق ما. خیلی آدم های منفعل و بی عمل و همیشه ناراضی هستن که غیر از منفی بافی و پوچ انگاری هنر دیگه ای ندارن. قبل از انتخابات و حین انتخابات و بعد از انتخابات فارغ از نتیجه و حال و خواست مردم فحش و بدوبیراه میدادن و میدن. اما شما که مبرایید از این جرگه. شما که در تاریک ترین روزهای این 4 سالی که گذشت با حرف های خوبتون به ما امید میدادید. شمایی که مثل ما از رهبر و سپاه و اطلاعات و ریز و درشت انحصارطلبان زورگوی بی انصاف آزرده شدید اما مشفقانه به آنها و به ما وعده اصلاح امور رو میدادید. شما که حرف دل میلیونها ایرانی رو میزدید و از خوندن حرفهاتون مو به تن ما سیخ میشد و بغض تو گلوی ما جمع میشد و در عین حال نفرت از دل ما رخت بر میبست و امید در خون ما جاری میشد…
    خوشحالم که بعد از خوندن تیترهای برداشت شده از صحبت های شما که بوی سرکوفت زدن به مایی رو میداد که دوباره با همه گلایه ها اومدیم و صندوق رای رو به عنوان بلندگوی مطالباتمون انتخاب کردیم و به رغم همه دلواپسی ها، فعلا به همین یه گام کوچک رو به جلو دلخوشیم، اومدم و به وبسایت شما سر زدم تا حقیقت رو از سرچشمه پی بگیرم. نامه تشکر شما رو خوندم و باز به دلم نشست. الحق که شما زبان حال و ناظر بیدار احوال اکثریت معتدل این جامعه هستید. ای کاش سردمداران این ملک چشم بینا و گوش شنوا و ذهن روشن و ضمیر آگاه شما رو داشتن؛ خوب ندارن، اما ای کاش حداقل شما و امثال شما رو به مشورت میگرفتن و از دریچه نگاه شما بر حال و روز این مردم نظاره میکردن و به اقتضای خواست اکثریت مملکت داری میکردن! به خداوندی خدا که این از هرچیز به خیر و صلاح دنیا و آخرت ما و اونها نزدیکتر بود…

    به امید روزهای روشنتر برای این مرز و بوم و به امید تحقق آرزوهای قشنگ شما در انتهای این نامه تشکر و البته به امید پس گرفتن اموال مصادره شده شما!

    برادر کوچک شما،
    امین.

     
  62. بنده هم شخصا از جناب باراک حسین اوباما تشکر می کنم که به درستی و درایت با تحریم های بموقع و کارساز این انتخابات را مهندسی کردند و اجازه ندادند که تندروها بالاتر از جایی که هستند بنشینند. خصوصا این تحریم آخری (تحریم ریال) که بعداز رد صلاحیت جناب رفسنجانی صورت گرفت ، خیلی خیلی موثر واقع گشت. امیدوارم که ایشان مسئله پررویی و زیاده طلبی و بالانشینی این اقایان را که به چیزی جز خداوندگاری در این جهان رضایت نمی دهند ، در نظر داشته و همراه مردم ایران همواره در صحنه حضور داشته بلکه پشتوانه ای باشند برای مطالبات تدریجی مردم ایران. این هم به نفع آمریکا و حل مسئله خاورمیانه است و هم بنفع ایران. من از روزی می ترسم که جناب اوباما یا رییس جمهوری بعدی آمریکا بر اثر بی درایتی و ندانمکاری گوش به حرف آدمهایی مثل نتن هاهو و نتوکانهای تندرو در آمریکا داده و با همکاری مجاهدین و کسانی مثل عباس فخرآور و یا شاه الهی های سابق و لاحق برنامه تجزیه ایران را جفت پرونده تجزیه خاورمیانه سازد و آنگاه کشورمان را در مسیری قرار دهند که امروز سوریه قرار دارد. این است که اگر در مجموع خواسته ها و مطالبات مردمی از رهبر خدایگان (به زبان دین مبین اسلام رهبر مشرک) خواسته شود بلکه فشار آورده شود قدری از آن مقام خداوندگاری (شرک) پایین آمده و همراه خواسته اکثریت مردم ایران از حمایت بشار اسد دست برداشته بلکه مسیر سیاستگذاری های ایران را از مسئله فلسطینی (فلسطینی که دارد بنوعی با اسراییل به صلح نزدیک می شوند) جدا سازد، همینطور در مورد مسئله هسته ای سعی شود هرچه زودتر (در عرض همین چند هفته) به هر صورت به توافق برسند آنگاه فکر کنم خطر تجزیه ایران از بغل گوشمان گذشته است.

     
  63. جناب آقای دکتر نوری زاد
    با تقدیم سلام و شایسته ترین احترامات
    یکی از کاربران محترم سایت بنام آقای خرد پژوه در دیدگاه شماره 25 ذیل مقاله “انتخابات بزرگترین آفت دموکراسی ” خطاب به جنابعالی و نویسنده مقاله مرقوم فرموده اند که :

    ( موضوع “مردمرایی” بسیار قابل تامل می باشد.
    پیشنهاد می گردد به بخش “انواع حکومت” در ویکیپدیای فارسی اضافه گردد).
    ضمن تشکر از تأیید و تشویق ایشان چون بنده اطلاعات فنی و اینترنتی متناسب با ویکی نویسی را ندارم ، چنانچه دوستانی با تجربه در این زمینه مایل به راهنمائی و همیاری باشند من در حد مسودّه نویسی در خدمت ایشان خواهم بود.

    باسپاس و تشکر از جنابعالی ، جناب خرد پژوه و همه کاربران محترم و فهیم سایت

    الف صیاد
    cyyaad@gmail.com

     
  64. درود به اقای نوری زاد عزیز
    من که رای ندادم ولی منهم میخواستم تشکر کنم از اقای خامنه ای که به خواسته های مردم گوش دادند هدف ما کاهش تفرقه است و ابادی کشورمان ایران اقای خامنه ای باید بداند که تنها راه داشتن حکومتی پایدار و قدرتمند، زانو زدن در برابر خواسته مردم است. ما شیعیان هیچ برتری به تمام دین ها نداریم ایران تنها به شیعیان خلاصه نمیشود باید برای ایران بهتر از تمام مردم ایران عم از شیعیان ،بهاییان، زرتشتیان،مسیحیان،کلیمیان ،باخدا ،بی خدا همه همه استفاده کنیم تا همه از اسمان ابی کشورمان لذت ببریم تشکر رهبر

     
  65. سلام آقای نوریزاد.

    مدت ها قبل، شعری برای شما ارسال کردم که لطف کردین و منتشرش کردین. باز هم شعری دارم که امیدوارم رسانه شما بتواند در صورت صلاحدید جنابعالی باعث خوانده شدن آن شود. به جرس و کلمه و خودنویس و کلا خارجی ها اطمینانی ندارم. متشکرم.
    به چه می اندیشی؟ که شب از نیمه گذضت؟
    آفتاب است سحر، میهمان این دشت؟

    دل به صندوق نبند، ریشخندی است بلند
    زلف بر بادمده، به رخ دیو مخند.

    رای من در بند و میر مردان در حصر
    دوستانم در خاک، دشمنانم در قصر

    رد سرخ سیلی، تا قیامت بر جاست
    خون سرخ سهراب، داغ سبز دلهاست

    دادگاه و تبعید، ضجه در کهریزک
    شیشه نوشابه، نچشیدی بی شک

    اسم ها کوتاه اند، دست نامرد بلند
    حکم ها بی تردید، مردهایی دربند

    در شب پیروزی، ماسک ها بر صورت؟
    کو کمی آزادی؟ کو کمی امنیت؟

    آرزوها خوابند، خواب ها در حسرت
    در پس هر لبخند، مانده کوهی نفرت

    نرود از یادت، مشق سبز آخر
    خانه دوست کجاست؟ انتهای اختر
    26/3/92

     
  66. سلام استاد امیدوارم شادسلامت باشید و قلم سبزتون و صدای رسای شما فانوس راه ما باشه…میر حسین رایتپس گرفتیم جمله ای تا عمق سینه ی من شکافت واشک روچشمان من جاری کرد.ای کاش تو شادی این مردم تو سری خورده و تارو مار شده بودن.کاش همه ی اونایی که تو روزهای سخت با ما بودن و الان تو زندانند توشادی دیشب ما بودن…دیشب پهنای صورتم پر ازاشک بود و دلم ازغریبی دوستان در بندمون خون.هر صدایی که بلندمیشد در عین خوشحالی گریهکردم خوشحال از زنده بودن راهمون و گریان از جای خالی دوستان شهید و در بندمون…ما هنوز بیشماریم بیشمار مثل قطره های دریا

     
  67. فقط خواستم تشکر کنم

    سلام آقای نوری زاد،

    امیدوارم حال خودتان و خانواده ی محترم خوب باشد.

    در این روزگاران که هیاهو و غوغا و دروغ زیر و روی جامعه ی ما را به هم دوخته و مردم به حب نان و جان و به بهانه و سراب دموکراسی به طرفداری از ظالم برخواسته اند، مطالب و مصاحبه های شما خون تازه ای در ذهن جوانانی مثل من که مشتاق صداقت و در جستجوی حق هستند جاری می کند. دوستتان داریم و هر بار مشتاق شنیدن نظرات کاوه وارتان هستیم. من از بت ساختن اکراه دارم و این مطلب را هم برای بت ساختن از شما نمی نویسم، فقط می نویسم که بگویم ذهن حقیقت از حضور شما خالی نیست. لحظاتی هست که هر فردی به دور از غوغا و شور دروغین جامعه اش می داند که حقایقی که شما و متفکرانی مانند شما بیان می کنند غوغا و شور اصلی اوست. خداوند شما را حفظ کند و انسان های بیشتری مانند شما را به این تاریخ و جغرافیای ظلم خیز عطا نماید.

    شاد و سرافراز باشید
    الهام

     
  68. با عرض سلام
    وبرادر عزیم از شما ما مردم ایران ماتشکر می کنیم که نوشته هایتان در این چهار سال پناهکاهی بود برای تک تک ما از شما تشکر می کنیم که با شجاعت بی نظیر روشنگزی نمودید برادر عزیزم هر بار که از محل کار به منزل بر می گشتم یا ازحزاست یا از حفاظت اطلاعات برای پاسخ دادن به سوالات تکراری ونوشتن تعهد نامه این نوشته های شما بود که مرا آرام می کرد زمانی که به من تهمت زدند که نعوذ بالله به امام حسین توهین کردید ومن می گفتم چگونه ممگن است در حالی که نام فرزندم حسین است؟ این مناجاتهای شما در زندان بود که با آن اشک میریختم وتسکین می یافتم آری تاریخ نظیر شما را کم به خود دیده است من به عنوان خواهر شما از شم با تمام وجودم تشکر می کنم با نام های مختلف دربرای شما درددل می کردم باز هم دوست دارم اگر دیداری داشتید مرا نیز دعوت کنید گر چه در کردستان دهه هفتاد شما را از دور دیدهام و زمانی که برای ساخت فیلمی در دهه یشتاد به کرمانشاه آمده بودید همسرم با شما ارتباط داشت به هر حال شما نیز در تاریخ ایران خوب درخشیدید .

     
  69. جناب نوری زاد
    جسارتا من تشکر نمی کنم. چون ایشان نه از سر رضایت بلکه از ترس بود که نهایتا تسلیم اراده مردمی شدند. البته اگر مواردی که شما پیشاپیش از ایشان تشکر کرده اید مانند کاهش اختیاراتشان را عملی کنند بنده هم از ایشان تشکر خواهم کرد و حتی پا را فراتر خواهم گذارد و خواهم گفت که نامشان در زمره مصلحین تاریخ ایران زمین قرار خواهد گرفت. به گمانم در پایان عمر نام نیک بهترین تحفه ای باشد که آدمی به سرای باقی خواهد برد.

     
  70. باسلام
    نوری زاد عزیز همه ما از رهبری تشکر میکنیم که صدای بحق مردم ایران راشنیدند وبه آن احترام گذاشتند .
    شما میدانید که من به شما نامه دادم که اگر شما اعلام کنید من نیز حاضرم زندانها راپر کنیم وخودم نیز اعلام آمادگی کردم.
    شکر خدا را که در این انتخابات مردم سخن خودرا بصورت دمکراتیک اعلام کردند .
    بنظر این بنده کمترین بیایم مروری بر گذشته کنیم ودوباره مرتکب اشتباه نشویم ، مانباید به یکباره همه مخالفان را از دم تیغ بگذرانیم بلکه به مخالف خویش نیز فرصت ابراز عقیده وهمراهی بدهیم ، مااگر شب اول انقلاب حکم اعدام را برمیداشتیم وهمه بقول شما طاغوتیان را بادادگاههای انقلابی اعدام نمیکردیم ، الان نتیجه این انقلاب بسیار متفاوت تر ازاین بود ، بیاییم از رهبر تقاضا کنیم که خشونت را از قوانین ما بردارد ،بیاییم از رهبر ورییس جمهور منتخب تقاضا کنیم که به تمامی مسئولان اعلام کنند که مسائل و مشکلات جامعه را توسط خود مردم حل کنند ومردم را جزیی از حکومت بحساب آورند واعتماد را دوباره به آغوش جامعه برگردانند .
    نوری زاد عزیز من یک فرد عادی هستم که بخاطر یک اشتباه شخصی حکومت با من کاری کرد که الان با حدود پنجاه سال سن سردر گمم ونان شب خودرا بزور پیدا میکنم ، حاضرم گرسنه باشم بشرط آنکه قوانین خشن از قانون اساسی ما برداشته شود اگر کسی مجرم بود حتی قاتل اعدام نشود ، سنگسار ، یکی از احکام الهی است بحثی نیست ولی علت کسی که مرتکب این جرم میشود چیست آیا تمامی ریشه های جرم خیز این مورد را بررسی وریشه یابی کرده ایم که حالا سنگسار کنیم.
    بیاییم کسانی که خطا کرده اند را به اشد مجازات محکوم نکنیم ، بیاییم سوره های مکی اسلام را بیشتر مورد توجه قرار دهیم ، بیاییم تمام ادیان را در تمامی ارکان نظام بپذیریم ، بیاییم بدنبال از بین بردن زندانها باشیم .
    بیاییم ایرانی باشیم در لوای اسلام ، فرهنگ ما ریشه دارتر از این هاست .
    از رهبری بخواهیم که به مسئولان عذر خواهی را بیاموزد.
    در پایان از رهبری تشکر میکنم که نظارت کامل بر انتخابات 24خرداد 92 داشته اند از رای مردم پاسداری نمودند.
    به امید روزی که همه مردم ما فقط شاد باشند. آمین

     
  71. من دلم براي رهبر ميسوزد. آنقدر مردم را از خود دور ميبيند كه براي آنكه مردم را وا دارد به شخصي راي دهند كافي است وانمود كند كه نظرش با شخص ديگريست. اگر چه اين كار اين بار او را به هدفش رساند ولي براي يك رهبر حس ناخوشايندي بايد باشد و مرا ياد پسر ملا نصرالدين مي اندازد كه هر چه پدرش مي گفت بر عكسش را مي كرد و ملا نصرالدين دستش آمده بود و شروع كرد به بر عكس گفتن و پسر اينبار اطاعت كرد و بارشان افتاد توي رود خونه. . اگر مردم هم به جليلي رأي داده بودند بار نظام مي افتاد توي رودخونه!

     
  72. تشکر میکنم اگر از قدرت بدون هیچ چشم داشتی کنار برود…اما الان زوده …شاید بخواهند 4 سال وقت بخرند…

     
  73. یک آخوند خوب یک آخوند مرده است حتی اگر حسن روحانی باشد!
    ————–

    دوست من اینگونه که شما نسخه می پیچید باید به سایرصنوف نیز به همین دیده نگریست. درمیان روحانیان، انسانهای فاضل ونیالوده فراوانند. والبته آلودگان فراوان ترند. بیاموزیم که برمردمان بصورت کلی خط نکشیم. هرکه هستند.
    با احترام

    .

     
  74. سلام استاد گرانقدرم جناب نوری زاد

    خواستم بدانم که بعد از خداوند که امید همه ای ما است می توان امیدی به اقای روحانی داشت .لطفا جواب را با دلیل بیان کنید .باتشکر

    —————-

    سلام دوست من
    اقای روحانی شاید آخرین فرصت نظام باشد. این را حاکمان نیز دریافته اند. مهم این که خود آقای روحانی نیز می دانند که برای اجابت خواسته های مردم چه افقی پیش روی دارند. نباید عجول بود. باید قدم به قدم همراهی کرد. باید تقاضا ها را تکرارکرد. باید به دولت آتی فرصت داد. خرابی بسیاراست دوست من. یک نگاهی به قدوبالای احمدی نژاد بیندازید ببینید چه بلایی سرکشورآورده. آقای روحانی بسیارباید کارکند تا به نقطه ی صفربرسد.
    با احترام

    .

     
  75. بوسنی هرزگوین

    این پافشاری رو اموالت منو کشته
    منم همینطورمرسی

     
  76. بله نوری زاد عزیز کاردرست همین است. باید تشکرکرد. شما به نمایندگی ازما تشکرکردی با وجود این که شاید خیلی ازما این تشکر را ضروری ندانند. بگویند ما حالا حالاها طلبکاریم. نوری زاد این تشکر بخاطر خیلی چیزها ارزشمنداست. رهبرباید بداند که مردم اگر خوبی ببینند همان خوبی را صدبرابر با خوبی جواب می دهند. من با تشکرشما همراهم اگرچه خودم زخمی این نظامم. من با تشکرشما همراهم اگرچه یکی ازپسرانم توسط همین رژیم یک چشمش را سال 88 ازدست داده افتاده گوشه خانه. من هم مثل شما خیلی دلم گرفته اما با تشکرشما همراهی می کنم. من هم مثل شما فکرمی کنم باید هم کوتاه نیامد وخواسته های خود را با شهامت مطرح کرد وهم درجای خودش تشکرکرد. اعتدال یعنی همین. درود به شما

     

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نمیشود.

 سقف 5000 کاراکتر

Optionally add an image (JPEG only)

79 queries in 1202 seconds.