وقتی ارگان امنیتی خبرگزاری فارس دست به جعل بیانیّه میزند، مجبور است به حقایقی از اوضاع نا بسامان کشور که نتیجۀ بلاهت دستگاههای حکومتی و تبلیغاتی آن است نیز اعتراف کند . حجم این تباهکاری ها آن قدر گسترده، بارز و ورد زبان جامعه است که نوشتن متنی برای بیانیّه سازی تعیین کاندیدای جبهۀ اصلاح طلبان به سادگی ممکن میباشد. جهت نمونه به این قسمت از خبر سازی فوق که اعتراف ضمنی به رفتار غیر قانوتی و نا بخردانه حکومت در قبال اصلاح طلبان و جنبش سبز است توجه فرمایید.
(متاسفانه هم اکنون دو جریان افراطی، مخالف حضور فعال اصلاحطلبان در عرصه انتخابات هستند و علیرغم آنکه در موضعگیریها، به ظاهر در مقابل هم قرار دارند اما عملا یک هدف را پیگیری میکنند که همان مایوس کردن تودههای عظیم مردم از شرکت در انتخابات و کاهش ضریب امنیت ملی کشور است؛ یک سر این جریانات افراطی، گروهها و اشخاصی هستند که اصلاحطلبان را یکسره فتنهگر میدانند و با قرار دادن اصلاحطلبان در زمره فتنهگران و با انواع تهمتها و بداخلاقیها و تندخوییها و اتهامزنیها تلاش میکنند هیچ مرزی بین اصلاحطلبی و براندازی نظام قائل نبوده و آنان را از حق قانونی و بدیهی شرکت در انتخابات و به تبع آن حق حیات سیاسی محروم کنند در حالی که ناگفته پیداست که هیچ کس شرعا و قانونا حق ندارد واجدان شرایط قانونی را بدون محکومیت قضایی و صرفا با اتهامزنی از حق انتخاب شدن محروم کند.)
یا در این قسمت که خبر گزاری مذکور اوضاع وخیم و بحرانی کشور در شرایط کنونی را تا حدودی تصویر نموده است:
“البته سر دیگر این جریانات افراطی، گروههایی هستند که بدون تحلیل جامع از شرایط فعلی کشور همچنان بر طبل تحریم انتخابات می کوبند و با تعیین تکلیف برای مردم اصلاحطلب، تلاش میکنند مردم فهیم و سرافراز ایران را در تعیین سرنوشت تنها گذاشته و شانس حضور در عرصه سیاسی را به رقیب واگذار کنند؛ این عده یا سادهانگارانه یا غیرمتعهدانه باید بدانند در شرایط کنونی که از یک سو تحریمهای بینالمللی بر ضد جمهوری اسلامی ایران شدت یافته و از سوی دیگر گرانی و تورم افسارگسیخته و بیکاری جوانان و فشارهای اقتصادی بر مردم به طور بیسابقهای افزایش یافته است قطعا خالی کردن میدان و تائید وضعیت کنونی روند اجرایی و سپردن سرنوشت کشور به دست همان گروهها و افرادی که شرایط جاری کشور حاصل عملکرد و سیطره آنها بر دستگاههای اجرایی است و چنین اقدامی نوعی پشت کردن به تودههای مردم است.”
در این بیانیه ولایت مدار که طبیعتاً نامی از منبع و محل انتشار آن وجود ندارد ، دستگاه حکومتی اهداف ذیل را تعقیب میکند.
!- همه مشکلات مملکتی را ناشی از روی کار آمدن دولتهای نهم و دهم احمدی نژاد معرفی نماید ، بی آنکه اعتراف کند که چه کسانی نظیر شخص رهبری ، تلویزیون ضرغامی ، همین خبر گزاری و وب سایتهای زنجیره ای حکومت ، با معرفی احمدی نژاد به عنوان نزدیکترین سلیقه فکری به رهبر ، معجزۀ هزارۀ سوم تالی مصدق ، و دهها عنوان و القاب مسخره دیگر با تقلب در دور اول انتخاب ریاست جمهوری و انجام کودتا در دور دوم چنین موجودی را به کشور تحمیل نمودند که مانند ارّه به حلق نظام فرو رفته است.
2 – در حالیکه هیچ کدام از شرایط اعلام شده احزاب و تشکلهای جبهۀ مشارکت و مجموعۀ اصلاح طلبان برآورده نشده این باصطلاح بیانیه از قول ( جبهۀ اصلاح طلبان) که عنوانی ساختگی است پیش آگهی ورود اصلاح طلبان بدلی را اعلام میکند. در حالیکه احزاب اصلاح طلب و جنبش سبز پایگاههای خبری خود را دارند و موضع همه آنها تا کنون بر عدم معرفی و یا تأیید داوطلب برای انتخابات خرداد 92 بوده است.
3 – مهمترین موضوعی که در این خبر بافی مدنظر بوده چشم بستن یا بی اهمیت جلوه دادن راهکار های پیشنهادی و اصلی اصلاح طلبان برای خروج از بحران مشروعیت و مقابله با نظارت استصوابی و تحمیل نامزد در تمام انتخابات است. به این قسمت از بیانیه خبر گزاری توجه فرمایید که میگوید:
(هر حزب و یا جریان سیاسی اعم از اصلاحطلب و اصولگرا در قبال انتخابات ممکن است رویکردهایی شامل تحریم، عدم مشارکت، سکوت، مشارکت بدون کاندیدا و یا مشارکت فعال همراه با معرفی کاندیدا را اتخاذ نماید.)
چنانکه ملاحظه نمودید ارگان خبری حکومت با برشمردن راهکارهای ممکن برای جریانات سیاسی حتی با استقبال از تحریم انتخابات بعنوان یک روش قابل قبول از سوی احزاب اصلاح طلب و یا اصول گرا ، به مطالبات ملی و راهکار های اصلی اعلام شدۀ احزاب و شخصیتهای جبهۀ مشارکت و جنبش سبز در مقابله با انتخابات فرمایشی و نظارت استصوابی کوچکترین اشاره ای نداشته است در حالیکه همه راه حل های اشاره شده در فوق تا کنون در تغییر فضای خفقان سیاسی و حکومت نظامی پلیسی در سایه نظارت استصوابی و انتخابات نمایشی نتوانسته اند اندک تأثیری هم داشته باشند.
راه حلهایی مانند نظارت کشورهای غیر متعهد یا جامعه کشورهای اسلامی یا نظارت متقابل اعضای کنفرانس بین المجالس بین کشورهای عضو بر روند انتخابات ، یا راه حل حقوقی نظارت متقابل و جمعی کشورهای همسایه در انتخابات هر کشور ،که برای اطمینان از تحکیم زیر بنای روابط حسن همجواری است و تا کنون رسماً مطرح نشده، در کنار برسمیت شناختن حقوق احزاب و تشکلها ، میتوانستند و هنوز هم میتوانند جلوی ضررهای بیشتر را بگیرند.
جبهۀ مشارکت پس از نا امیدی از تمام رویکرد های قانونی در مقابل حاکمیت، و از اواخر سال 86 با الهام گرفتن از درون جامعه به راهکار (حضور فعال و معترضانه در تمام انتخابات) که میتواند مورد استفاده تمام جناحهای سیاسی قرار گیرد روی آورده اند .
این روش عامل هژمونی در جامعه سیاسی را برای همیشه از بین میبرد و به رشد متوازن کشور در تمام زمینه ها منجر خواهد شد. اثر این تصمیم گیری چنان قاطع بود که حکومت برای مبارزه با آن راههای مختلفی از جمله در مرحلۀ اخیر تن دادن به تحریم و در مراحل مختلف قبلی راه حلهای دیگری نظیر تعلیق انتخابات شوراها و تجمیع ان با انتخابات خبرگان ، نشان دادن مقطعی سعه صدر و فضای آزاد و سپس انجام کودتای از پیش طراحی شده در انتخابات ریاست جمهوری 88، طرح انتصاب رئیس جمهور توسط مجلس و نهایتاً تغییر کلی قانون انتخابات افتاد. از نتایج دیگر تصمیم مشارکت معترضانه، اقدام حکومت به شانتاژ خبری و صدور بخشنامه ای بود که در سال 90 به بهانه تعیین مصادیق مجرمانه تحریم انتخابات در حقیقت ضمن تأکید برحضور ارگانهای حکومتی و بسیج و سپاه ، مخالفین را به تحریم انتخابات تحریص مینمود تا دست باز تری در برگزاری انتخابات مینی مال داشته باشد.
ولی این بار در خبر سازی فوق تحریم انتخابات را یک رویکرد معقول میداند که حتی میتواند مورد استفاده جناحهای تمامیت خواه واقع شود. این یعنی اعتراف ضمنی خبرگزاری به اینکه تعیین مصادیق مجرمانه تحریم انتخابات از اول هم حرف مفت بوده است که در زمان خود به آن اعتراض شد(لینک).
در این مقاله در پاسخ به ادعای واهی خود محوربودن اصلاح طلبان و “مخالفتهای درد سر ساز” آنان با اصلاح طلبان بدلی که در سایت گویا هم منتشر شده اند، توضیح بیشتری در مورد سوابق رسیدن به تصمیم “حضور معترضانه” از سوی شخصیتهای سیاسی و احزاب اصلاح طلب و جنبش سبز در تمام انتخابات داده شده است.
الف – صیاد
رای باطله که همون شرکت در انتصابات و شلوغ شدن صف رای گیری و نشون دادن آحاد!!! ملت تو کادر بسته!!! تلویزیونه!
دو حالت داره: جناب کوروش جنابعالی یا واقعا آگاهی و اطلاعاتت تو این زمینه محدوده یا به احتمال قویتر از سربازان گمنام امام زمان; آیت الله خامنه ای هستی که میخای با سمپاشی نظرات مخالف نظام، مردم رو از برداشت درست عقاید همدیگه گمراه کنی که باید بگم موفق نمیشی.
تحریم 100 درصد انتصابات یعنی به هیچ نوعی در این کار شرکت نکنیم که شامل : نرفتن پای صندوق و ندادن رای سفید، رای بی ربط و کلا رای باطله – مهر نزدن شناسنامه ( باور کنید به هیچ وجه این مهر در زندگی شما مهم نخواهد بود، روزی هر کس نزد خداست) – نرفتن به خیابان ها و ماندن در خانه در زمان برگزاری انتصابات; چون حکومت برای نشان دادن حضور مردم حتی گاهی از رهگذران در کوچه و خیابان نیز فیلم برداری می کند و به نفع خود سوء استفاده می کند و ماندن در خانه می تواند حکومت را دلسرد کند – حتی صحبت کردن در مورد نامزدها، چگونگی برگزاری و کلن صحبت در مورد انتخابات میتواند تنور انتصابات را گرم کند و حکومت را به اهداف غیر انسانی و ضد مردمی خود نزدیک کند!
امیدوارم روزی ایران از شر جاهلان و خودکامگان نجات یابد. آمین
زنده باد ایرانی، پاینده باد ایران، جانم فدای مردم
۱- تحریم ۱۰۰ درصدی امری محال است مسلما همیشه درصدی شرکت خواهند کرد .
۲-بنظر من نتیجه رای باطله حد اکثری و تحریم حد اکثری یکی است و هر دو نه به حاکمیت است .
۳- مهمترین کار هماهنگی هر چه بیشتر معترضان با هم جهت رساندن یک صدای واحد است ، هر چه منظمتر و بلندتر بهتر.
کاملن موافق با نظر اهورا.
رژیم //// حاکم سعی میکند با هر شگردی مردم را فقط در صف رأی گیری انتصابات قرار دهد، آنها با رأی مردم کاری ندارند!
تحریم 100% انتصابات = مقابله با رژیم ////
آقاي نوريزاد وقتي دم و دستگاه خامنه (بيت) به حداد عادل پيشنهاد ميكند كه كانديد رئيس جمهوري بشود يعني منتصب بعدي هم مشخص شده .بقيه نمايش همه مايه انبساط خاطر آقا
ما مردم برويم صف بكشيم درست مانند گوسفندان تا سياه لشكر نمايش آنها شويم براي فيلم برداري و قال وقيل دمكراسي
استاد و تئورسين اين آقا خامنه اي آن مصباح يزدي است كه بلكل ما ملت را فاقد شعور ميخواند و منتصب خامنه اي را منتصب خدا
لطفاٌ شما برادر به شعور ما توهين نكن
آقای صیاد:
اولا_ _ _ الان کیو میخواید جایگزین خاتمی کنید؟؟ قالیبافو..!!؟
دوما_ _ _ کی گفته اگه آرای باطله زیاد باشه حکومت اینو اعلام میکنه؟!؟!
سوما_ _ _ تا کی کسانی مثل شما میخوان فکر کنن که دارن تو سوئیس یا آمریکا زندگی میکنن که همه چی با روال قانونی و منطقی پیش بره؟؟نمیخواین باور کنین که این حکومت در راه اهداف و افکارش از هیچ قانون شکنی و روال شکنی ترس نداره؟؟
دوستان ارجمند با تشکر از کامنتهای شما ، با شرکت در انتخابات، یا به داوطلب مورد اطمینان خویش رأی میدهید یا با رأی باطله به رفتار حکومت و نظارت استصوابی او اعتراض میکنید.
حاکمیت هم یا باید مانند سال 76 و انتخاب آقای خاتمی علی رغم میل باطنی خود، نامزد مورد تأیید اکثریت را قبول کند. یا اگر تعداد رأیهای اعتراضی ( باطله)در اکثریت بود انتخابات را باطل اعلام و بازی انتخابات را ازنو شروع نماید ، یا اینکه مانند سال 88 بر علیه رأی مردم تقلب و کودتا نماید و احمدی نژاد دیگری را بزاید که یک دفعه مزه آن را چشیده و برای هفت پشتش کافی است. آنها که شعر تحریم صد در صدی یا بر اندازی حکومت ولایت مطلقه بدون توسل به اجنبی، یا انقلاب مثل لیبی سوریه و حتی مصر را میخوانند باید در سلامت عقل خود شک کنند. به آنها فرصت ندهید تا وقت شما را تلف کنند. حکومت باطناً بعضی از القائات این چنینی را برای ایجاد تفرقه در بین معترضین به خود دامن میزند.
یعنی چی آقای نوری زاد!!؟ تو این مقاله دارین مردم رو به استراتژی حضور معترضانه در انتخابات پیش رو تشویق میکنین؟؟! واقعا به نیت شما شک میکنم.. پیشنهاد میکنم قسمتهایی از کتاب کسوف منتشر شده ازبیت آقای منتظری رو که فرق دید گاه آقایان خمینی و منتظری رو در برخورد با جناحهای سیاسی بیان میکنه بخونید.تنها راه به آزادی رسیدن ایرانیان خارج شدن از دور و تسلسلیه که خود حکومت برنامه ریزی میکنه و به اصطلاح روشنفکران ما از اون آگاه نیستن.البته طرفدار منزوی شدن نیستم.ولی باید خیلی آگاهانه تر تصمیم گرفت.
آقای اهورا
شماچطور باور میکنید که تحریم صد در صد ممکن است؟ رژیم با توجه به رأی دهندگان موظفی که در اختیاردارد میتواند در غیبت تحریمیون، میزان را رأی جیره خواران خود قرار داده انتخابات را بدون تنش و طبق مرّ قانون! بدون نیاز به دستکاری نتایج (که معمولاً در شرایط دوقطبی بودن انتخابات بدان مبادرت میکند) برگزار، و نتایج را اعلام نماید . این روش مورد توافق هر دو جناح دولت و حکومت که از یک قطباند میباشد، ولی هر کدام نگران و مواظب است که آن دیگری به نتیجه آراء دست برد نزند. در این صورت بعد از واقعه و انجام انتخاباتی که اگر چه در مرحله مقدماتی آن و بر رسی صلاحیتها خیانت و تقلب شده ولی در مرحله اجرایی وشمارش آرا تقلبی نمیشود، غائله فیصله می یابد . پس از آن عملیا ت چند منظوره جنگ جناحهای حکومتی و طرح انتصاب رییس جمهور جدید توسط مجلس و باقی قضایا شروع میشود….در سناریو ی تحریم چون حوزه ها خلوت و رأی دهندگان کم تعداد هستند با تهیه فیلم از زاویه بسته و انجام مصاحبه در چند محل رأی گیری که آنرا با بسیجیان و رأی دهندگان وظیفه بگیر پرَکرده باشند یا استفاده از فیلمهای آرشیوی و موجود مشکل حکومت بروال سابق حل میشود.
در مورد سوء استفاده مشروعیتی حکومت ازمشارکت معترضانه، که بعضی ابراز نگرانی نموده اند، چیزی بنام اعتبار قانونی حکومت که ضمانت اجرا هم داشته باشد وجود ندارد که حاکمیت بخواهد نگران اعتبار قانونی خود باشد و بدان بها دهد و اصولاً شما در مقابل یک حکومت نامشروع چه کاری میتوانید انجام بدهید و چرا تا کنون انجام نداده اید. از طرفی شرکت چهل ملیونی مردم در انتخابات سال 88چه مشروعیتی برای رژیم آورد، مگر نه آنکه به افشای بیشتر ماهیت و سلب اعتبار و آبروی حکومت در دنیا منجر شد؟ . حیثیّتی هم ندارد که بخواهد از آن محافظت کند و اصولاً از روز اوّل این حاکمیت به داشتن مشی غیر دیپلماتیک ، نا متعارف و کراهتبار مباهات مینموده است. به نظر کارشناسان ارشد در که لینکهای مقاله گزارش شده بیشتر توجه بفرمایید
شرکت در انتخابات فرمایشی و مزورانه حکومت تحت هرعنوان و با هر توجیهی که باشد ، تنها اثرش بسط و گسترش هرچه بیشتر استبداد و سلطه //// ها و پاسداران و بسیجیان تشنه قدرت و سیری ناپذیر در بلعیدن سرمایه های ملی خواهد بود و به حساب حمایت مردمی از اصل نظام ///// حاکم بر کشور نوشته می شود.بنابراین در این شرایط فشار و خفقان قرون وسطایی حاکم بر کشور که همه اندیشمندان و فرهیختگان تحت ظلم وستم و گرفتار در حصر و زندان وشکنجه اند، تنها روش شکست روءیاهای سران خودکامه نظام عدم شرکت توده های عظیم مردم در تمامی صحنه هایی است که به بهره برداری و سوء استفاده حاکمیت می انجامد.حتی حرف زدن در مورد شرکت و یا شرایط شرکت در برنامه های حکومت هم نتیجه اش محکمتر شدن زنجیرهای زر و زور و تزویر به دست و پای ملت است . تنها عدم شرکت و تحریم صددرصدی انتخابات می تواند کمر ظلم و ستم و فلاکت و بدبختی را بشکند.