سر تیتر خبرها

همسر سردار مقدم:خداشاهد است که در دوران جنگ که سردار رابه مصاف صدامیان می‌فرستادم، این‌قدرنسبت به وضعیت او نگرانی نداشته‌ام.

خدای من، به ما کمک کن به حکم تو برگردیم و بدانیم بهشتی‌ها و مقدم‌ها و تاج‌زاده‌ها و نوری‌زادها هرگز مجرم نیستند؛ فرزندان امامی هستند که نقد حاکمیت و حاکمان را به عنوان هدیه‌ای الهی از او آموخته‌اند!…

غلامعلی رجایی: بیش از دو هفته است که سردار بازنشسته سپاه، محمود مقدم که در انتخابات سال پیش مسولیت کمیته ایثارگران مهندس موسوی را بر عهده داشت، دستگیر شده است. در این دو هفته، حداقل کاری که از دست من و بعضی دوستان او برآمده، این بوده که در جهت دلداری همسر او که یکی از قدیمی‌ترین نیروهای بی‌ادعای سپاه در جنگ است، با همسرش تماس داشته باشیم.

همسرش با نگرانی می‌گوید: خدا شاهد است که حتی در دوران جنگ که محمود را به مصاف صدامیان می‌فرستادم، این‌قدر نسبت به وضعیت او نگرانی نداشته‌ام. از این حرفش قلبم به درد می‌آید و در خود می‌شکنم.

به او می‌گویم: نگران کسی نباش که راهش را انتخاب کرده است. او برخلاف تصورات نادرست بازداشت‌کنندگانش، کسی نیست که با این بازداشت‌ها از راهی که به درستی آن ایمان و اطمینان دارد، بازگردد.

می‌گوید: این درست، ولی زن و بچه او که از او بی‌خبرند، چه گناهی کرده‌اند که باید در بی‌خبری از او این‌گونه بی‌رحمانه مجازات شوند؟ پاسخی ندارم.

می‌گوید: حتی نمی‌دانیم جه کس یا کسانی و از سوی چه مرکزی او را دستگیر کرده‌اند و به کجا برده‌اند، و ادامه می‌دهد: این حق ما نیست که حداقل بدانیم او در کجا زندانی شده است و ما به عنوان خانواده برای پیگیری کارش به کی و کجا باید مراجعه کنیم؟ جوابی ندارم.

بیهوده به او می‌گویم: فرض کنید الان در اوین باشد. این دانستن برای شما و در تعیین تکلیف او چه سودی دارد؟ نمی‌دانم این حرف چقدر مورد پسند اوست، اما می‌دانم پاسخ بی‌ربطی به او داده‌ام. به او امید می‌دهم که شاید بازداشت‌کنندگان، او را به زودی با توجه به اینکه پس از بازداشت اولش با وثیقه آزاد کرده‌اند، آزاد کنند. گوشی را می‌گذارم و در فکر فرو می‌روم.

خدایا این دیگر چه رسمی است که در پیش گرفته‌اند! آیا جز با زبان زندان نمی‌توان با برادرانی که در سالهای جنگ در کنارمان با دشمن بعثی می‌جنگیدند، سخن گفت؟ ما تا کی می‌خواهیم داعیه عدل علی را داشته باشیم و با زبان زندان با منتقدان خویش سخن بگوییم؟

آیا آنان که این سردار زجرکشیده جنگ را گرفته‌اند، چه ضرری می‌کردند اگر در همان لحظه اول دستگیری، خودشان خبر بازداشت و محل انتقال او را به خانواده‌اش اطلاع می‌دادند؟

همسر سردار مقدم می‌گفت: در دو سه روز اول، یک تماس محدود تلفنی داشته که نسبت به سررسید چکی که در دست مردم داشته و نگران برگشت آن بوده، سفارش کرده؛ ولی وقتی از او پرسیده اکنون در کجا بازداشت است، پاسخ شنیده: نپرسید!

آیا کسی در اشتباه بودن این روشها و مغایرتشان با اصول شرعی که این جمهوری بر پایه آن بنا شده است، هیچ شک و تردیدی دارد؟ عقل سلیم هم چنین حکم می‌کند که مجازات کسی که متهم است، نباید به بستگان او تسری پیدا کند و از طرفی مطلع بودن خانواده از ماهیت بازداشت‌کنندگان او و محل زندانی شدنش که هیچ حربه‌ای جز نفرین و دعا به درگاه خدا ندارند هم هیچ خطری را متوجه نهادهای امنیتی نخواهد کرد.

پس مشکل کار در کجاست؟ آیا باخبر بودن یک زن یک زندانی با دو سه فرزند نوجوانش از محل بازداشت همسرش، مسئله مهم دوستانی است که به مدد حکمهایی که در دست دارند، هرگاه اراده کنند، هرکس را در هر وقت که شده، می برند و او را در هرکجا که بخواهند، نگاه می‌دارند؟

آیا این مانور قدرت! از سوی نظام اسلامی ما نسبت به کسانی که هنوز به رغم همه زجرهایی که دیده‌اند و می‌بینند، حاضر نیستند با واگویه کردن سخنانشان با رسانه‌های منتظر فرصت، دل دشمنان این آب و خاک علوی را شاد کنند، پسندیده است؟

خدایا خود ببین که کار ما یاران رزمنده دیروز! با یکدیگر به کجا رسیده است که نسبت به عدم رعایت حداقلهای حقوق شهروندی خویش باید به این و آن تظلم کنیم.

هرچند بعضی بسیار گفته و می‌گویند که دیگر کار از این حرفها گذشته است، ولی تکرار بعضی حرفها اگر تاثیری هم در بر نداشته باشد – که دارد – حداقل حجت را که تمام می‌کند!

امران اینگونه روشها و بازداشتهای نیروهای امتحان داده انقلاب و بازداشت‌کنندگان زجر و رنج کشیده های جنگ، هرکه باشند، بی‌شک خود دارای همسر و فرزند هستند. برای رضای خدا چند دقیقه با خود خلوت کنند و ببینند این رفتار آنها با کدام اصل قانون و شرع و حتی اصول مسلم انسانی مطابقت دارد.

کاش این روزها را نمی‌دیدیم. خدای من! ما چرا اینقدر بی‌رحم شده‌ایم. ما با اینگونه بی‌آبرو کردن نظام الهی به امانت سپرده از سوی حضرت روح‌الله و شهیدانش و این‌سان رنجه کردن خویش، داریم سزای چه تقصیری را می‌بینیم و تاوان چه گناهی را می‌پردازیم؟

آیا ما شیعیان همان کسی هستیم که درتاریخ به غدیر شرف و آبرو داد؟ همو که از فرزندانش از حال ضارب خود می‌پرسید و به آنها می‌گفت: مبادا او را در زیر آفتاب نگاه بدارید و از آنها می خواست که از شیری که برای او آورده‌اند، به قاتلش هم بخورانند؟

خدای من، به ما کمک کن به حکم تو برگردیم و بدانیم بهشتی‌ها و مقدم‌ها و تاج‌زاده‌ها و نوری‌زادها هرگز مجرم نیستند؛ فرزندان امامی هستند که نقد حاکمیت و حاکمان را به عنوان هدیه‌ای الهی از او آموخته‌اند!

آنان و دیگرانی که منتقد حاکمیت‌اند، برادران دیروز و امروز و فردای ما در مصاف کفر جهانی‌اند که انقلاب خمینی همیشه به همیاری همه آنها محتاج است. آنها حتی اگر مجرم باشند – که نیستند – خانواده‌هایشان در هیچ دادگاهی نه متهم هستند و نه شایسته اینگونه مجازاتها. خانواده سردار مقدم و امثال مقدم، حقوقی کمتر از خانواده‌های دستگیر شده آمریکایی اخیر ندارند که همه روزه اخبار ریز و درشت زندانی شدنشان در رسانه‌های داخلی وخارجی منتشر می‌شد.

و لا یجرمنکم شنئان قوم علی ان لا تعدلوا اعدلوا هو اقرب للتقوی.

منبع: وبلاگ نویسنده

Share This Post

درباره محمد نوری زاد

با کمی فاصله از تهران، در روستای یوسف آباد صیرفی شهریار به دنیا آمدم. در تهران به تحصیل ادامه دادم. ابتدایی، دبیرستان، دانشگاه. انقلاب فرهنگی که دانشگاهها را به تعطیلی کشاند، ابتدا به آموزش و پرورش رفتم و سپس در سال 1359 به جهاد سازندگی پیوستم. آشنایی من با شهید آوینی از همین سال شروع شد. علاوه بر فعالیت های اصلی ام در جهاد وزارت نیرو، شدم مجری برنامه های تلویزیونی جهاد سازندگی. که به مناطق محروم کشور سفر می کردم و برنامه های تلویزیونی تهیه می کردم. طوری که شدم متخصص استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان. در تابستان سال 1361 تهران را رها کردم و با خانواده ی کوچکم کوچیدم به منطقه ی محروم بشاگرد. به کوهستانی درهم فشرده و داغ و بی آب و علف در آنسوی بندرعباس و میناب. سال 1364 به تهران بازآمدم. درحالی که مجری برنامه های روایت فتح بودم به مناطق جنگی می رفتم و از مناطق عملیاتی گزارش تهیه می کردم. بعد از جنگ به مستند سازی روی بردم. و بعد به داستانی و سینمایی. از میان مستندهای متنوع آن سالهای دور، مجموعه ی “روی خط مرز” و از سریالهای داستانی: پروانه ها می نویسند، چهل سرباز، و از فیلمهای سینمایی: انتظار، شاهزاده ی ایرانی، پرچم های قلعه ی کاوه را می شود نام برد. پانزده جلدی نیز کتاب نوشته ام. عمدتاً داستان و نقد و مقاله های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی. حوادث خونین سال 88 بساط فکری مرا درهم کوفت. در آذرماه همان سال بخاطر سه نامه ی انتقادی به رهبر و یک نامه ی انتقادی به رییس قوه ی قضاییه زندانی شدم. یک سال و نیم بعد از زندان آزاد شدم. اکنون ممنوع الخروجم. و نانوشته: برکنار از فعالیت حرفه ای ام.

6 نظر

  1. BE DOULATIYE SARE MARAJEEMAN KE KHOD RA BE KHAB ZADEAND AGHEBATE HAMEYE RAZMANDEGANE ZAMANE GANG HAMIN KHAHAD BOD

     
  2. دوست عزیز این همان راهی است که حضرت روح الله برایمان ایجاد کرده است، در آن زمان به نام های ضد انقلاب، منافق، محارب و… و… افراد را به زندان هاو شنکنجه گاه ها روانه می کردند و شما دوستان داغدار و رنجیده خاطر امروز با به به و چه چه از این اقدامات به اصطلاح انقلابی پشتیبانی و حمایت کرده و مجیز گویان آن را تائید می کردید غافل از اینه از آن حضرت تا کنون هیچ چیز تغییر نکرده، تنها تفاوت اینست که الان این ظلم به در خانه شما هم آمده و درد آن را دارید لمس می کنید. ببینید که چه دردی کشیدن مادران و پدران و خانواده های مظلومانی که به عناوین مختلف در همین راه جان باختند، بچشید ذره ای از این اسلام نابی که بر این خاک حاکم کرده اید

     
  3. ضد ولایت فقیه

    اللهم فک کل اسیر

     
  4. تاريخ اين كشور هميشه شاهد زجر و شكنجه افرادي بوده كه بجاي افراد و اشخاص دغدغه حقيقت را داشته اند امام علي در جنگ صفين در پاسخ كساني كه دچار ترديد شده بودند فرمود حق را بشناسيد و بر آن اهل حق را و باطل را بشناسيد و بر مبناي آن اهل باطل راولي در حال حاضر مبنا ي داشتن بصيرت گوش به فرمان بودن رهبري است و عجيب آن است ايشان و طرفدارانش خود را با امام علي و پيروان او مقايسه مي كنند.

     
  5. من ازپیروزی انقلاب اسلامی برهبری حضرت امام خوشحال بودم که مکتب امام جعفر صادق توانسته الگوی حکومتی راپایریزی نموده کنظیرش درجهان نبوده ولی بعداز امام بخصوص بعداز انتخابات 88 تنهاارزویم این شده ایکاش درحدآرزومیماندوهرگز ولایت مطلقه فقییه معرف ومدعی حکومت عدل علی نمیشد که پهبدمعرفی کردند

     
  6. خدا ظالمان را ریشه کان کند به دست بندگان خوبش ، خانواده محترم سردار مقدم پایدار باشید.

     

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نمیشود.

 سقف 5000 کاراکتر

Optionally add an image (JPEG only)

71 queries in 0882 seconds.